Apr 29, 2009

.kangen

Selamat siang semua.

I miss u so much babe.

Nothing, nothing can separates us apart. Love You.

Apr 26, 2009

.lagi entry tentang joni

Selamat siang semua.

Video pertama Joni.



video


Si kecik ni hari-hari buat aku geram. Sila perhati tangan dia gerak-gerak stim dapat minum air.

Apr 21, 2009

.final

Selamat siang semua.

Finals finals finals.

Jumpa lagi dalam 15 hari. Bye

Apr 16, 2009

.bokeh

Selamat siang semua.

Baru pulang dari hantar <3 ke Kuantan. Semalam bertolak ke Kuantan, pagi tadi bertolak balik Ipoh. Kalau ada banyak masa, aku dah stay 2-3 hari dekat Kuantan. Tapi kena balik awal, final dah dekat.

Do this 1 more time, aku dah boleh apply bawak bas long distance. Aku dah tak rasa penat sangat dah macam first time aku hantar dia haritu.

Apr 15, 2009

.final score

4-4. Kalah, tapi puas ati. Game smart gila. Adrenaline rush macam haram. Berdegup-degup jantung.

Ya, mari kutuk aku puas-puas.

.halftime

Sudah 2-0. Boleh jadi 3 tadi. Kalau kalah jugak, aku sangat puas hati dengan cara Liverpool main malam ni. Lucas perform, gile shit. Tak pernah-pernah.

Final score kejap lagi aku update lagi

Apr 14, 2009

.8======D

Selamat siang semua.




Joni balik Ipoh ni kerja dia tido je. Kalau siang tido sepanjang masa aku tak kesah. Sekarang malam pun. Kalau dekat Penang malam-malam aku mesti susah nak tidur sebab dia banyak buat bunyi bising. Deko bersama Joni. Ubah sini ubah sana. Pagi-pagi tonggang terbalik barang-barang dalam sangkar dia tu.

Dekat Ipoh banyak tido. Risau aku. Sini panas sikit, takut dia hibernasi banyak sangat. Boleh mati tau. Aku nak bawak pegi vet tak ada duit. Takkan nak bubuh ais dalam sangkar dia tu. Ke nak bubuh dia dalam peti ais?

Ada sapa murah hati ada duit lebih tak? Sila la berikan sumbangan supaya Joni dapat menceriakan hari aku dengan ke-goofy-an dia tu.

Sapa derma nanti aku bagi poskad gamba Joni ok. Aku kasi comel-comel punya.

Apr 13, 2009

.najis

Selamat siang semua.

Taik betul. Memang betul orang cakap blog ni boleh buat ketagih. Macam kau makan nasi ganja. Sama ketagih. Bila dah rasa tak boleh henti.

Ramai jugak orang baca blog aku selain dari abang-abang gersang yang terbukak link ke blog aku.

Betul cakap addyholix. Seminggu lagi aku blog balik. Tengok, dah betul. Taik taik taik.

Nanti aku nak bukak photoblog. Jemput la jengah ya. Tak ada gambar bogel gadis-gadis, percayalah. Kalau nak jugak tengok, tinggal email. Nanti aku kasi link.

Apr 4, 2009

.till then

Selamat siang semua.

Terima kasih atas tunjuk ajar selama ini. Sampai sini saja kita. Sampai ketemu lagi.

Blog ini akan 100% ditutup dalam masa 24jam dari sekarang.

Maybe aku buat blog lain nanti, tapi tak pasti. Yang ada dalam blog list aku akan sentiasa bukak dan komen.

Apr 2, 2009

.hari ini

Selamat siang semua.

Hari ni ada orang google nombor pelacur dan sampai ke blog aku.

Haha aku sekarang dah jadi bapak ayam.

Terima kasih google nombor pelacur ya abang.