Oct 31, 2009

.tak salah kan kalau ada expectation tinggi

Selamat siang semua.

Untuk sapa-sapa yang belum tau, aku sekarang sedang sambung belajar. Ada yang tanya aku bila nak kerja lah, bila nak kawin lah dalam entri konvo aritu. Aku konvo, tapi dalam masa yang sama aku tengah sambung belajar. Kira masa konvo tu lah study week aku. Jadi konvo haritu tak la seseronok orang yang tak sambung belajar. Tak boleh nak enjoy seperti se-enjoy merempit dekat Kajang/Bangi di malam minggu berteman gadis one night stand membonceng di belakang. Bila sampai bumper brek kasi cengkam habis, so dapat rasa semua. Heh.

Aku nak sambung degree dalam course ni pun sebab atas wasiat Encik Ariffin yang nakkan at least seorang anak dia jadi Engineer sebelum dia meninggal dulu. Itu wasiat dia dan aku kena tunaikan, supaya dia gembira di sana. Dah semua abang-abang kakak-kakak aku tak ada seorang pun yang jadi Engineer, jadi beban tu jatuh dekat bahu aku.

Aku boleh saja berhenti belajar takat Diploma. Tapi apa salahnya kalau target expectation lagi tinggi dari tu. Walaupun otak tak berapa nak mampu, try jelah. Hidup semua kena try and error. Kau tak tau silap kau takkan boleh survive dalam hidup. Kau takkan learn from your mistakes.

Kalau nak berbini pun tak salah kalau expect tinggi kan? Kau berangan nak kahwin dengan Maria Ozawa ke, Tera Patrick ke, Danica Patrick ke, Yeyen Lidya ke, itu angan-angan kau. Langsung tak salah. Tapi diorang semua dah lobos lah. Kau sanggup ke? Nak masukkan kepala pun muat lah. Heh.

Tambah dengan kalau setakat ada Diploma saja sekarang ni, susah nak cari makan beb. No offense tapi memang zaman sekarang macam ni. Gaji pun ciput. Nak bayar duit masuk club pun tak ada duit. Hidup sendiri pun susah, ni kalau dah kawin nak bagi anak bini makan pasir?

Dan juga aku sambung Degree sebab aku mampu, bukan tak mampu. Pinjaman TiPu TiPu aN (PTPTN) ada kan. Gasak la bagi habis. Heh. Pinjam dulu, bayar belakang kira. Esok- esok dah sampai pencen pun belum settle pinjaman lagi baru lah menyesal.

Agak-agak kau lah, nanti kalau aku jadi Engineer aku jadi engineer jenis apa? Aku dah fikir nak jadi Engineer makan suap. Agak-agak boleh tak?

P/s : Tadi paper Math, memang macam haram susah. Aku tak expect boleh lulus paper ni lepas jawab tadi. Sapa-sapa yang ada nota Advanced Math for Engineers, sila bagi dekat aku ok. Aku nak guna untuk sem depan balik. Aku bayar dengan lap dance special untuk kau.

Oct 30, 2009

.update macam guna twitter, apa jadah?

Selamat siang semua.

Bila kepala dah serabut, melayan video-video Rihanna di Youtube adalah satu perkara yang menyihatkan minda.

Sudah, aku nak lap air liur sekejap. Byebye.

Oct 29, 2009

.short updates

Selamat siang semua.

Aku dalam mode study gila-gila sekarang ni. Aku tak boleh ralit. Karang kalau aku ralit mula lah fail subjek ni. Dah la 'rajin' datang kelas. Jadi aku kena mula belajar dari 0% sebab tak tau apa-apa. Maaf aku tak reply komen kau orang dalam semua entri-entri lepas. Bukan malas, tapi tak boleh online lama-lama.

Last time aku online dan tak stadi, aku fail paper. Heh.

Maaf sekali lagi. Doakan aku boleh buat final ni k.

Nanti rajin-rajin aku reply balik komen-komen kau k.

Orang kata, tak boleh melucah, tak boleh gaduh dengan orang lain masa-masa getir macam ni. Aku tak percaya taboo. Kawan aku melucah hari-hari tak henti-henti, masih boleh capai Dean's List setiap semester.

Aku tak boleh hipokrit, sebab aku bukan hipokrit. Kadang-kadang saja, demi jaga hati orang lain. Hanya gay saja yang hipokrit, sebab gay tak mengaku dia gay depan orang lain terang terangan, tapi senyap-senyap membalun/dibalun bontot boyfriendnya.

Ada sapa-sapa nak jadi pompom girl aku pakai macam dalam cheerleaders tu? Baru bersemangat aku nak stadi.

Boleh juga tunjuk tanda sayang dekat aku dengan klik nuff aku. Haha.

Oct 28, 2009

.siapakah QQQ?

Selamat siang semua.

Aku bosan ni. Letih study. Cewah bukan study sangat pun. More to baca nota. Gila kau math nak baca nota, mana nak masuk. Aku buat ni pun sebab nak cuba cara kawan aku belajar math. Tak pernah buat latihan, tapi just study dengan baca nota. Dia buat macam tu boleh lulus math, aku yang stadi ni tak boleh. Heh.

Entah. Aku try tak masuk apa pun. Heh.

Jadi Rara si muka ketat (dia yang cakap sendiri ha dalam entry dia) tanya dekat Blogohol siapakah mahaguru QQQ. Jadi di sini aku ingin jelaskan siapa QQQ.

Mesti perasaan ingin tahu si Rara ni membuak-buak kan? Mendidih-didih nak tau. Haha.

Tapi dalam bentuk video. Dia hantar benda ni masa audition Sehati Berdansa musim baru. Entah macam mana boleh leak dekat internet. Aku ada jugak lah kenal orang dalam Astro (Azwan Ali amboi amboi amboi).

Dan kenapa dia hantar untuk audisi Sehati Berdansa, hanya Tuhan saja yang tahu. Heh.

Sila tonton dengan hati yang riang ya.

Dipersilakan, QQQ dengan lagunya, Touch My Body (Mariah Carey Cover Version).

video

"I will give you Plankton (baca: Sheldon J. Plankton- Spongebob Squarepants cast)"

QQQ, cukup tak gua perkenalkan lu sapa ni? Lu puas hati tak cara penyampaian gua? Hahaha.

.konvokasi provokasi ejakulasi

Selamat siang semua.

Aku sebenarnya malas sangat nak menulis hari ni. Bukak redtube pun macam tak ada mood. Internet sudah kena cut down sebab dah limit bandwidth. Aku tak torrent pun, tapi kalau sehari online 24 jam mana tak kejap saja dah boleh smpai limit. Nak main farmville pun leceh. Heh.

Semalam, kira aku boleh berbangga dengan diri aku sebab aku sudah dikira tamat Diploma dengan Anugerah Naib Canselor untuk Diploma in Civil Engineering dengan CGPA 3.89.


Sidang ke 19/20. Hebat-hebat memang biar last.

Haha ok aku tipu.

Kalau aku dapat ANC tak adalah aku asyik cerita aku fail subjek tu subjek ni masa Diploma dulu. Heh. Ilmu yang belajar semua hilang, aku rasa akibat banyak sangat makan semut, ditambah dengan masturbasi berlebihan, dan diselitkan sedikit unsur-unsur redtube di kala sunyi.

Kena ada dekat depan Dewan Sri Budiman sebelum pukul 7, tapi pukul 7 aku baru bangun tido. Dengan stokin tak ada, kemeja tak iron, bra nye clasp dah tercabut sebab pakai tak sama dengn saiz badan, panties tak basuh dicemar darah haid sedikit, aku boleh rilex lagi bakar rokok 2 batang dulu. Tunggu depan jamban. Time-time konvo ni lah budak-budak ni nak mandi lama-lama. Bukan si Sivaji nak cium pun. Haih.

Puan Hamizah dah mengamuk-ngamuk dah dekat bawah tunggu aku. Janji dengan dia pukul 630 dah turun, sekali 730 baru aku turun. Kena maki sedas. Mana tak bangun lambat, semalam aku tidur pukul 5 main farmville. Ya aku ketagih farmville sekarang. Naluri wanita tinggi kan.

Sampai Dewan Sri Budiman kena maki lagi. Orang lain semua dah beratur nak masuk aku baru la nak betulkan tie, nak pakai stokin pakai kasut. Ramai gadis-gadis cantik. Aku rilex saja, masih dalam tempoh edah kan.

Giliran aku ke 1005. Menganga aku tunggu. Sapa suruh nama mula dengan S. Terkepit celah-celah gadis. Sekali ada jugak diorang buat-buat tertidur terlentok atas bahu aku. Nak mengorat lah tu. Aku rilex saja, masih dalam tempoh edah kan.

Aku paling tak tahan time Sivaji bagi ucapan. Aku ingatkan dia seorang yang cool, tapi ucapan dia memang boleh buat orang rasa nak tolak kerusi baring ramai-ramai macam dalam khemah pelarian. Bosan gila.

Habis istiadat, aku terus jadi manusia lain. Manusia gila kamera. Camwhoring kata gadis-gadis myspace mulut muncung. Tak faham sila tanya QQQ. Orang lain ambik gambar semua macam sopan saja. Kami ni dengan lompat lah, campak topi lah, baring atas jalan tar lah. Semua pandang. Nak peduli apa, konvo Diploma sekali seumur hidup beb. Gunakan sebaik mungkin.

Gambar aku malas nak upload sangat. Internet slow gila babi.



Maaf, gambar tak ada yang sopan-sopan. Nak sopan-sopan pergi ambil gambar dalam studio apek cina dengan background kunun ada rak buku dekat belakang then bubuh frame besar-besar esok boleh gantung dekat dinding time raya.

Diambil menggunakan Nikon D40x dan Lumix LX3.


Walaupun si monyet ni berbadan besar, lompatan dia adalah antara terstylo pernah aku tengok.


Lepas ni semua mati kena terajang sesama sendiri.


Aku di tengah. Tumpuan para gadis.


Dah baling kelam kabut cari balik. Hilang kena ganti beb.


Di belakang : gambar Sivaji kesayangan.

Kepada semua yang berharap aku ambil gambar dengan boxer Spongebob/Pink/Otromen, anda tidak aku hampakan. Sila hantar topup RM10 ke no hp aku dan aku akan berikan gambar tu. Eksklusif untuk peminat-peminat aku. Err, cuma jangan buat stock masturbasi ok. Hanya gadis saja akan dilayan.

p/s : Nanti anak-anak aku nanti, aku nak bubuh nama mula dengan ZZ___, biar dia merasa apa aku rasa. Padan muka.

Oct 27, 2009

.bila manusia bijak jadi terlebih bijak

Selamat siang semua.

Blog aku pun boleh jadi blog Islamic jugak beb. Tak semestinya lucah sahaja. Aku nak share video pasal aurat ni dekat kau.

Sila lihat gadis tudung bercakap pasal aurat. Ini lah jadinya bila manusia bijak jadi terlebih bijak. Heh.

Video agak panjang. Konsep sama macam kau layan redtube. Tekan play, pause, dan tunggu file habis load untuk elak video jadi sangkut-sangkut. Sila biar buffer sambil kau sambung melayan redtube ok.

Enjoy lah dan err..faham-faham sendiri lah. Haha.

Kredit dekat budak-budak MMU yang buat benda ni. Aku tak tau sapa sebab aku dah ada video ni sejak aku SPM dulu lagi. Jadi kalau kau yang buat, sila inform aku. Aku kasi kredit.

video

"It's just a fashion accessory, darling"

Oct 26, 2009

.ini entri membekap diri

Selamat siang semua.

Aku rasa ramai jugak kondem aku secara indirect pasal entri aku semalam. Haha. Ada aku kesah? Btw untuk pengetahuan, sejak dari dulu lagi aku berblog aku akan selitkan sikit-sikit unsur softcore lucah. Bukan untuk cari traffic atau apa. Tapi untuk tujuan melawak. Kau boleh tengok semua entry aku sejak dari 2005 sampai sekarang dan kau akan nampak yang aku memang melucah dari dulu lagi. Oh btw, Nuffnang tak ada sejak 2005 ok?

Biasa la lawak lucah, sapa yang tak tergelak kan? We try to have fun here, bukan nak tambah tensen-tensen. Seriously this is the sole place that I came to kill my boredom, relieving my stress and to helps me cope with my other problems. Di sini aku boleh lepaskan geram. Dan di sini juga aku belajar banyak juga ilmu hidup. Thanx kepada semua yang ajar aku banyak benda.

Cuma aku nampak bila aku menaip orang akan jumpa blog aku dengan keyword-keyword macam tu. So why not make full use of it? Aku hanya bagi tips ok. Tips. Bukan aku paksa kau buat. Aku bukan hitler or mussolini or kamal atartuk nak paksa-paksa kau buat. Kau nak ikut, bagus lah. Aku bukan diktator. Taknak sudah. Heh.

Aku bukan Along, aku cuma nak tolonggggg(springkan sikit g tu)

I'm talking about SEO here. Bukan pasal keyword lucah ok. Kita talk in general. I mean that you should make full use of the SEO. When you want to write something, do try to search your keywords carefully. For instance when you want to talk about 'papadom' try to google the words first. See if that keyword papadom is famous on search engine or not. Ok if I type the word; papadom, the google will instantly suggested to use the keyword 'poppadom' because that word is more popular in search engine. Keyword tu penting beb.

Aku bukan mengajar korang semua melucah. Itu hak individu. Kau nak buat, suka hati kau lah. Aku tak paksa pun. I'm just highlighting on making full advantage of SEO for you.

As for making money. Itu hak individu juga. Kalau dia nak buat duit, lantak dia lah. Who are you to judge people that they're making money through blogging is not considered sincere in blogging? For me, aku buat blog untuk aku baca, untuk aku release stress, dan untuk catat apa yang berlaku on daily basis. Orang kata sambil menyelam minum air. With blogging you might as well make money, so why not kan? Dan ada jugak yang success dengan blogging sincerely. Dan aku sincere dengan blogging.

Aku tak judge people based on their blogs. Sometimes ada orang buat blog as their alter ego. Di mana dia akan totally tukar the way he/she talks or his/her attitude. Maybe kita tengok dia nampak baik dalam blog, tapi dekat luar nah macam harammm.

Tapi tak apa, nothing will dampens me from blogging. I've gone through a lot from 5 years of blogging. Silap besar kalau aku nak delete blog ni. Ini blog aku, aku boleh cakap sesuka hati. Kalau tak suka senang saja. Ada button (x) di top right corner. Silakan tekan ya. Aku tak kesah pun. Hehe.

Hah, btw aku lepas ni akan sibuk. Esok aku konvo. Dan Sabtu aku start final exam. Maybe tak online sangat. But i'll spare some time reading your blogs and all. Kalau tak komen tapi ada dekat feedjit tu blog aku arrived tu, faham-faham jela eh. Aku akan hiatus seketika dan maybe tak akan update blog during that time. Aku akan resume full blogging lepas 12 haribulan 11 kot.

Bukan, aku bukan pergi untuk bersedih-sedih pasal ni atau nak mengubat hati yang lara. Serious, aku tak kesah. Dan aku agak gembira jugak sebenarnya.

AKU DAH NAK KONVO WEIIIII!!!!!!

Aku nak pergi cari seluar slack ni. Apa jadah nak kena pakai seluar slack masa konvo. Pakai boxer sudah. Bukan nak tengok dalam pun. Heh.

The only solace I got was by you giving me comments. Aku suka baca feedback dan komen. Jadi sila. Anonymous pun sila-sila.

.cara nak tingkatkan earning nuffnang

Selamat siang semua.

Ok ini first tutorial aku buat. Jadi salah silap harap dimaafkan ok. Ni pendapat aku sendiri dan hasil aku google dan bertanya orang lain yang lebih hebat. Tak larat aku nak link 1-1 semua orang yang dah tolong aku pasal nuffnang ni, jadi aku credit kepada semua yang tolong aku di sini saja. Nak lebih-lebih sila sms aku berserta gambar separa bogel seperti yang dimahukan Paraxixth.

Masa kecik-kecik dulu dekat kampung aku, semua orang obses dengan pokok buah mempelam/mangga tak berbuah. Aku tak tau kenapa, tapi aku budget sebab tanah di kampung aku tak mempunyai komposisi tanah yang cukup untuk pokok senang berbuah. Mungkin cacing di sana malas nak menggambutkan tanah dan lebih suka bermain air limbah (air longkang, tapi versi free flow di merata tempat, sebab kampung aku tak ada longkang).

Jadi entah macam mana Puan Hamizah dapat idea dari orang kampung suruh aku waktu subuh panjat pokok mempelam tu dan berbogel, dan kata "Ha aku pun berbuah, kenapa kau taknak berbuah". Dan lepas tu pokok tu berbuah dengan lebat. Serious. Ini cerita benar. Aku cakap ni sebab tak nak kau orang berbogel depan laptop nanti, nak-nak kau tengah berwebcam dengan seseorang. Tak pasal-pasal ada gambar bogel tersebar di internet. Heh.

Ok. Ayuh kita mulakan tips cara nak tingkatkan earning nuffnang. Er, nak suruh tips mengendap berjaya dengan tips surti dan tejo, nanti-nantilah aku buat k. Heh.

1. Traffic

Benda traffic ni paling penting dalam nak dapat ads yang bagus. Kau kena rajin cari traffic. Bertegur sapa dengan orang, blogwalking. Generate traffic sehabis mungkin. More traffic more revenue.Dan kalau kau baca blog orang, kau cari chatbox dia. Komen lah sesuka hati kau, atau just tulis blogwalking di blog dia. Jangan sombong, jangan bongkak. Komen juga blog orang selalu, baru diorang akan komen blog kau balik.

Dan kau faham-faham sendiri lah bila bukak blog orang, klik lah iklan diorang tanda terima kasih bagi ilmu. Dan jangan lupa tinggalkan link. Blogger tu pun akan faham-faham sendiri. After all, sharing is caring kan?Hak ttuihhh (efek meludah)

2. Glitterati.

Kau tak boleh ada rivals nuffnang di dalam blog kau. Rivals nuffnang termasuk advertlets dan catcheye. Jadi bila kau ada iklan-iklan ni, status kau hanya akan jadi non-Glitterati member. Kalau dah tahap ni kau susah nak dapat ads CPC, dan akan effect juga kau nak dapat Buffered Campaign. Jadi nasihat aku, jangan letak iklan dari rivals dia untuk maintain good relationship dengan nuffnang. Adsense dan worlwide related ads tak apa, sebab nuffnang tak anggap mereka sebagai rivals nuffnang.

3. Letak ads di tempat yang sesuai.

Kau wajib letak 3-3 jenis ads sekali. Kira ada Leaderboard, Rectangle dan Skyscraper, semua kau kena letak. Dan aku perasan mostly rectangle ads dan skyscraper ads lebih mudah nak keluar iklan dari Leaderboard. Jadi bila letak ads-ads ni, ada rate-rate yang nuffnang bagi. Dia tak kira sekali. Kalau LB, ada duit LB, kalau SS, ada duit SS sendiri. Tak rugi pun kau letak semua kan? Hanya biar dia run dan tunggu orang klik saja. Nilai ads memang tak tetap, tapi ranging from rm0.25 to rm1.25.

4. Blog kau kena SEO friendly.

Kena pandai main SEO. Untuk yang tak tau SEO stands for Search Engine Optimization. Ok SEO ni penting. Sebab bila kau search dekat google, ranking kau akan tentukan di mana blog kau terletak dalam search engine. Lagi tinggi ranking kau, lagi atas blog kau ada dalam search engine tersebut. Cara nak guna SEO? Senang saja. Kalau kau guna mozilla firefox, kau ada nampak ruang search di top right corner kan? Cuba try letak apa kau nak tulis. Dia akan keluar suggestions. Itu lah SEO. Kira itu adalah keyword yang orang selalu guna. Macam kau nak search melayu, be specific lah kan. Google akan suggest 3gp melayu 3gp, melayu lucah dan seterusnya bergantung pada mana yang paling orang cari berdasarkan keyword melayu.

5. Innit.

Bila kau dah ada status Glitterati, kau boleh guna Innit. Di innit kau boleh 'ping' blog kau untuk notify pada pengguna Innit juga sebagai tanda kau ada buat entri baru. Innit bagus sebab reader tu dah memang from nuffnang user jugak. Jadi traffic yang kau dapat memang valid dekat mata nuffnang. Senang saja guna. Kau update blog, kau login Innit dan auto detect your newest entry. Dia akan detect entri paling latest kau dan publish dekat Innit.

6. Update dengan selalu.

Sekurang-kurangnya sekali sehari. Sebab nuffnang akan bubuh buffered campaign dekat blog yang ada frequent update sahaja. Bila kau tak update, macam mana nak dapat traffic kan? Melainkan blog kau blog download 3gp melayu terbaru, atau pun blog porno.

7. Fokus untuk cari readers berIP addresskan dari Malaysia dan Asia Tenggara sahaja.

Valid uniques. Hanya readers dari Asia Tenggara saja akan dikira oleh nuffnang sebagai valid. Jadi kalau IP mereka dari luar negara, diorang klik iklan kau takkan ada apa-apa efek sebab invalid clicks.

8. Jangan logout nuffnang kau.

Kalau kau guna Internet di rumah lah. Sebab bila kau blogwalking, orang yang rajin bukak nuffnang dan tengok community akan ada muka kau terpampang as viewer blog dia. Jadi dia akan mempunyai perasaan ingin tahu yang membuak-buak untuk tahu siapa yang baca blog dia. Dia akan klik blog kau, dan kau automatic dapat traffic dari situ.

9. Pinging blog.

Bila kau update blog, jangan lupa ping blog kau. Apa tu ping? Ping adalah untuk memberitahu crawler-crawler dari google/yahoo search engines yang kau sudah ada update blog. Bila kau ping blog kau lagi cepat dia ada dalam search engine. Macam mana nak ping? Kau boleh guna auto pinger macam Pingomatic atau Pingmyblog. Just isi borang yang dia letak dekat website tu dan tekan ping. Senang.

Aku rasa sampai situ saja aku nak ajar. Aku ni bukan reti sangat pun. Setakat share apa yang ada dalam kepala otak aku ni saja. Dan jika ada salah silap, sila tegur.

Ada cara-cara lain tapi aku tak boleh nak reveal dekat sini sebab aku tak pasti cara tu illegal ke tak dekat nuffnang. Jadi aku senyap-senyap saja. Taknak kena ban. Nak tau? Sila mms besertakan gambar separa bogel, untuk perempuan saja. Untuk lelaki, sila topupkan aku. Haha.

Jangan kau orang bogel depan laptop pulak. Serious jangan. Aku merayu ni. Takkan naik earning nuffnang kau tu kalau buat macam tu. Heh.

Oct 24, 2009

.kerja nak mengintai je kau kan?

Selamat siang semua.

Cis, semalam aku tanya tutorial apa nak buat tapi tak ada sorang pun bagi suggestion tutorial. Ada pun suggestion yang merepek. Macam mana nak mengendap dengan berjaya la, macam mana buat tutorial surti dan tejo la. Apa tutorial aku boleh buat dengan surti dan tejo? TUTOHrial aku boleh la buat.

Banyak semua nak hentam aku kenapa aku melucah. Haha. Ada aku kesah? Heh.

Aku melucah ada sebab. 1 aku suka. 2 aku main SEO. Kau tau ke SEO apa? Search Engine Optimization. Aku mahu memanipulasi orang melayu pervert yang sudah pandai guna google. Dulu asik search dekat yahoo je. Sekarang dah pandai google "Awek melayu seksi" dan "3gp melayu terbaru". Jadi bila mereka search akan sambung ke blog aku. Malas nak cerita panjang apa guna SEO tu, tapi aku simplify SEO ni untuk naikkan traffic ke blog aku.

More traffic more revenue kan?

Dan usaha aku berjaya semalam. Baru saja post entry tu, hari ni dah ada orang search. Terima kasih kepada semua pervert yang rajin menggoogle keyword-keyword macam tu.

Jadi di sini aku nak tunjukkan snippets of my recent keyword search yang didivert ke blog aku.



Apa jadah intai kote? Bukak seluar terus lah. Tak payah nak intai-intai dah. Aku rasa kau cari "cara-cara untuk inai kote" ni. Maybe tersalah terbubuh intai.

Er, inai kote tu, dah nak kahwin ke? Nak kasi merah-merah?

Ah sudah macha bawah rumah ni dah mula pasang lagu raya dia. Kuat-kuat pulak tu. Macam dia sorang ada boom blaster. Cit. Aku pasang lagu Siti kang.

.sini kaunter pertanyaan

Selamat siang semua.

Bosan sangat malam ni. Bebudak rumah dah balik semua. Jadi seperti biasa aku duduk rumah sorang-sorang, ditemani kadang-kadang suara PCG, India terkejut bawah rumah, dan India beromen di tangga. Pathetic kan duduk rumah sorang-sorang? Tapi boleh juga buat pesta pora atau parti buih. Sila bawa kondom dan makan pil perancang dulu. Heh.

Aku nak buat tutorial tapi aku tak tau nak buat apa. Ada suggestion tak?

Tapi jangan tanya tutorial macam mana nak buat anak atau macam mana nak beromen di malam pertama. Sori aku tak tau pasal tu. Aku juga tak tau menahu pasal cara-cara buat porno .3gp melayu. Tapi aku bagi hint, sila point and shoot. Ambil video muka awek kau banyak-banyak tapi jangan tunjuk muka kau langsung. Tunjuk kote sikit supaya di samping kau dapat puaskan nafsu pervert berorientasikan straight, kau juga boleh puaskan nafsu berorientasikan gay. Labelkan dan simpan di tempat yang selamat dan sejuk.

Jadi sesi pertanyaan dimulakan sekarang. Maybe esok aku buat tutorial ni.

Kalau nak .3gp melayu terbaru, sila rujuk dengan QQQ. Dia jaga kaunter tu.

Kalau nak tanya Tok Dukun Santet, mesti ada pengerasnya kan? Sila bagi aku pengeras dengan klik nuff aku. Heh pathetic sungguh.

Oct 22, 2009

.jabatan pencegah maksiat tak buat kerja ke?

Selamat siang semua.

Waktu aku menulis ni, ada sepasang keling sedang bersenggama di tepi tangga. Bukan bersenggama, tapi beromen/bermaksiat. Kulit hitam, jadi aku tak nampak apa yang mereka sedang buat. Aku hanya nampak dua pasang mata dan sekali sekala gigi. Itu sahaja yang berwarna putih. Itu pun masih samar-samar.

Si perempuan sudah meliuk lektok dimamah lelaki rakus. Si lelaki badan penuh dengan tatoo. Tulisan khat ke apa aku tak pasti. Tapi aku rasa dia salah seorang ahli Geng Mamak.

Aku tak lalu nak tengok lama-lama. Bukan nampak sangat pun. Hitam kan.

Agak-agak boleh tak aku panggil pencegah maksiat?

p/s : Aku dah revert disqus dari blog aku sebab banyak feedback kata slow. Sori lah semua. Sila celebrate komen macam biasa dengan buat tarian bogel beramai-ramai di rumah Paraxixth. Ada parti buih katanya.

.sekarang musim semua sedih ya?

Joni pun turut bersedih.



video

Oct 21, 2009

.sigh

#Hela nafas panjang.












It's ok.











So I guess that's the end of our story?

.aku perlukan pendapatan kau ni

Selamat siang semua.

Agak-agak, banner mana yang sesuai untuk aku letak kt blog aku? Aku jenis undecided dan tak reti buat keputusan sendiri. Aku rasa nanti aku kawin pun mak aku yang jodohkan kot. Heh.



atau




Credit kepada masterji QQQ kerana rajin membuat banner untuk aku kerana bersusah payah dia mengabaikan kerja dia sebagai pekerja gomen.

So, macam mana you? Aku nak buat poll malas. Jadi terserah anda.

Sila undi dengan menaip ON Suka 1 untuk warna putih dan ON Suka 2 untuk warna hitam. Caj akan dikenakan mengikut harga tempatan.

Oct 20, 2009

.PCG tu apa?

Selamat siang semua.

Dekat rumah aku ni, ada sorang pakcik. Pakcik ni ada berniaga goreng pisang dekat bawah rumah ni. Dia jobless, tapi dia pandai cari duit makan. Berniaga macam-macam. Dari jual goreng pisang sampai jual bundle.

Dia boleh kira semua orang kenal lah dekat sini. Dia ada great rapport with all the students yang tinggal dekat sini. Cuba bayangkan masa first day aku pindah sini, aku tersangkut dekat bawah sebab tak ada kunci rumah. Jadi aku tunggu dekat bawah sambil berkepul-kepul rokok aku isap. Dah la tengah sakit perut, layan rokok at least dapat lah kurangkan kerengsangan aku nak mencirit. Heh.

Dengan tiba-tiba dia datang, dan tanya aku macam-macam. Memula aku ingatkan polis nak soal siasat aku kalau-kalau aku ni underage yang isap rokok. Dia tanya aku macam dah lama kenal aku. Macam tau-tau aku datang dari Ipoh. Macam tau-tau aku dari Uitm Penang. Aku rasa dia ada ilmu hitam sebab boleh predict semua yang aku nak cakap.

Dia memang baik. Selalu hantar makanan. Selalu bawak baju-baju bundle dan bagi kami free. Bini dia pun sama baik. Kalau beli makanan rm2 dia tambah sampai jadi rm4.

Tapi dia ada satu masalah saja. Dia suka gebang. Untuk sapa-sapa yang tak tau gebang tu apa, gebang tu maksud dia suka cakap besar, dan menjerumus ke menipu.

Macam-macam pakcik ni gebang kitorang. Nak balik kampung lah, nak berniaga ni lah, itu lah. Haih. Hari tu dia cakap nak bukak kedai jual macam-macam lepas raya. Ni dah habis raya pun tak bukak-bukak lagi. Kadang-kadang letih melayan dia ni. Dia gurau kasar. Maklum lah orang Utara. Tapi kasar dia kadang-kadang melampau. Tepuk tampar macam keling. Uncle kuat terkejut bawah ni pun tak macam dia. Dah la cakap suka jerit.

Dia kata dia pengerusi JKKK kawasan sini. Tapi setahu aku majoriti ahli JKKK kawasan sini semua dikuasai golongan pekerja Estet Midland berkulit gelap. Macam mana dia boleh sangkut ada dalam tu? Pengerusi pun hari tu bukan main ucap selamat hari Deepavali dekat bawah, disambut riang dengan bunyi mercun dan hilai tawa anak-anak keling kawasan sini. Aku tak rasa pun yang berucap hari tu dia. Tapi yang aku yakin pengerusi itu adalah QQQ, mengikut riak wajah yang seakan-akan dia. Haha.


Gambar : QQQ, Pengerusi JKKK kawasan flat PKNS sedang tunggu turn beri ucapan Deepavali. Gambar ehsan curi-curi tangkap.

Jangan tanya aku macam mana QQQ boleh meraih undi. Aku rasa cukup sekadar dia tunjuk IC dia dekat penduduk sini. Dan sedikit belaian kasih sayang pedophile. Sekali lagi aku nak pesan, budak kecik umur 17 tahun ke bawah sila elakkan dari in contact dengan dia.

Jadi apa itu PCG? PCG adalah nama panggilan untuk pakcik tu. Mengambil sempena nama PAK CIK GEBANG, atau PCG shortnya.

Kalau kau rasa pakcik ni kuat gebang, sila klik nuffnang aku tanda setuju. Heh.

.ni ha

Selamat siang semua.

Aku mencuba comment moderation baru. Aku sekarang guna Disqus Comments. Senang aku nak notify orang bila aku reply komen korang. Sila try dan bagi feedback ok. Just sign up and comment as Disqus user or kalau malas just post as guests. Make sure tinggalkan link and email.

Tadi aku pergi tengok Papadom dengan budak-budak rumah. Tak ada perempuan. Semua zakar saja. Besar ke kecik ke pendek ke panjang saja lain. Cerita boleh tahan lah. Tak la sebest yang dicakapkan. But terasa jugak lah pada aku yang tak ada bapak dah ni. Heh.

Kawan aku berlakon jadi extra kot. Ada la 2-3 scene aku nmpk dia. Sampai habis cerita aku tunggu ada tak credits dekat nama dia, tapi tak ada.

Credits to x-po dan man-sur sebab tolong aku buat menatang ni.

Sudah. Aku dalam mood vain sekarang ni. Gloom.

Adios.

Kalau kau rasa nak bagi aku hilang vain, sila klik nuffnang aku. Heh.

Oct 19, 2009

.ini entri sedih

Selamat siang semua.

You might find out that thing you hate so much is the very same thing you miss when it's gone.

Aku rindu Joni. Even though I hate the chores that I had to do to make him healthy and clean, I really miss him when he's not by my side. His clumsiness, his mad-when-I-took-his-wheel-away face, that crunch sound when hes munching his kibbles, his curiosity when he smells new things, really makes my heart melts. I really miss him.









Huda, cepat hantar dia balik.

Oct 18, 2009

.papadom

Selamat siang semua.

Oleh kerana aku nak tengok cerita Papadom tapi semua orang dah tengok, aku tengok benda ni je lah.



Boleh tahan. Durasi dalam 1 jam 30 minit kalau kau makan macam pengantin. Jalan cerita menarik, lebih menarik kalau ada terjatuh peluh mamak tu atas papadom kau. Penambah rasa. Tak perlu lagi Ajinomoto. Aku bagi rating 7/10 kalau masih baru dan belum lemau. Sila tonton di mamak berhampiran anda. Lebih sedap jika diratah dengan sos bawang, atau dimakan bersama makanan tengah hari anda.

Cilanat, tak ada sapa-sapa nak teman aku tengok ke? Takkan aku nak duduk couple seat sorang-sorang. Tak ada lah definisi "tengok wayang ke buat wayang" nanti. Aku dah bosan eksesais tangan dah ni.

Mini gathering berjalan dengan lancar. Kenapa lancar? Sebab yang datang sikit, tak ada sesak-sesak, iaitu seramai 2 orang. Aku dan Paraxixth saja.

Sampai ke malam aku tunggu ada tak call atau sms katakan mahu turut serta, tapi hampa. Aku nampak Paraxixth seperti berharapan tinggi setiap kali ada sms atau call masuk ke dalam henfon aku.

Oleh kerana gathering ini disifatkan sebagai berjaya, kami ingin membuat satu lagi mini gathering nanti. Belum ada tarikh yang tepat, tapi mengikut kata Paraxixth di blognya , gath lepas ini bertemakan mandi manda pula. Hanya perempuan digalakkan hadir dengan baju berwarna putih. Lebih afdal kalau jenis jarang.

Kamera tidak perlu bawak kerana sesi mengambil gambar voyeur akan dioperate oleh kami.

Sila klik iklan nuffnang di sebelah untuk kontribusi wang ke tabung mini gathering.

Oct 17, 2009

.weh bloggers! jom lepak!

pesanan ringkas khidmat negara:

gua nak lepak dengan paraxixth. sapa mau join?

mini gathering antara bloggers.

masa: dari sekarang sampai tengah malam. (sebab paraxixth belum mandi
lagi dan gua belum berak lagi hari ni)

tempat: masih dalam pencarian. sekitar lembah klang. mustahil paris!

agenda: sambutan Deepavali.

kod modul: j5006

tema: Dhoti atau Saree (ok tipu)

alatan: kelapa, minyak sapi dan jarum-jarum halus

kontek: kosong satu sembilan pat tiga lima lapan-lapan dua kosong atau kosong satu tiga pat ksoong tiga sembilan tiga lima lima
lima-lima.

*untuk pengguna celcom sms dilayan. selain celcom tidak akan dilayan. sila call.

Oct 16, 2009

.mari main teka teki

Selamat siang semua.

Aku budget malam ni mesti ramai hantar kertas awal sebab tak sabar nak tengok cerita Nur Kasih. Heh. Budak budak rumah ni pun macam tak boleh miss tengok cerita tu. Sebelum balik rumah (biasa lah hujung minggu, nak tau kenapa sila baca previous entri aku) sanggup lah tengok dulu cerita tu sebelum balik. Tahan jugak balik malam-malam. Kena kacau hantu padan muka.

Aku pernah sekali saja tengok cerita Nur Kasih tu. Itu pun masa Amina baru nak masuk UIA. Boleh tahan. Aku cakap bukan pasal cerita tu, tapi cakap boleh tahan dekat Amina tu.

Tak ada lah ketagih sangat nak tengok macam nak tengok Blogger Boy. Aku sebagai blogoholic wajib tonton cerita berlatarkan blog macam tu. Tapi sepanjang aku tengok tak lah blog sangat pun. More to love story saja. So cerita tu aku tengok sebab aku nak tengok Nina saja. Nasib baik dia tinggalkan Budi tu. Aku rasa dia nak tunggu aku kot. Haha. Nina boleh buat meleleh beb.

Orang panggil aku Adam. Kenapa eh?

Oct 15, 2009

.salah anggap

Selamat siang semua.

Aku selalu baca pepatah 'sharing is caring' dekat hampir semua blog yang ada. Dari kongsi ilmu coding blog, sampai ke kongsi video .3gp melayu terbaru.


Kalau boleh sharing, boleh lah kongsi boyfriend/girlfriend kau kan? Atau lebih afdal kongsi suami/isteri.


Boleh?

p/s : Untuk hari esok, aku malas nak mengarang. Jadi aku pinjam entri tahun lepas. Sila baca di sini. Kalau ada hadiah, aku terima dengan hati yang terbuka. After all, sharing is caring kan? Heh.

.blogoholic adalah satu penyakit berbahaya

Selamat siang semua.

Kebanyakan orang sedang tidur dengan nyenyak sekarang tanpa segan silu sambil air liur menitik tap tap tap sampai habis satu bantal dah ada peta. Esok bangun dah kena pergi jemur bantal tengah panas sebab nak bagi kuman Aids ke Sifilis ke kayap ke mati.

Aku baru habis study. Besok aku test.

Dalam musim-musim test ni pun aku boleh blogoholic. Tengah-tengah study kejap-kejap bukak blog, nak tengok ada komen baru ke tak, nak tengok ada entry baru dari blog yang kau follow ke tak. Ketagih.

Blog boleh jadi powerful drugs kau tau? Lagi hebat dari syabu, ketamine, or lebih hebat dari ganja. Blog boleh buat kau ketagih sampai kau tak tidur malam, boleh buat kau ketagih sampai tak boleh berhenti. Siang malam kau tengok blog. Kau nak berak pun kau tahan dulu, walaupun kepala tahi tu dah halfway keluar dah.

Jadi apa ubat yang boleh hilangkan ketagihan tu? Cuba kau tengok sini. Hanya dalam sini saja ada penawarnya. Heh. Jangan risau, di sini tak ada gambar awek bogel atau video 3gp melayu terbaru. Aku boleh jamin 1 tahun warranty.


Aku dipanggil oleh mahaguru QQQ iaitu kepala segala ketagihan blogoholic dan mengkontribusikan diri aku ke blog itu. Jangan main-main dengan dia. Mulut dia lagi celaka dari mulut aku. Kau tengok saja blog dia. Sapa belum kena kutuk dengan dia kira boleh buat sujud syukur sebab kalau kena, sakit dia sampai ke bulu ari-ari.

Dalam blogohol ada 3 orang pencacai iaitu aku sendiri sebagai komander, ries lee sebagai jeneral, dan mahaguru pedophile QQQ. Walaupun tak puas hati aku jadi komander, aku tetap hormat pada mahaguru pedophile QQQ.

Kalau rajin, lawat la blog ni. Tak ada kena bayaran apa-apa pun. Aku yakin yang blogoholic akan dapat penawarnya, dan bukan blogoholic akan bertukar jadi blogoholic sejati. Heh. Caci saja sesuka hati kau, kami tak kesah. Kerana sana tempat kau boleh mencaci sepuas-puas hati kau. Janji penyakit blogoholic kau berkurang.

Budak-budak umur 15 tahun ke bawah sila jauhi mahaguru pedophile QQQ, kerana dia terer photoshop. Nanti habis gambar-gambar kau dirosakkannya jadi gambar bogel. Heh.

Kalau kau ada rasa simptom-simptom blogoholic, sila cepat ke blog itu. Masih ada antidot yang mahaguru QQQ keluarkan. Aku tak pasti bahan-bahan dia, tapi dengar cerita dia guna air kaki Ayah Pin dan beberapa helai rambut beruban Haji Kahar.

Aku mengarut apa pun aku tak tau. Sudah, doakan aku berjaya jawab test esok. Lusa common test pulak. Entah bila la aku boleh hidup dengan tenang.

Kalau kau ada rasa pening-pening, sila klik nuffnang aku. Boleh hilang segala penyakit dengan klik nuffnang aku.

Oct 13, 2009

.surprise terbaik

Selamat siang semua.

Bawah rumah aku ni ada India. Dia duduk dengan ahli keluarga India dia yang lain. Aku rasa dia hidup bahagia sebab setiap malam ada saja bau kari ikan menusuk masuk dalam bilik aku ni. Walaupun diorang kalau cakap bunyi macam gaduh, tapi mereka hidup bahagia bersama-sama.

Hari ini, aku tak tau lah, maybe dia buat persediaan untuk menyambut Deepavali kot. Tak ada lagi bau kari ikan yang sedap, tapi diganti dengan bau colok yang sangat 'harum'. Aku terlalu 'suka' bau dia sampai aku terbangkit dari tidur dan mengalami resdung yang sangat kuat. Air hingus meleleh-leleh. Kalau penjual cendol jumpa aku sekarang, mesti dia booking hingus aku buat cendol, sebab hingus aku warna hijau sebijik macam cendol.

Uncle bawah ni aku tau dia bukan jual aiskrim, sebab aku selalu tengok dia pakai baju Jusco. Aku agak dia kerja Jusco Bukit Raja, mungkin. Tapi hari ni dia lain. Harini dia macam seronok main loceng. Loceng yang bunyi macam dekat kuil tu. Yang bunyi kling kling kling tak henti-henti tu.

Jadi dari mana datang surprise nye?

Bila kau dah sangat annoyed dengan Uncle bawah ni yang jual aiskrim tak henti-henti dari petang tadi, kau asyik tertunggu bila la dia nak berhenti main loceng. Kau tunggu baik punya. Bila kau ternanti-nanti, jantung kau jadi semakin cepat bergerak. Kau jadi tak sabar nak tunggu bunyi tu stop. Adrenaline rush kau jadi semakin laju.

Then datang bunyi *pow* sekuat alam sampai alarm kereta di bawah 2-3 bijik berbunyi simultaneously. Mercun entah besar mana aku pun tak tau, tapi sangat kuat. Yang aku pasti mercun tu dapat dari hasil rampasan polis sepanjang musim raya dulu, tapi didistribute oleh polis juga kepada public untuk cari duit poket.

Masa tu jantung kau stop 5 saat. Kau jadi terkejut. Lagi terkejut dari masa kau dapat tau gambar lucah kau dah tersebar dekat internet. Lagi terkejut dari kau dapat surprise birthday party dengan stripper sudah standby di atas meja sambil menari-nari anak di atas stripper pole.

Celaka, nasib baik aku tak ada sakit jantung.

Aku rasa uncle bawah ni pun terkejut jugak kot. Sebab lepas bunyi mercun tadi terus dia tak main loceng dah. Mungkin dia dimarah bini sebab tak tolong dia buat kuih raya. Mungkin jugak dia tengah mengenakan baju raya yang ditempah sebulan lepas untuk dipakai beraya.

p/s : Aku ada soalan cepu emas, 16 haribulan ni hari apa? Heh.

Oct 12, 2009

.lepas check out nuffnang kita check in hotel pulak

Selamat siang semua.

Minggu lepas aku dah checkout nuffnang. Lepas ni bila dah dapat duit boleh la check in hotel.

Haha padahal duit checkout tu tak la seberapa mana pun. Aku ada problem actually dengan Nuffnang sebab aku tak bubuh payee's name dengan betul. Problem sikit saja. Aku tak bubuh bin dekat situ. So aku hantar ticket untuk tanya Nuffnang Helpdesk whether it's okay if I continue with my payee's name without the 'bin' included. Dia kata maybe boleh dan maybe tak. So as a safety precaution, dia advice aku untuk tukar nama tu bubuh 'bin' dalam payees name to avoid problems dekat bank.

Aku suka helpdesk dia, sangat efficient buat kerja. Dalam sehari dah boleh setel. Kalau kerajaan sampai bila pun tak siap. Semua kerja nak lepas tangan je. Salahkan orang lain, salahkan pengguna. Haih.

So dalam beberapa minggu lagi kemungkinan besar cek Nuffnang ada dekat tangan aku. Sapa-sapa nak check in hotel dengan aku guna duit nuffnang, sila bagitau. Aku boleh arrange. Bawak sekali lingerie macam 'aku' pakai dalam entri sebelum ni. Haha.

Thanx kepada semua yang klik. Jasa kamu semua amatlah saya hargai.

Sapa-sapa ada nak tanya pasal nuffnang, sila la contact aku. Ym ada, twitter ada, facebook ada. Jangan risau, aku tak kedekut ilmu.

p/s : to certain someone, u know who u are. aku bukan marah, tapi aku macam terkejut kau cakap macam tu. aku tau niat kau bergurau tapi tak kena tempat. aku mintak maaf. deeply from my heart

Oct 10, 2009

.jari hantu untuk tunjuk fuck, bukan untuk korek hidung

Selamat siang semua.



Aku kena cabar dengan paraxixth. Dia suruh aku upload gambar jari aku, untuk buktikan jari aku tu bukan jari gay. Jari aku jari lelaki sejati beb. Tak pernah merasa dijolok bontot lelaki atau menjolok bontot lelaki. Aku tak pernah menyertai mana-mana gay parade di mana-mana, dan aku tak pernah jejak kaki ke club-club gay di Bukit Bintang setiap Ahad (Gay's Nite). Tak pernah langsung terfikir.

Lagi satu, aku tak pernah melayan gay macam abang Zam tu. Aku tak pernah nak tunjuk kote aku dekat orang lain masa nak kencing, atau tengok kote orang lain masa nak kencing. Dan aku tak pernah melawat mana-mana website porno gay untuk melampiaskan nafsu gay aku. Heh.

Ni gambar jari aku sebagai bukti. Aku tak ada adjust apa-apa pun. Ambil secara natural, tanpa kote terereksi tengok gambar lelaki macho bubuh minyak dekat kulit untuk bagi lagi nampak seksi.

Aku malas nak potong kuku. Rumah ni tak ada pemotong kuku yang berjaya. Yang ada kecil, tapi dah berkarat. Aku tak nak kena kancing gigi. Baik biar saja syaitan bergayut celah-celah tu. Lagipun kalau aku ada terasa nak makan lauk semalam, aku hanya perlu korek kuku untuk rasa kari ayam yang aku makan semalam. Sekurang-kurangnya terubat rindu aku dekat makanan tu kan? Haha.





Aku siap upload gambar kaki lagi untuk mengcomfirmkan lagi kejantanan aku. Haha.



Tak ada tanda-tanda tangan/kaki gatal nak raba bontot lelaki kan?

Aku nak tag semua lelaki yang baca blog ni. Try tengok, lu gay ke tak? Jangan main tipu-tipu upload gambar jari kucing lu lak.


Gambar sebenar aku. Ambil semalam sebelum tidur. Kalau kau percaya lah.

Oct 9, 2009

.euro moda

Selamat siang semua.

Tajuk tak ada kena mengena dengan butik busana Euro Moda tu. Aku dah tak ada idea nak bagi tajuk apa. Aku saja nak bagitau, aku sekarang sudah mode study. Malam ni pukul 8 ada paper Dynamic, esok pagi pukul 10 ada paper Advanced Calculus. 2-2 paper yang sudah pasti buat aku sakit kepala gila babi. Nak haram sunggoh.

Haih 2-2 core subjects dalam masa dekat-dekat. Tak ada perikemanusiaan langsung. Kalau aku lulus aku buat kenduri doa selamat nanti, datang ramai-ramai aku buat laksa dengan semprit. Tak tau semprit sila google.

Agak-agak lusa kot baru aku sambung balik ke-blogholic-an aku ni balik. Jangan nangis-nangis, nanti mama upah susu k? Boring-boring p main penguin gedik aku tepi tu.

Wish me luck by clicking on my nuffnang ye. Heh.

Ni aku nak nasihat kat hang. Orang soh pi skolah, hang pukoi org nu, hang pukoi org ni. hang nak jadi gengster?

Oct 8, 2009

.makin lama makin aku addict dengan video alih bahasa

Selamat siang semua.

Aku malas nak menaip hari ni. Tangan sakit. Bukan aku pergi mengocok ke eksesais tangan ke apa, kau jangan fikir negatif. Aku sekarang tengah seronok angkat dumbell. Budak-budak rumah entah curi dari mana dumbell seronok-seronok main hari-hari, aku tak boleh la rasa ketinggalan. Tengah nak pecah urat, memang la sakit sikit. Tangan dah tak boleh lurus, dah macam orang cacat.

Sapa cakap badan kurus kering tak boleh nak jadi buff ada ketul-ketul? Bagi aku masa 6 minggu.


Badan gua dah macam ni lu jangan sebok-sebok ngorat gua. Heh.

Aku nak share video alih bahasa lagi. Maybe kau dah pernah tengok kot. Saja aku nak kongsi. Entah kenapa aku rajin gila sekarang cari video-video alih bahasa. Tak, bukan dari redtube. Jangan fikir negatif lagi. Haha.

Jangan sangka Hang Tuah hidup zaman dulu tak pernah ambil SPM, dan fail.



"Sapa nak percaya cakap hang!"

Oct 6, 2009

.kenal supporter football anda

Selamat siang semua.

Kalau kau perasan, penyokong bola ni ada beberapa jenis, dia macam dah fixed yang kalau penyokong certain-certain team, dia ada perangai-perangai tertentu. Ni dari pandangan aku. Bukan fakta dari mana-mana. Kau nak kutuk, silakan. Aku tak peduli pun.

Penyokong Chelsea
Biasanya hanya baru menyokong Chelsea, sejak zaman Abramovich. Kalau ditanya pasal siapa Jimmy Floyd Hasselbaink, atau siapa Mario Melchiot, memang tak kenal langsung. Heh.
Dan rata-rata penyokong Chelsea adalah yang jenis berbadan besar, atau buncit macam minum air tin cap Rimau banyak sangat. Kalau kau perasan lah. Cuba kau tengok masa Chelsea main. Ramai yang gemuk tengok sambil air berpuluh-puluh gelas atas meja. Ikut nasihat doktor mungkin.

Penyokong perempuan dia paling seksi. Sebab apa? Sebab jersi perempuan Chelsea tight fit. Sangat menggiurkan. Tambah lagi jersi jenis kain licin. Memang nampak hot gila lah.

Penyokong Arsenal
9 dari 10 penyokong Arsenal yang aku kenal adalah orang kaya. Hampir semua pernah jejak kaki ke Highbury, atau yang baru ke Emirates. Biasalah orang kaya, tak kesah berhabis duit nak kesana ke sini. Penyokong Arsenal kebanyakan jenis kurang merokok, dan kurang vocal. Menang senyap, kalah pun senyap.

Penyokong Liverpool
Penyokong tua. Ya aku tak bias mana-mana. Masa di Penang, kalau game Liverpool main, pakcik-pakcik melatah akan memenuhi ruang ABC Corner dan tengok bola sambil melatah menjerit-jerit macam orang gila. Aku tengok bola pun kadang-kadang macam tengok Macam-Macam Aznil. Serious, pakcik-pakcik melatah ni memang sumpah lawak gila. Masih sebut-sebut pasal history zaman dulu. Ya aku pun. Cuma aku tak melatah.

Kalau tua, dia suka semua benda-benda tua. Masih layan pop yeh yeh, masih pergi dangdut sambil pakai baju Liverpool. Kalau yang muda kebanyakan skinhead. Masih dengar lagu Roots and Boots dan ACAB, masih petang-petang gilap kasut dokmat sambil reminisce zaman Oi Oi dulu.


Penyokong Newcastle
Hooligan. Susah nak cari penyokong Newcastle dekat Malaysia, tapi aku masih jumpa jugak. Kebanyakan hardcore, layan lagu-lagu Second Combat, dan menari pogo hari-hari. Ganas, sama dengan player-player dia. Cuba kau cari berapa kali Bowyer, Barton masuk jel sebab gaduh di luar stadium? Macam tu jugak lah penyokong Newcastle. Ada yang aku kenal masa dulu sekolah Henry Gurney minat Newcastle.

Penyokong Manchester United
Lelaki dan perempuan sama saja. Tak tengok bola pun, tapi bila tanya sokong mana, cakap suka Manchester United. Aku berani bet penyokong Manchester United kebanyakan bukan true supporter. Untuk lelaki, bila aku ajak tengok team dia lawan, mula cari alasan tak nak tengok.

Untuk perempuan lak dia hanya sokong Manchester United, tapi bukan kerana minat, tapi sebab boyfriend dia pun minat. Berapa kali dia tengok bola? Purata 1 game semusim. Itu pun sebab terpaksa teman boyfie tengok. Itu pun lepas tu gaduh sebab boyfie tak layan dia, syok sangat tengok bola.

Ada sekali tu, dekat skrin TV tulis MANU VS POR, si perempuan ni cakap Manchester United lawan Portugal. Aku hanya gelak sinis. Biasa lah tu, supporter Man U kan. Heh.

Ada sekali tu, si perempuan ni tanya dekat kawan dia, mana satu Beckham? Padahal C. Ronaldo dah blah dah pun dari Manchester United. Nampak sangat tak ikut langsung perkembangan.

Tapi ada jugak yang true supporter. Tu semua dari pandangan aku lah. Aku cakap pasal team-team BPL saja. Team lain aku tak berapa kenal sangat perangai diorang. Kalau nak kutuk, silakan. Klik skali iklan Nuffnang aku sebagai tanda marah.

Sudah, besok aku test. Nak buat toyol sekarang.

Oct 5, 2009

.aku ganyang telinga hang satg

Selamat siang semua.

Aku nak bercerita politik. Jika tak mahu baca jangan baca. Little thing tickle little mind.

Ganyang Malaysia. Pertama kali aku dengar pasal ni, aku duk teringat zaman Puan Hamizah ganyang telinga aku pasal ponteng mengaji. Merah-merah seminggu telinga. Maybe sebab tu telinga aku capang kot. Heh. Aku memang suka sangat ponteng mengaji masa kecik dulu. Bukan apa, tapi tarikan cyber cafe lagi menarik. Main Diablo 2 lagi best, main Counter Strike lagi menarik, main Half Life lagi best dari kecantikan anak ustazah yang ajar aku tu. Walaupun aku selalu pening-pening lepas main game serabut kepala macam tu, tetap aku gagahkan jugak nak main.

Lepas habis main, aku bukak Quran, aku selak empat page ke belakang, aku tanda dengan lidi satay. Puan Hamizah selalu check aku baca dah sampai mana. Tapi aku lagi pandai. Heh.

Semalam aku tengok berita pasal kes Bendera nak serang Malaysia, kunun lah. Plan mereka nak tawan Borneo dulu. Dari sana baru naik peringkat-peringkat hingga tawan Kuala Lumpur. Aku terus menyirap panas.

Dulu Soeharto, sekarang Bendera. Dalam susah kena bencana pun boleh lagi bersemangat waja nak serang negara orang lain. Come on lah. Sedar lah sikit. Kau tau tak yang orang pertama yang bagi bantuan dekat kau masa kau kena bencana orang Malaysia dulu. Even kau kutuk-kutuk ke apa lancau semua, kau tetap di hati kitorang. I tetap sayang u.

Isu nak mengamuk entah apa-apa.

Kita serumpun? Tak sama sekali. Kau orang batak, mana sama dengan kami yang Melayu ni.

Pasal tarian pendet boleh jadi isu?Pendet tu tarian India, buat apa kami nak mengaku tarian keling. Pasal manohara boleh jadi isu? Aku baca berita Manohara sebab nak tengok gambar seksi dia saja. Heh.


3===D


Comel kan auntie ni?

Jangan sebut pasal pendatang kena pukul dengan polis dekat sini. Kalau tak buat salah, takkan kena pukul. Macam mak lah, salah pukul, tu cara mengajar anak betul. Kau tau tak betapa susah kami nak jaga orang-orang macam korang? Hari-hari ada saja kes bunuh lah, rompak lah. Kau patut syukur kami masih lagi bagi kau kerja sini. Bukan kami yang suruh, kau yang datang sendiri. Siap naik tongkang semua berenang sampai setengah mati semata-mata nak cari rezeki dekat sini.

Kau tak perlu menunjuk kau tu kuat sangat. Konon. Dulu masa kes East Timor berapa tahun kau jaga berapa ramai orang dah mati? Lebi 200,000. Masa di Ambon, macam mana kau jaga? Tu isu agama tu. Masa kes Temenggong, macam mana kau handle? Heh kau tak cukup kuat lagi. Kami ada kapal selam. Lagi hebat. Haha.

Kau kata kami curi bahasa, curi bendera, curi budaya? Mari kita singkap macam mana kau pun boleh dikatakan hipokrit? Nama negara kau diplagiat dari India (Indo), nama matawang kau dari India (Rupee-rupiah), bendera kau diplagiat dari Belanda (cuma hanya dikoyak warna biru sahaja), bahasa kau diplagiat dari bahasa Sanskrit (sila google sendiri aku malas nak tulis satu-satu, lambang burung garuda kau diplagiat dari India mengikut hikayat-hikayat dalam agama Hindu, songkok kau ditiru dari Turki, dan Tarian Bali/pendet berasal dari India.

Itu kau nak kata kami meniru kau? Just sheer hypocrisy. Tengok cermin dulu k.

Utmost dumbfound. Kerana apa? Sebab bangsa kau di mana-mana pun diperlekehkan. Di mana-mana pun dikeji. Sebab perangai tak semenggah.

Aku nak tunggu 8 Oktober ni, kau kotakan janji kau nak serang Malaysia ke tak.

Btw, aku tengok rata-rata supporter Bendera ni semua orang kampung dan budak-budak. Sangatlah narrow minded orang kampung kau tu. Tapi sebelum datang, cukur bulu dulu. Nanti senang nak cam mayat.



Sedikit fakta tentang persamaan antara Malaysia/S. Korea dan Indo/N. Korea. Selepas dikomen suruh letak credits, aku google cari sapa, aku nak credit to maskawaih for the comparison. Ni excerp dari comparison tu.

Indo - Accuse their neighbour of being imperialist puppet
Malaysia - Ignore such allegations and continue enjoying their KFC and McD.

Indo - The citizens crossed their neighbour's border illegally to get a better life.
Malaysia - The citizens considered living in Indo as a SUPERMASSIVE downgrade.

Indo - The state media kept on drumming propaganda of hate towards their neighbour
Malaysia - The state media kept on asking the citizens to ignore there ignorant fucks.

Indo - Was heavily backed by the Soviets.
Malaysia - Was heavily backed by the Wests.

Indo - Perpetually angry at their more prosperous neighbour.
Malaysia - Perpetually looks down on their poorer neighbour.

Indo - Often brag about the size of their army.
Malaysia - Knows the fact that in modern warfare size doesn't matter. Who your allies and your equipment matters most. Kami ada kapal selam ok. Korang ada? Haha.

Indo - Often suffers famine and natural disasters. Karma?
Malaysia - Often the first country to give humanitarian aids towards their neighbour.

Indo - Fanatical support for their leaders.
Malaysia - Fanatical hatred for their leaders.

Aku dah penat menaip. Najib, jom pekena teh tarik dalam kapal selam jom?

Oct 4, 2009

.dah jumpa solusi

Selamat siang semua.

Ok aku dah jumpa solusi untuk aku boleh kencing dengan tenang tanpa ada apa-apa gangguan. Aku akan pastikan kalau aku jadi wakil rakyat negara ni aku nak tukar semua tandas yang ada dalam negara ini jadi macam ni.

Ramai dalam komen entri lepas suruh aku kencing duduk, kencing tenggong, kencing berlari, kencing doggy, kencing missionary lah. Bukan aku tak nak kencing duduk, tapi tak sempat. Tambah aku pakai skinny, nak bukak sangat lah payah. Walau aku kencing berdiri sekalipun, aku masih berdehem 3 kali lepas kencing (ikut sunnah) dan cuci dia dengan air mutlak. Heh.

Jadi sila la undi saya untuk kesejahteraan tuan tuan dan puan puan di masa akan datang. Macam mana tuan tuan dan puan puan?













































Macam ni tuan tuan dan puan puan. Aku gerenti gay akan tukar jadi straight lepas ni. Tak ada nak skodeng-skodeng orang lain punya dah. Duk pandang depan je lepas aku implement benda ni dekat semua toilet negara ni.



Sila undi saya. Taip ON Kencing dan hantarkan ke 32888. Terms and Conditions apply.

Oct 3, 2009

.dah sangap dah ke?

Selamat siang semua.

Tadi aku pergi makan dekak Pak Li Kopitiam. Aku tak tau la kedai tu kedai Melayu ke tak sebab mengikut kiraan aku, kedai tu mungkin berasal dari nama Lee Pak Li atau Li Tong Siong. Tapi aku jamin halal sebab pekerja dia semua Melayu termasuk beberapa Bangla yang hanya tau cakap "Kira sekali ke asing?" dan "Mau sayur ka tamau sayur?".

Aku sangap laksa. Ya, sangap. Semalam siap semangat aku merayau satu Tesco mencari laksa instant yang sedap gila, tapi lepas habis pusing satu Tesco, kecewa tak ada. Aku sangat rekomen laksa instant Tesco, serious rasa dia boleh tahan sedap. Haritu masa balik Ipoh ingat nak makan laksa Kedah, tapi makcik tu balik beraya Kedah lak kali ni.

Aktiviti wajib aku kalau ke mana-mana mesti aku melawat toilet tempat tu. Mesti. Mana boleh tahan kencing, nanti kena batu karang.

Aku paling benci kalau dalam toilet laki kalau ada mamat jenis suka jeling-jeling nak pandang kote orang lain. Time hala kote ke urinal tu mata tak merayau tak boleh ke? Tengok la betul-betul kote depan mata tu. Kencing betul betul lah. Dah mata duk nak pandang kote orang lain mana nak aim betul-betul. Haih.

Kau nak tengok kote aku cakap, aku tunjuk, tapi jangan la senyap-senyap pandang. I malu la macam ni. I tau I punya besar. Nanti tombong you mau seminggu you jalan kengkang tau. I takut you tak tahan je nanti.

Haritu dah kena sekali. Hari ni kena lagi. Aku nak makan lepas kencing tu pun tak tenang. Kalau gay cari abang Zam lah. Aku bukan gay, tolong lah. Aku bernafsu lagi dekat orang berhormonkan oestrogen yang tinggi. Aku tak ada nafsu dekat orang berhormon testosterone ok, sila ambil nota.

Nasib baik laksa sedap.

Shit betul.

Oct 1, 2009

.aku jumpa upin ipin real punya

Selamat siang semua.

Cerita dah elok-elok baik dia alih bahasa jadi macam haram. Hancur terus. Enjoy.