Nov 30, 2009

.aku takut nak bagitau kau orang semua ni, takut ada orang marah, tapi apakan daya, aku kena bagitau jugak walaupun aku yakin akan menyakitkan hati








































Aku bosan

Titik.

Nov 29, 2009

.lasykar cinta?

Selamat siang semua.

Mari, hantar semua bala tentera. Mari semua. Perang secara bacul. Hantar konco-konco. Tanamkan rasa hatred mereka semua pada aku. Tetamu datang, kita jangan halau. Kita jamu. Kita bagi kenyang-kenyang. Bila sudah kenyang, kita tangkap, bakar buat sup. Kaki kita buat satayyyy. Wahahaha.

Aku tak nak berbanyak cerita. Malas nak panjang-panjang. Aku mahu diam saja. Ini last entri sedih aku. Aku mahu bergembira sama kawan-kawan. Kalau bercinta, yang dapat hanya kesedihan, baik aku tak bercinta. Baik aku cinta keluarga. Baik aku cinta yang Satu.

Lagi satu, perempuan, always want to hear what they want to hear. Even kau cakap apa sekalipun, hempas pulas macam mana nak explain sekalipun, it'll fall on deaf ears. Ya aku overgeneralize things about women. Ya aku sexist. So what?

Mari lemparkan cacimaki kau. Sila masukkan dalam suggestion box aku (merujuk pada tong sampah)

Berapa kali aku cakap pun, tak guna. Takkan mahu dengar.

Bagi aku, buat masa sekarang ni, cinta cuma ada jauh di senarai paling bawah dalam diri aku.

Aku mahu tengok bola. Lebih baik aku menangis tengok Liverpool kalah dari menangis kerana cinta.

Pui!

.sigh

Selamat siang semua.

Sudah 2 hari aku private blog. Terketar jugak tangan nak menulis sumthing, tapi tahan. Aku kan egois.

Ya, aku seorang yang suka lari dari masalah. Aku adalah pengecut, aku bacul. Mungkin aku perlukan sepasang testis, atau sepasang buah dada untuk jadi lebih kuat.

Aku lemah. Aku mengaku kelemahan aku.

Dan aku tak mahu minta simpati siapa-siapa.

Orang semua nampak aku salah. Aku ditempatkan sebagai pesalah. Jadi mari semua hukum aku. But the fact is, you should hear both explainations. Bukan dari satu pihak saja. Cuba jadi neutral, dan dengar. Jangan judge seseorang itu selagi kau tak dengar dari kedua belah pihak.

Sigh.

Dunia realiti bukan seperti fairytale ending.

Bukan semuanya kau dapat pengakhiran yang menggembirakan. Aku bukan Barbie. Apatah lagi babi.

Aku sedih. Bukan sebab ni, tapi sedih tengok cerita Taubat Nasuha semalam. Memang sangat menyayat hati. Meruntun jiwa.

Dan pada semua yang tengok Nur Kasih semalam, macam tu ke ending cerita Islamic? Berpelukan sesama lelaki perempuan. Bukan muhrim? Itu cerita Islamic yang baik? Pui. Baik aku tengok Gossip Girl, atau Victoria's Secret Spring/Summer fashion week. Input masih sama.

Buka dada, tanya selera.

Kulit sama hitam, hati lain lain.

Aku salah semua. Aku kan jahat.

Cinta itu menyeksakan. Kawan?

Aku bersyukur aku ada kawan yang baik. Yang boleh meredakan semua kekusutan. Kawan masa susah dan senang. Terima kasih semua.

Ini message yang aku save dalam handphone aku sejak dulu lagi.

Cinta tanya pada Persahabatan, "Kenapa kau diperlukan sedangkan mereka sudah ada aku?"

Jawab Persahabatan, bersahaja, "Kerana aku berikan mereka senyuman ketika kau berikan kekecewaaan"

Renung renungkan, dan selamat beramal.

Nov 26, 2009

.selamat selamat hari raya

Selamat siang semua.

Aku just nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha pada semua yang baca Refurbished Journey, semua silent readers, haters, dan nuffclickers.

Aku nak mintak maaf pada semua masyarakat haiwan terutamanya lembu, kambing, ayam, dan setengah tempat unta, maaf, aku tak boleh nak selamatkan korang kali ni. Cuba la try gigit tambatan kau tu, kot-kot boleh koyak ke. Aku tau kau semua orang dalam muka ketakutan sekarang, sama macam aku tengok gadis berbikini dalam entri bawah ni.

Aku jugak nak mintak maaf pada segerombolan Ikan Curut yang mak aku beli pagi tadi untuk dibuat laksa. Aku dah makan setengah laksa dah. Mengamuk Puan Hamizah tadi. Pedulikan, sapa suruh masak awal-awal.

Kepada Maria Ozawa, Tera Patrick, Sasha Grey dan Sora Aoi, jemput-jemput la datang rumah lepas tolong mak masak rendang. Rumah kite ada laksa. Heh.

Lemang sebatang saja rumah aku ni. Ok la dari tahun lepas aku raya sorang-sorang dekat Ipoh. Tak ada kuih raya, kecuali kau nak makan serdak-serdak kuih raya masa Eid Fitr aritu.

Dapat daging korban tu, buat sup tulang pada-pada. Jangan sampai semua kelam kabut masuk hospital sebab darah tinggi. Aku yakin, gout anytime boleh kena kalau bantai banyak sangat sup tulang.

Kepala lembu, jangan buat macam orang politik yang bodoh pijak-pijak depan pejabat kerajaan esok. Simpan, tanduk dia nanti boleh buat korek hidung.

Tahun ni aku korban apa? Aku korban kejantanan aku, boleh tak?

Salam Aidiladha. Heh.

.aku dulu member dengan Lim Keng Liat tahu?

Selamat siang semua.

Masa sekolah dulu, aku seorang perenang sekolah. Sekolah aku dulu, satu-satunya sekolah di Ipoh yang ada swimming pool. Bangga beb. Sekolah korang ada ke kolam renang?

Sekolah aku sekolah all boys, sebab tu aku agak jakun kalau jumpa gadis bila dah besar ni.

Bukan senang nak masuk team renang sekolah ni, dengan budak Cina lagi hebat dari aku. Kederat babi.

Favourite category aku, aku suka Freestyle dengan breaststroke. Breast maksud dada, bukan buah dada.

Aku berjaya jugak la harumkan nama sekolah, ada la sumbang 2-3 pingat masa MSSPk. Dapat wakil sekolah. Tak terer sangat pun, cukup-cukup makan saja. Aku banyak-banyak terima kasih dekat cikgu aku masa tu yang serap aku masuk team renang tu walaupun mula-mula aku agak bodoh lambat, slow-slow aku pickup stamina dengan speed, sampai nak lawan budak cina boleh jugak la makan. Sila ambil nota, aku tak makan babi untuk tambah stamina dengan speed ok. Aku minum banyak Kopi Jantan saja. Heh.

Paling seronok masa training dekat sekolah ni, petang Rabu ke Khamis, ada budak-budak perempuan dari sekolah MGS datang train situ. Bikini merata-rata. Tapi kami tak boleh train sekali, just tengok, stim dari luar kolam je. Banyak budak pompuan Cina lah yang ada, tapi ada jugak Melayu. Yang tu paling best tuh. Aku ingat lagi kawan aku time sembahyang Asar, dia curi-curi pergi changing room budak-budak perempuan, stay situ semata-mata nak tengok budak pompuan tu salin baju. Dah la ponteng solat, pegi mengendap lak. Memang bonus dosa dia.

Aku baik, aku tak ikut dia. Aku solat dengan tekun.

Lepas habis MSSPk, aku dapat masuk selection untuk MSSM. Kira aku dapat masuk selection untuk jadi wakil Negeri lah. Weeks of streneous training dekat Kolam Renang Ipoh. Cuba kau bayangkan, kau kena train dengan budak-budak water polo. Budak-budak water polo ni lagi lah kederat babi. Kalau train kau kena apungkan badan, sambil tu tangan kena angkat atas air, then keliling kolam renang, 4 kali keliling kolam tu minimum. Kaki kau saja tendang-tendang air nak bagi terapung. Memang time tu, aku train, balik rumah tido sampai esok lah. Letih tak ingat.

Aku dengan kawan aku, sorang saja Melayu yang dapat selection tu. Kami macam biasa la, kalau dah join budak-budak Cina water polo ni, otak memang lucah memanjang. Kolam renang Ipoh kalau nak compare dengan kolam sekolah aku, lagi la ramai gadis-gadis berbikini.

Yang masuk selection sekali, aku tak layan sangat. Badan semua macam lelaki. Macho je jalan. Dada bidang-bidang semua. Hari-hari pakai training bra, mana nak stim tengok. Airport. Heh.

Kitorang training seminggu 4 kali dekat sana. Aku dengan kawan aku, bukan nak training sangat. Kitorang saja-saja je masuk, sebab tau takkan dapat punya. Gila kau masa aku 100m, dekat 2 minit, budak-budak cina kederat babi tu semua bawah 2 minit. Mana aku lepas.

Jadi aku dengan kawan aku sorang tu, dah set dah, kitorg datang sebagai cukup syarat je, dan masa yang sama untuk usha gadis-gadis berbikini sunbathing dekat tepi kolam.

Tengah kami usha-usha gadis, datang sorang minah Melayu ni, pakai sports bikini warna Biru tua. Cun, body solid. Rambut panjang, kulit putih melepak. Sila bayangkan. 34 24 36.

Dia datang, kami usha, dia park bag, kami usha, dia undress, kami usha, dia shower, kami usha, dia cucuh-cucuh ibu jari kaki nak rasa air sejuk ke tak, kami usha. Semua kami usha.

Goggle adalah benda paling penting nak usha gadis berenang ni. Cara dia senang saja, masa dia berenang, kau buat-buat menyelam, dan pastikan kau tengok dari arah belakang dia. Dari depan rugi. Paling best kalau dia buat breaststroke. Itu stim maksima.

Then kami semua menggila nak usha. Tak boleh semua tengok sekali, nanti kantoi lah.

Kawan cina aku sorang usha dulu. Lepas usha, dia terus naik keluar kolam, muka pucat.

Then kawan melayu aku pulak usha, then dia pun naik jugak, muka pucat.

Aku macam pelik jugak, so aku pun menyelam. Aku terkejut. Darah adrenaline aku jadi laju gila. Nafas aku jadi kencang. Aku pun naik jugak, muka pucat.

Mood mula jadi mood celaka.

Kami semua hilang mood nak train dah. Semua senyap saja sampai habis train. Muka pucat sampai rumah. Seharian demam.





Perempuan tu bulu pubis banyak gila! Panjang mengurai sampai keluar bikini.

Nov 25, 2009

.tutorial lagi

Selamat siang semua.

Macam yang aku janjikan semalam, hari ni aku nak buat tutorial macam mana nak enable right click dekat blog yang disable dan cara download file dari website free dengan senang.

Ok kita start dengan enable right click dulu. Cara dia senang saja.

Kau right click dekat sini, dan kau bookmark link ni. Tak kesah la kau pakai browser apa pun, tapi setahu aku benda ni boleh guna untuk semua browser. Cara guna dia, bila kau bukak website yang disable right click, kau just bukak balik tempat yang kau bookmark tu, then tekan.

Dia akan automatic enable balik right click. Sila try, kalau tak boleh bagitau aku.

Maybe certain bloggers disable untuk protect benda-benda penting macam gambar and such. So guna benda ni responsibly ok. Jangan nak salahkan aku kalau owner blog tu marah kau curi gambar dia. Heh. Nak-nak gambar bogel dia.

=========================================================

Ok tutorial yang kedua untuk download file dari website free. Macam yang kau tau sendiri la kan, biasanya website-website free ni leceh. Ada download queue la, keluar popup iklan la, nak download tu kadang-kadang ambik masa lama. Aku pun naik menyampah gak kadang-kadang iklan keluar banyak gila. Tambah-tambah kalau nak download dari Ziddu.

So aku ada solusi untuk kau download dengan senang.

Benda pertama kau kena buat is download ini. Nama dia Rapidshare Downloader V0.82.

Lepas kau download, kau extract to folder. Then kau launch frd.exe. Make sure kau sudah ada Java version latest, kalau tak frd.exe ni takkan launch. Kalau belum ada Java latest version, sila download di sini.

Aku assume kau sudah launch mentang frd.exe ni. Ok kau pergi dekat mana-mana link tak kira la Rapidshare ke, Ziddu ke, Mediafire ke, semua dia akan detect. Aku rasa hampir semua boleh detect, kecuali Redtube dan Youtube. Heh.

Link yang dari website-website tu, bila kau copy link dia, Rapidshare Downloader ni akan automatic detect link tu dan masukkan ke dalam program dia. So apa yang kau kena buat just select directory kau nak dia download dekat mana dan picit button start. Settle. Kau tunggu saja dia download sampai habis.

Dia juga akan detect multiple links. So kalau kau nak download banyak-banyak, kau just copy link semua link yg kau nak download tu, lepas settle Rapidshare Downloader akan tunjuk semua link yang kau copy, dan step dia sama saja macam dekat atas tu. Kau just click start.

Kau nak queue download banyak mana pun, kau queue saja. Menatang ni akan download semua untuk kau. Ada yang boleh pause download, ada yang tak boleh. Aku pun tak sure macam mana.

But take note, website macam ziddu yang ada word verification, kau still kena masukkan word verification dia dekat dalam Rapidshare Downloader tu.

Ok tu je kot, kalau tak faham, tinggalkan komen dekat aku.

Lepas ni lagi la senang kau nak download .3gp melayu terbaru kan? Heh.

Sila ucapkan terima kasih dengan klik nuff aku. Haha.

Dah lama aku tak update siri "Sepetang Bersama Opah Timah" kan? Opah Timah tak ada dekat umah aku sekarang. Dia sekarang dengan mak Elya lak. Kau nak cerita lagi, kau pergi tanya dia.

.nak tau tak?

Selamat siang.

Ini entri twitter tapi malas nak bukak twitter.

Agak-agak kau, nak tau tak macam mana nak enable right click dekat blog yang disable?

Aku tanak buat terus, takut orang yang disable tu marah. Tapi kalau ramai nak, aku boleh saja bagitau.

Kadang-kadang sedih, nak clit nuff or links, tapi tak boleh nak right click. Dah la tak set link tu open new window, tekan dia terus leave website tu. Kan kecewa.

Ada lagi satu tutorial. Cara nak download file dari Ziddu, Mediafire, Rapidshare tanpa perlu tunggu. Kira kau queue kan download. Senang sikit la sebab kadang-kadang website macam Ziddu keluar iklan dulu. Leceh.

Nak tau ke?

Nov 24, 2009

.terserah anda

Selamat siang semua.

Keyword untuk hari ni.



Terserah anda untuk tentukan. Sambil itu aku nak bubuh satu lirik lagu dalam entri ni.

Tuai padi antara masak
Esok jangan layu layuan
Intai kami antara nampak
Esok jangan rindua-rindduannnnnn

Kena dengan keyword intai gay kan?



SS aku dah naik jadi 4 bintang. Dah lama gila aku mengidam bintang dia naik. Dah berapa lama tak naik-naik gak. Liat. Orang dah 5, aku baru nak merangkak-rangkak. Takpe, janji ada peningkatan.





Joni memang suka posing. Bajet model.

Aku bosan sebenarnya. Tak ada idea nak post apa. Seharian aku tido harini. Dah bape ari asik tido 6am-9am je. Deteriorated. Mana taknye, tanggungjawab banyak. Nuffclick la, main dengan Joni la, main Ragnarok la, futsal la, Dota la, Redtube la, semua kena jaga. Heh.

Sudah. Jom?

Nov 23, 2009

.fakta negara (ini rahsia) 2

Selamat siang semua.

Fakta menunjukkan selepas kajian dari pakar-pakar kulit negara, baik dari Ulu Ketior hingga ke Mersing, setelah membuat kajian ke atas kulit kulit di badan manusia yang berpenyakit kelamin, kurap, kayap, scabis, tungau, hingga ke sifilis, mendapati bahawa terdapat bahan kimia beracun di dalam produk-produk kecantikan. Bukan 1, tapi lebih dari 125 bahan-bahan beracun yang boleh menyebabkan kanser.

Kajian juga dibuat keatas semua jenis kulit termasuk kulit menggerutu macam permukaan bulan, kulit licin macam kulit telur, hingga ke kulit skrotum. Semua sudah dan terbukti menyebabkan kanser.

Bayangkan rokok. Ok sudah?

Sekarang cuba bayangkan kau bubuh rokok dalam air, then ramas-ramas rokok tu, then lumur dekat kulit. Sihat tak?

So jangan kata rokok tu berbahaya, padahal maskara kau, compact powder kau, blusher kau, gincu kau, pencuci kelamin kau, semua bawak penyakit macam rokok jugak. Heh.

Dari kau buat muka cantik-cantik then bila dah tua kau kena kanser, baik kau hisap rokok. Kurang-kurang hati kau jadi hitam. Black is sexy u know. Heh.

So next time, jangan lah beli Perfect Women ok. Cukup lah dengan apa yang ada. Janji ada.

Lebih fakta di sini.

Akhir kata, isap lah rokok demi masa depan negara. Sekian.

.haram

Selamat siang semua.

Babi haram. Zina haram. Nuffnang pun haram.

Duit nuff aku dah nak masuk angka ketiga buat kali ketiga dah. Terima kasih pada semua yang klik.

Duit tak boleh nak spend, sebab mengikut fatwa otai-otai blogger sekian alam, selepas merujuk pada Ketua Nuffnang Negara, duit aku hasilnya haram. Umpama melacurkan blog. Walaupun kebanyakan duit adalah hasil titik peluh aku "I click you, you click me back" atau lebih extreme mengikut kata Jogger, I Clit You. Sila beri perhatian, clit dan click adalah satu benda yang sangat berbeza ya.

Blog aku ada pelacur, sila cari baik-baik. Ada dia menyorok tu. Pakai micro bikini dan ada playboy hat dekat kepala. Untung-untung kau jumpa, boleh panjangkan jangka hayat selama 5 tahun.

Jadi bila aku dapat check kedua nanti, aku nak gulung-gulung, masukkan tembakau sikit, bubuh cengkih secebis, then gulung-gulung, bakar. Sedut. Fuhh stim.

Selalu pelacur dekat blog aku ni menyorok belakang iklan nuff. So bila nampak iklan nuff. Sila cucuk. Mana tau terkena tulang kelakar (baca : funny bone) dia. Dia kuat melatah tahu?

Nov 22, 2009

.sedih kan?

Selamat siang semua.

Sejak kecik, aku tak pernah pakai jam. Bukan tak pernah, tapi aku allergik. Tak tau la allergik dekat apa, tapi semua jam yang aku pakai, mesti buat kulit aku gatal-gatal. Jadi macam kulit melepuh. Macam kena bakar.

Dan tangan jadi bau semacam. Macam bau cagu pun ada. So aku set dalam diri, tak nak pakai jam lagi.

Bagi aku, jam tak la penting sangat. Setakat nak tengok waktu, baik tengok handphone je. Jam tu aksesori saja, bukan kepentingan pun.

Semalam aku jumpa Huda. Nak setelkan apa-apa yang patut. Nak jumpa Joni. Kangen. Alhamdulillah things go well. Talk a lot of things yang bother each other. And we both agreed yang sekarang bukan masa sesuai nak get back together balik. Dia suruh aku cuba berubah. Will do. Ambil masa dulu. But kena sama-sama berubah la kan?

Pedulikan apa kau nak cakap. Kitorang memang on-off selalu. Dah berapa kali on off? Hanya readers aku yang baca dari zaman aku mula-mula blogging saja yang tau.

Balik pada jam, Huda bagi aku hadiah jam Casio as a birthday gift. Aku rasa itu je hadiah yang aku dapat untuk birthday tahun ni. Aku bukan la orang demand sangat, cukup setakat birthday aku wish je dah cukup. Tak payah nak ada gift-gift.

Terharu beb dapat jam. Lama dah aku idamkan jam. Jam mahal lak tu.

Appreciated it, and loved it, a lot.

Thanx a lot Huda.

[Ini entri sudah lama tulis, tapi sekarang baru publish, sebab ingat nak upload gamba, tapi macam haram susah gila. Nanti rajin aku upload.]

Aku tak harap komen sapa-sapa untuk entri ni. Just aku nak luahkan apa yang ada dalam hati saja.

.fakta negara (ini rahsia)

Selamat siang semua.

Fakta memaklumkan, atas kajian para saintis-saintis pervert yang suka melihat buah dada wanita, setelah bertahun-tahun membuat research and development, dan setelah berjuta-juta pasang buah dada diuji kaji, merumuskan, bahawa :

Lelaki yang merenung buah dada wanita selama 10 minit sehari, jangka hayatnya lebih panjang. 5 tahun setiap 10 minit pandang. Tanpa mengira saiz, baik 32B ke 36 Double D, hingga ke 38G, baik half cup ke full cup, baik 32A ke 36B Long. Semuanya berjaya memanjangkan jangka hayat lelaki.

Tanpa mengira usia. Tanpa mengira bangsa. Janji ada.

Jangan lepas ni nak buat breast implant macam Pamela Anderson atau Lana Nodin atau yang sewaktu dengannya.

Sila bincangkan.

Lebih fakta ke sini.

Fakta tak kata pasal pondan. So pondan jangan masuk campur. Ini urusan manusia normal. Heh.

Kau orang ni komen entri aku, ada amek subscribe to reply sebelum post komen tak?

Nov 21, 2009

.konversasi dengan abang hensem smart

Selamat siang semua.

Tadi, aku merayau. Aku bukan lah otaku komputer sangat sampai dari pagi sampai pagi esok online. Ada jugak masa aku nak mandi, makan, masturbasi, bersukan (atas katil) dan tonton bola. Heh.

Aku keluar sebab nak hisap rokok. Dah berapa jam tak isap, sangap! Last malam semalam masa bersenggama dengan Paraxixth dan Kemai. Karaoke lagu macam bodoh. Menyesal aku amek lagu-lagu tu. Bodoh apa lagu duet nak nyanyi sorang-sorang.

Aku amek port baik punya. Dekat kedai area Station 18. Port yang aku yakin semua makcik-makcik suka ambil tahu hal orang lain dan pakcik-pakcik mulut kepoh takkan jejak. Aku park sembunyi-sembunyi.

Lighter tak ada. Aku start balik kereta, guna lighter kereta. Sedutan pertama memang nikmat. Nikmat macam kau dah lama duduk Egypt dan dah lama tak merasa makan sambal belacan dekat Malaysia. Kalau nak lagi extreme lak nikmat masa kau lepas teran taik masa berak taik keras. Cukup sinonim aku buat?

Separuh batang aku isap. Bukan batang zakar. Sila harap maklum. Kemudian aku nampak ada sorang abang ni, naik motor. Hensem. Pakai pun smart. Aku rasa dia sejuk, so dia pakai sweater beli dari Universal Traveller. Naik motor kapcai. Dia pun ambil port parking depan kereta aku.

Dia tanggal helmet. Rambut ikal mayang. Kulit mulus sawa matang. Nampak macam orang baik-baik. Dia datang dekat aku.

Aku bajet dia nak hisap rokok senyap-senyap macam aku jugak. Tapi takkan lah, umur macam dah nak masuk 30, takkan masih takut kantoi dengan mak lagi.

Ini konversasi aku dengan dia.

Abang Hensem : Assalamualaikum dik.
Aku : Walaikummussalamwarahmatullahiwabarakatuh, ustazah.
Ok hiperbola.

Dia hulur tangan. Nak salam. Bukan salam macam pekida tu. Salam sebelah tangan. Biasa lah, lelaki tua akan ego sikit dengan lelaki lagi muda. Aku salam balik. Sebelah tangan juga. Ego.

Abang Hensem : Abang nak tumpang tanya, dekat sini mana ada tempat snooker?
Abang cakap slow saja. Romantik. Cover macho mungkin.
Aku : Ada dekat belakang tu ha.
Aku jawab sambil juih mulut ke belakang. Aku malas sikit nak jawab. Tengah sedap layan rokok ni.

Abang Hensem : Ni abang nak tanya lagi. Dekat snooker tu, ada mesin Butterfly tak?
Aku tersentak. Aku biasa dengar ayat mesin butterfly ni. Aku comfirmkan balik.
Aku : Butterfly? Apa tu?
Abang Hensem : Ala yang judi tu. Yang boleh bet berapa nak, tengok kalau kena, menang besar.
Aku dah agak dah. Haih. Kutu judi.

Aku : Oh yang tu ke. Tau-tau. Abang keluar dari area ni, abang g straight je sampai hujung jalan, then belok kanan, straight sampai simpang tiga, belok kiri lak, then straight, belok kanan, straight, belok kanan lagi. Sampai la.
Abang Hensem : Oh terima kasih dik. Abang bukan apa, bosan-bosan ni baik Abang cari duit lebih sikit. Abang gerak dulu ye.

Sekian konversasi.

Aku tunjuk dia jalan pergi Madrasah Al- Hidayah. Moga-moga dia temui jalan keinsafan.

Bosan judi apa, pergi mengaji lah.

.aku sekarang guna Intense Debate

Selamat siang semua.

Aku rasakan ini comment form yang terbaik antara semua plugin yang ada.

Haritu aku dah bubuh dah, tapi salah apa entah corrupt blog aku. Nasib baik sudah backup.

Tak berat macam yang aku pakai Disqus dulu, dan percuma tak macam guna js-kits.

Untuk subscribe to reply sila amek subscribe to replies, then kalau untuk semua komen sila amek subscribe to all new comments.

Sila berikan feedback anda.

Nov 20, 2009

.lagi comel dari Opah Timah tak?

Selamat siang semua.

Video ni aku jumpa dari profile youtube kawan aku. Comel tak Opah ni? Aku taknak kata dia gila, macam tak baik pulak. Yang sopan dia, opah ni schizophrenic. Entah aku eja betul ke tak, aku pun tak tau. Sejuk-sejuk aku agak mereng.

Rakam di mana aku tak pasti, tapi ikut pada observation aku dia rakam dari wad sakit jiwa, Tanjung Rambutan mungkin.

Enjoy, tapi jangan seronok sangat. Esok-esok kita belum pasti. Kan Lumut kan?



Orang Jawa, sila verify ayat Opah ni waktu hujung-hujung video. Betul ke dia ngomong jowo? Jowo totok kontol geding. Haha.

Aku harap sangat aku masa tua tak jadi macam ni. Biar muda-muda aku otak gila tak apa, tapi jangan jadi macam ni bila dah tua. Semua orang susah nak jaga, sampai in the end duduk wad gila. Haih.

Sesi petang bersama Opah.

Cousin aku datang. Family aku panggil Amok. Nak jumpa Puan Hamizah dan melayan Opah.

Opah Timah mencelah masa Puan Hamizah tengah sembang dengan Amok.

Opah Timah : Aku ni dah lama tak berbaju. Duit tak ada, tak ada sape nak belikan aku kain. Kenaghi duit tak mandang (baca : Sekarang duit tak ada).
(Padahal setiap 2 bulan Puan Hamizah akan jahitkan dia baju baru)
Amok : Beghapa lame dah tak beli baju pah?
Opah Timah : Udoh 23 tahun aku tak beli kain baru.
Hiperbola.

Opah Timah dan Nenek Comel rawks!

.please spare your time, tailow!

Selamat siang semua.

Aku mahu dengar pendapat kau semua tentang blog aku ni. Tentang entri, tentang apa saja yang main dalam fikiran kau. Sila beri komen. Aku mahu dengar semua.

Kau nak kutuk-kutuk puas-puas, silakan. Nak jadi anonymous pun tak apa, aku tak kesah. Aku mahu dengar.

Kita susah nak nampak kesilapan sendiri, sehingga orang point out baru kita sedar.

I know that I've step over the boundaries.

Berikan pendapat kau. Baik buruk, aku dengar semua. Aku akan cuba perbaiki kesilapan aku. After all, people make mistakes kan. Aku bukan maksum, memang tak boleh lari dari kesilapan.

Kutukan maksud aku, kalau boleh bagi la kutukan yang membina ok. Opah Timah silent reader aku ni. Karang apa dia cakap kan? Heh.

Dalam otak aku ada niat jahat nak jadikan shredder machine sebagai suggestion box. Tapi otak aku lawan balik. Baik tak aku?

Cepat, sila komen dan kutuk.

Malam-malam ni otak aku fikir rasional sikit. Siapa yang kenal aku tau aku macam mana waktu malam. Mungkin aku ada split personaliti bila waktu tengah malam. Mungkin juga aku Hollow Man.

Sambil tu, kalau kau marah ke, gembira ke, sejuk sebab hujan ke, klik nuff aku. Nuff boleh meredakan segala jenis penyakit.

Nov 18, 2009

.ini entri berkunci (tak berkunci sangat)

Apa yang aku rasa sekarang ni. Dan aku tak peduli pun. Jantan kena kuat kan, kata hari-hari pekena tongkat Ali.

Aku bukak password ni kejap saja. Nanti aku akan buang password. So sila baca secepat mungkin.

Password : siggplus

Nov 17, 2009

.einstellugen

Selamat siang semua.

Hujan-hujan ni, memang sedap online sambil berselimut.

Teringat masa aku di London dulu. Lagi 2 hari aku akan pulang ke Malaysia. Terlalu lama sangat aku di London.

Sejuk macam waktu aku jalan-jalan di Kingstonian Upon Thames dulu. Tepi sungai Thames. Dan juga di tepi King George V Dock. Nyaman. Dengan hujan gerimis membasahi pipi. Suasana Kota London yang selalu hujan. Ah stim!

Sejuk memang tak terkira. Aku sampai pakai 3 lapis baju sejuk.

Bercadang lepas jalan-jalan di tepi sungai Thames mahu ke East Ham menaiki Tube, tapi semua train ditunda atas alasan terrorist attack. Nak ke Big Ben sudah bosan, apatah lagi melawat Buckingham Palace. Bobs merata-rata. Bosan.

Aku pun belum lagi fasih berslanga Cockney. Jadi mahu ke mana-mana agak sukar. Orang British agak Assabiyah sedikit. Mereka minum teh saja, tapi aku minum kopi o pekat cap Kapal Api yang dipos dari Malaysia. Jauh berbeza. Jika boleh berslanga Cockney, aku rasa aku boleh diterima masyarakat sana.

Selepas selesai berjalan-jalan, aku balik ke rumah di 10 Downing Street dan menikmati mandian Tab Panas, diselit dengan dendangan lagu-lagu Brit-Pop. Menyegarkan. Rindukan masakan Malaysia. Berjiran dengan orang British, mereka tak suka bau-bauan macam belacan dan tumis-tumis. Sensitive. Kalau ada, mula la merungut. Jadi untuk senang aku hanya beli makanan di kedai Paki berhampiran atau Pak Arab yang lain.

Aku tenung tiket flight lama-lama. Lagi 2 hari. Tak sabar rasanya balik ke Tanah Air tercinta. Aku simpan balik ke dalam almari. Dan aku tidur dengan hanya berboxer, berselimut tebal. Stim!

Ok aku tipu semua ni. Sudah. Hujan-hujan otak jadi mereng.

.mari nyanyi menjilat

Selamat siang semua.

Lagu ini ialah response kepada entri QQQ terbaru tentang Wonderpets. Bukan pasal wonderpets, tapi gambar yang dia letak dekat entri dia. Gadis yang suka jelir lidah sambil meletakkan perkataan noti adalah sangat menghairahkan.

Ini aku letakkan video berserta lirik.



Tak tahu lirik dia? Jangan risau.

MARI NYANYI MENJILAT - CARBURATOR DUNG

Wahai pemuda, wahai pemudi
Jadilah kamu rakyat yang berbakti
Kami berjanji akan tepati
Semua impian yang anda hajati

Rumah yang besar, kereta yang mewah
Semuanya ada di tangan anda
Hidup yang senang penuh jaminan
Jangan bertanya, serahkan pada saya

Jilat, jilat, mari semua menjilat
Jilat, jilat, jilat sampai berkilat

Jilat, jilat, mari semua menjilat
Jilat, jilat, jilat sampai berkilat

Wahai pemuzik, underground rockers,
Jangan bermimpi, jangan idealistik
Kalau nak kaya, nak jadi rockstar,
Marilah mari, sain kontrak kami,

Nak masuk radio, masuk MTV
Kenalah kamu menari macam kami
Tengoklah saja, Carburetor Dung
Cakapnya besar, tak kaya-kaya

Jilat, jilat, semua nyanyi menjilat
Jilat, jilat, mari semua jilat
Jilat, jilat, jilat
jangan tak jilat
Jilat, jilat,
jubur korporat sedap!

© 2004 Carburetor Dung

JILAT JILAT JILAT JILAT JILAT JILAT JILAT JILAT

QQQ, lagi best buat lagu ni jadi ringtone. Umpama bubuh ringtone Cytherea squirting, kan?


AKU DAH MALAS NAK JAGA HATI ORANG LAIN DAH. PERGI MATI.

.hai, saya siggplus

Saya siggplus,

Saya otak kuning, saya tak romantik, saya arkastik, saya homofobik, saya klaustrofobik, saya pornofobik, saya ophidiofobik, saya oscratonofobik dan saya parturifobik. Saya procrastinate, dan contemplates, banyak sekali.

Saya juga pemarah, kuat sangat. Saya buta agama. Saya tak bijak. Saya juga tak kaya. Kalau kaya pun, bapak saya yang kaya. Saya hanya menumpang duit dia saja.

Saya berpelajaran rendah.

Saya mungkin nampak gembira sepanjang masa, tapi di dalam hati, saya seorang saja yang tahu. Oh maaf, selain saya, Tuhan saja yang tahu. Tengok, kan dah cakap, saya buta agama.

Saya mempergunakan manusia demi kepentingan diri sendiri. Saya opportunist. Ada orang kata saya gay, tapi hakikatnya saya bukan. Saya masih bernafsu dengan gadis-gadis, tanpa mengira saiz badan dan ketinggian.

Oh ya, adakah saya belum cakap yang saya single?

Maria Ozawa, Sora Aoi, Tera Patrick, dan Halim Othman semua memanggil saya dengan panggilan manja, saya tak kesah pun, sebab saya tahu, semua itu hanyalah gurauan semata-mata. Masakan mereka boleh memanggil saya dengan panggilan manja dengan jantan pervert berhidung penyet dan kurus kerempeng macam ni.

Orang kata cerita Wonderpets itu best, tapi bagi saya itu cerita bodoh.

Saya paling benci tengok cerita-cerita Indon di stesen TV percuma tempatan mahupun stesen TV berbayar. Stesen TV yang tetap di hati saya adalah Youtube, bukan Redtube.

Bagi saya, cerita Nur Kasih pun tak lah best mana pun. Ada saya bagitau, yang saya Adam?

Orang kata saya gila, tapi saya tak bangkang pun, sebab saya tahu saya memang gila. Tapi walaupun saya ni gila, gila saya masih ada limit.

Oh ya lagi, saya juga ada limit kesabaran saya.

Selamat berkenalan.

Nov 16, 2009

.jumpa saya di tengah jalan (meet me halfway)

Selamat siang semua.









Aku....














Nov 15, 2009

.ubat jantan bukan takat sensaoil saja

Selamat siang semua.

Aku masih di tepi jamban. Bangun-bangun, terus bukak tudung saji. Roti canai 3 keping, air teh 1 jug, koi (baca : kuih) tepung pelita 5 bijik, rambutan siap kupas 1 bakul. Aku taram semua. Tu semua menu breakfast saja. Ni sekarang ni aku tengah menaip sambil menghidu bau kari ikan yang Puan Hamizah tengah masak. Sengkak perut. Kalau tak gemuk jugak aku cuti ni, tak tau lah.

Bukak-bukak blog, baca komen, bukak nuffnang, bukak keyword search. Jumpa ini.



Sengkak for men? Ya anda memang berada di tempat yang betul. Ya abang adik kakak pakcik makcik. Yang jauh mai dekat, yang dekat mai rapat, yang rapat kita erat-eratkan, mai tengok ini produk.



Ni dia foam sengkak abang. Produk terbaru Biore ni. Sesuai untuk perut yang sengkak. Cara guna senang saja. Oleh kerana dia jenis scrub, abang hanya perlu latherkan di telapak tangan dan urut di bahagian perut masa sengkak. Saya yakin akan hilang sengkak abang tu dalam sekelip mata. 9 dari pakar sengkak sedunia setuju dengan produk ni Abang. Jangan risau, semestinya halal. Halalan toyyiba.

Lagi satu abang, produk ni sesuai untuk semua jenis kulit. Black or white. Edward Cullen or Edward Kellin.

Nota : Sengkak adalah penyakit yang sangat merbahaya kepada lelaki. Perut akan menjadi sangat kenyang sampai penuh perut. Nama lain bagi sengkak ialah kekenyangan melampau. Kebiasaanya sengkak akan menyebabkan si sengkak duduk diam-diam dekat rumah akibat tak larat jalan. Sengkak juga boleh dikaitkan dengan perut buncet.

.secara terus (live) dari rumah

Selamat siang semua.

Ipoh hari ni hujan sepanjang hari. Aku dah rasa macam duduk London dah. Aku hampir halusinasi yang aku bernafas keluar asap.

Haha internet dengan encik Siggplus, memang tak dapat dipisahkan. Aku online secara terus dari tepi jamban rumah aku. Sudah beberapa jam aku cuba cari coverage untuk online. Tengok-tengok letak modem tepi jamban saja baru dapat.

Tepi jamban weh. Memang kena la kalau nak layan redtube sambil berak. Yang keluar bukan taik tapi air barli pekat. Heh.

Tapi yang mengecewakan, tak boleh bukak Redtube. Coverage slow sangat. Aku hanya dapat 2 bar saja connection. Jadi la dari tak ada langsung kan? Heh.

Terima kasih kepada yang mengambil kesempatan aku tak dapat koneksi internet aku dengan mengutuk aku. Sila ke sini dan sini. Celaka. Memang opportunist sungguh. Tunggu nanti aku balas balik.

Duduk rumah memang best. Makan sentiasa ada. Makan free. Berak free. Masturbasi free. Tak payah susah-susah hantar baju ke Dobi. Ada Astro. Ada serpih-serpih kuih raya haritu. Semperit saja yang tak ada. Raya first aku dah bantai sampai habis.

Yang tak boleh merokok dengan berjimak saja.

Ini ucapan untuk orang belum habis periksa lagi :

Jom tido? Hujan-hujan sedap oi.

Nov 14, 2009

.buat lumut (spirulina)

Selamat siang lumut.



Haritu kau nak tengok sangat kan? Ni ha aku tunjuk. Jangan buat stok masturbasi benda ni. Haram tahu, walaupun kau sedang datang bulan.

Lumut, entri ni boleh masuk contest kau tu tak? Boleh la. Aku dah mumayyiz, kira layak la masuk contest tu kan?

Er, pasal datang bulan tu, jangan segan-segan. Normal la perempuan datang bulan. Aku masa kecik-kecik dulu pun segan juga nak bagitahu orang. Lama-lama rasa biasa dah. Jangan risau lumut. Itu normal.



Aku tinggalkan blog ini untuk sementara waktu (sehingga koneksi internet ada di rumah (sehingga kakak aku balik)).

Demi menjaga hati kau, aku letak gambar aku untuk tatapan. Sekali lagi aku nak pesan, jangan buat bahan untuk masturbasi. Tolong.



Ini gambar aku masa belum mumayyiz. Aku di depan. Kakak aku si pembekal koneksi internet di belakang. Maaf ini bukan incest. Ini cara kami bersuka ria. Kami orang miskin, TV pun tak ada. Ini saja cara nak bersuka ria tanpa guna duit, selain dari main guli dan aci duduk. Aku terpaksa sensor sedikit. Aurat kan.

Nov 13, 2009

.jumpa lagi kawan-kawan

Selamat siang semua.

Aku baru selesai packing barang. Habis semua barang aku pack. Dari panties hinggalah ke kondom terpakai yang boleh diguna semula ketika sesak. Bukan apa, kan kita kena berjimat. Zaman sekarang kos hidup tinggi. Lagipun, kan ada pil perancang kehamilan untuk mencegah.

Mungkin juga aku takkan balik ke Shah Alam lagi. Aku mungkin dismiss sem ni. Final aku semua macam haram susah. Nak buang student katanya.

Untuk yang belum tahu semester depan aku akan pindah rumah. Tiada lagi pakcik PCG untuk menemani aku dikala bosan. Tiada lagi tangisan anak kecil yang selalu kena marah dengan makcik bawah rumah. Tiada lagi menahan hidung bila melepasi tingkat 3 akibat dari uncle India bawah rumah yang tak habis-habis bakar colok. Colok ya, bukan coli. Kalau dia bakar coli, bini dia nak pakai apa? Zaman dah berubah, mana ada orang keluar rumah tak pakai coli dah.

"Hang pindah sok jangan dok lupa pakcik ni." Kata PCG. Saya memang akan lupa pakcik. Jangan risau.

Tak ada lagi dengar bunyi-bunyi ghairah pasangan India dari tangga walaupun tak nampak apa-apa sebab warna kulit terlalu gelap. Heh.

Kenapa pindah? Kami kena halau. Bukan menagih simpati, tapi tuan rumah macam babi halau kami. Baru saja haritu call cakap nak pindah, tanpa comfirmation pindah, tuan rumah dah cari pengganti. Tak sampai 2 hari. Apa desperate sangat ke nak orang sewa?
Memang celaka.

Sedih sebenarnya. Rumah ni best. UiTM adjacent. Close proximity to tempat-tempat tumpuan, makan murah dan senang. Tak payah bazir minyak nak keluar jauh-jauh.

Rumah dekat mana? Belum tahu lagi. Yang pasti nak cari landed property. Kami dah tak larat 5 semester dah duduk rumah tinggi. Gayat. 4 Semester di Penang dan 1 di sini. Kaki aku hari-hari naik tangga, dah kurus sampai boleh kalahkan pelari jarak jauh Botswana. Rumah baru pertengahan Disember nanti baru nak cari. Aku harap rumah tu nanti ada coverage p1, kalau tak ada macam mana aku nak tonton Redtube dengan tenang? Takkan nak pergi cyber cafe? Mana nak ada konsentrasi lalu secara langsung mengganggu ejakulasi dan orgasma.

Dan esok pagi aku balik Ipoh. Barang banyak. Aku tak tau nak angkut macam mana. Ada sapa-sapa rajin nak jadi pacal aku angkat barang?

Siapa orang Ipoh, nak ajak lepak, ajak je. Aku free anytime. Old Town, Vanggey, Coffee Bean, ajak saja. Yang penting, kau belanja. Ok?

Btw, aku balik berbekalkan 6 keping not rm1 dan beberapa syiling hasil simpanan hari tua. Agak-agak sampai Ipoh tak? Malam ni aku makan kopi cicah serdak biskut empat segi cap Ping Pong. Heh.

.adakah?

Selamat siang semua.

Adakah perubahan perlu dilakukan pada blog ini? Bincangkan.

Warkah buat Paraxixth :

Paraxixth, mana lu? Apsal lu private blog? Lu tak rindu gua ke? Lu tak dahagakan kasih sayang gua? Lu marah gua senang hati sudah habis exam ke? Lu sudah lupa masa-masa indah kita bersama, di bawah pohon cemara, berbekalkan lampu minyak tanah dan sipi-sipi cahaya bulan menerangi malam kita, di samping Durex Lube di tepi dan 3 utas kondom yang sudah digunakan? Gua dahagakan kasih sayang lu. Sila lah komen di sini jika lu masih ingat kepanasan yang gua berikan masa lu dakap gua.

Sekian, yang merindui.

Abang Zam mu.

Nov 12, 2009

.ok ni entri sebenar, betulkan entri tadi

Selamat siang semua.

Wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Selamat bersedih + memerah otak + mengstresskan diri + mengtakcukuptidurkandiri + memecah kepala kepada semua yang belum habis/ baru nak mula final exam. Aku tumpang bersimpati pada nasibmu.

Aku mahu tidur sepanjang hari. Jangan jeles.

Ada sapa mahu trade dengan aku internet broadband dia? Aku lebih prefer Celcom Broadband D99. Aku trade dengan p1 Wimax rm99. Dekat rumah aku tak dapat line. Just mere km away from tempat yang ada line. Memang celaka.

Mahu balik Ipoh. Apa khabar orang Ipoh semua? Lepak Yik Foong tengok amoi seksi kedai henset jom? Mahu lepak kat kedai Abang Rafiq. Mahu beromen dengan paraxixth, kemai dan lowed. Mahu makan laksa kedah padang polo. Mahu hidup makan tidur. Mahu hisap rokok secara senyap-senyap. Mahu cari kerja haram. Mahu tempek tidur bawah ketiak Puan Hamizah. Mahu main Dota dari malam sampai pagi sampai kena maki dengan Puan Hamizah.

Mahu perbaiki kesilapan yang lalu.

There is no place like Ipoh.

.entry paling panjang dalam sejarah hidup aku

Selamat siang semua.

Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Klik nuff aku.

Nov 11, 2009

.masa itu emas (so people say)






Jadi tak parti buih ni? Micro bikini dah beli? Pareo dah iron?

Boys, minum Kopi Jantan/Alicafe banyak-banyak.

Girls, minum Kopi Janda/Ayuzip/Manjakani banyak-banyak.

Semua digalakkan ke pasar malam malam ni dan cari buku Permata Yang Hilang/Kamasutra. Make sure buat regangan untuk mengelakkan cramp. Dan jangan lupa, play safe ok! Heh.

.cara guna Download Helper [Tutohreal]

Selamat siang semua.

Masa muda-muda dulu aku bodoh piang. Guna Internet Explorer saja untuk websurfing. Sekarang dah ada macam-macam. Internet Explorer adalah browser yang paling slow la bagi aku, dan Google Chrome nombor dua slow. So far aku paling suka guna Firefox dan Safari saja. Laju, dan senang guna.

Aku rasa ramai yang tak tahu guna Firefox dia to the limit. Ok contoh di sini, kau boleh download video-video di Youtube, Vimeo, Youtube dan semua jenis streaming video website dengan guna 1 application yang dipanggil Download Helper. Application ni hanya boleh guna kalau kau guna Mozilla Firefox saja. Kalau kau pakai browser lain, sila abaikan entri ini.

Ok firstly bukak website Mozilla.



Then kau mouse over Add-ons dan pilih Recommended.



Lepas dia load kau cari satu-satu yang tulis Video DownloadHelper macam dalam gambar dekat bawah ni. Dah jumpa kau click dekat + Add to Firefox tu.



Lepas tu dia akan keluar popup untuk tanya kau either kau nak install atau tak add ons tu dekat browser Firefox kau tu. Click saja Install Now. Sila ambil nota lepas download kau akan di prompt untuk restart Firefox kau. Jangan risau, Firefox akan automatic save Window yang kau bukak sebelum dia restart tu dan Reopen balik website-website tu lepas kau restart.



Lepas restart, kau boleh nampak ada 1 ketul benda bulat-bulat gabung 3 dekat tepi Home. Benda tu warna gray dan kau tak boleh nak tekan sebab tak ada benda untuk dia download. Bila kau dah bukak Youtube atau website-website video streaming lain, Download Helper akan automatic detect the Video dan button bulat-bulat tu akan jadi berwarna. Means kau boleh tekan dekat arrow ke bawah tepi button tu dan video tu akan ready untuk didownload.



Ok bila button bulat tu tukar warna dari gray ke warna warni, kau dah boleh tekan dekat arrow macam yang aku dah highlight dekat bawah ni.



Kau tekan, akan keluar list of videos yang kau boleh download. Dan bila kau klik dekat salah satu video tu, dia akan prompt kau nak save video tu dekat mana. Ok lepas tu dia akan download macam biasa. Setel.



Yang paling aku suka benda ni, kau tak payah nak tunggu dia habis download baru kau boleh download lain. Means kau boleh queue kan download dia, lepas tu kau nak gerak pergi mana nak berak ke nak tido ke sukati kau. Dia akan download sampai habis. Bangun-bangun tido esok hari tengok dah habis download semua. Kan senang.

Ni 2nd tutorial aku buat, sila bagi komen pasal kefahaman kau dekat tutorial ni k. Aku tulis kadang-kadang orang susah nak faham. Kalau tak faham sila tanya dekat komen ok. Dan kalau ada benda lain yang kau nak tau, sila tinggalkan jugak komen. Aku akan sedaya upaya tolong.

Sial aku dah rindu balik nak melomo.

AMARAN : JANGAN SALAH GUNA APPLICATION NI UNTUK DOWNLOAD PORNO ATAU 3GP MELAYU TERBARU. DOSA TANGGUNG SENDIRI.

Nov 10, 2009

.kepada abe-abe gedebe semua

Selamat siang semua.

Rugi hampir suku juta sebab malam tu saja? What were you thinking? Bukan kau menang pun.

Bakar lagi seat. Bakar lagi mercun. Buat malu Malaysia. Buat malu KAFA. Buat malu kepala-kepala besar team kau tu. Buat rugi kerajaan kau tu.

Datang stadium bukan nak tengok bola, tapi nak main mercun. Tak puas-puas lagi main masa Aildilfitri dengan Deepavali dulu? Dari kau bakar seat, baik kau bakar ayam perap. Kurang-kurang, kau kenyang. Dari kau slowly mati sebab hidu toxin yang keluar dari kerusi yang kau bakar tu.

Orang bomba nak padam api, kau baling-baling botol? Kau ingat Thaipusam nak baling-baling kelapa? Ke memang kau suka kena mandi dengan bomba? Dari kau buat tu, baik kau join parti buih aku. Ada mandi-mandi jugak. Siap boleh main sabun lagi.

Aku tau, semangat Assabiyah tinggi. Tapi kena tunjuk dengan cara tu ke? Sudah kalah, buat cara sudah kalah. Bangun, ambil bil, suruh mamak kira, dan balik senyap-senyap sebelum habis game. Macam ni nak maju bola Malaysia?

Memalukan.

Aku tak terkejut kalau malam ni diorang umum penyokong Kelantan FC kena ban dari masuk stadium setahun. Dulu terbalik jip, lepas. Aku tak rasa kali ni lepas jugak.

Kesiankan supporter-supporter true Red Warrior yang datang sebab nak tengok bola, bukan main mercun.

Marah ni.

Bukan semua yang gedebe, tapi mostly are masa malam tu. Aku respek x-po waktu malam tu.

"Kerana nila setetek, rosak susu sebelanga."

"Seekor kerbau berkubang, habis semua terpalit." Sekian, Karam Singh Walia.

[entri ni aku draft dari malam final haritu lagi, undecided nak publish ke tak.]

.hari paling horny

Selamat siang semua.

Ok aku baru bangun. Semalam tidur lambat sebab tengok orang main. Main apa? Haa tu yang kita tak tau tu. Heh.

Bangun-bangun rutin harian aku adalah check e-mail dan bukak blog. Kata blogoholic kan? 2 benda tu paling penting. Dan juga Nuffnang. Bukak nak tengok traffic macam mana, duit buffered dah bertambah ke tak, dan yang paling penting aku nak tengok selama ni aku main SEO ada tak efek dia.



Ok tak berapa nampak kan? Kita zoom kasi dekat lagi.



Ini adalah SEO untuk hari ni. (Selitkan bunyi fanfare+drumroll dimainkan oleh pasukan pancaragam sekolah asrama) Aku nak isytiharkan hari ni adalah hari paling horny visitor blog aku.

Tetek ayu raudhah? Buat apa nak cari? Nak beli ke? Buat dekat Thailand sudah bai. Ada katalog nak bentuk macam mana dekat tempat operate macam dalam salun tu. Kenapa tak cari Rozita Che Wan punya? Lagi berbaloi baloi kot.

refurbished journey blogspot.com. Ini pertama kali dalam hidup aku orang search blog aku menggunakan keyword refurbished journey. Terharu beb. Thanx kepada siapa yang search tu dan aku harap bukan orang yang sama cari tetek ayu raudhah.

vidlucah ni common. Hampir setiap hari ada dalam keyword aku. Dan website tu adalah real.

gatal site? Adakah kau terlalu gatal-gatal badan akibat terkena tungau lepas main bola di padang dan cuba mencari solusi guna blog? Pakai je Minyak Lintah. Aku comfirm tungau hilang.

ternampak zakar abang sendiri. Aku rasa ini tak perlu cari dekat blog. Aku yakin masa kecil semua orang pernah merasa benda yang sama. Lagipun kalau nampak, mana ada rasa apa-apa. Come on lah. Tu dari baka yang sama kot. Aku bajet juga orang yang cari ni adalah seorang yang berfetishkan incest. Jadi sila lah berwaspada.

mana nak cari 3gp melayu? Di sini lah! Cara dia senang saja. Dia boleh didownload atas button nuffnang. Bila kau tekan automatic download video-video melayu 3gp terbaru. Sila cuba.

gambar laki tunjuk kote. Ye lah, lepas ternampak zakar abang sendiri, mesti lah kau nak search gambar laki tunjuk kote jugak kan. Untuk apa? Untuk bandingkan saiz lah. Ok aku nak cerita sini average Malaysian adalah dalam 9 inci. Siapa yang kurang tu, sila rujuk doktor dengan segera. Lagipun kalau nak tengok gambar laki tunjuk kote, sila cari website Playgirl.

Hari-hari aku tergelak baca keywords yang keluar dekat nuffnang. Boleh buat gila. Heh.

Btw sila jawab poll di sebelah. Di bawah iklan nuffnang. Aku memang memerlukan feedback korang semua.

Sekian, terima kasih abang-abang pervert. Saya sayang kamu semua.

Mana kakak tazkirah semalam? Cepat bagi tazkirah dekat budak-budak pervert ni.

Nov 9, 2009

.pecah perut

Selamat siang semua.

Video ni sangat boleh memecah perut. Aku nasihatkan jangan tengok ketika kau sakit perut sebab aku yakin kau akan terberak-berak gelak ketika tengok video ni.

Sila enjoy.

Nama cerita ni Spontan, ada dekat Astro. Dah lama jugak la ada. Tapi malang rumah sewa tak ada Astro, ditambah dengan Puan Hamizah kedekut nak subscribe Astro Mustika, aku hanya dapat tonton di Youtube saja. Jadi dulu aku selalu tonton video ni ketika tengah tunggu Dota start, diselangi dengan video klip Wonder Girls - Nobody.

Sila ambil nota, video-video sebegini tiada di Redtube. Percayalah, jangan cari. Jangan bukak pun website ni jika nawaitu kau bukak untuk cari video Spontan. Kau akan jumpa benda spontan yang lain.

video




Ni lah jadinya bila musim peperiksaan. Semalam aku tak update blog traffic tak sampai 60 orang pun baca sehingga pukul 10 malam. Lepas update baru naik sikit. Blog aku kurang berilmiah untuk orang baca sepanjang masa kan? Maaf aku bukan nak mencarut dengan tunjuk fuck di situ. Itu traffic aku untuk minggu ni. Sangat-sangat low compared to last week.

Aku tak ada idea nak tulis apa sebenarnya. Heh.

Kalau kau bosan juga, klik nuffnang ads aku tanda setuju.

Nov 8, 2009

.pertanyaan 5

Selamat siang semua.

Ini entri untuk daftar subjek untuk semester depan.

Agak-agak kau, aku patut ambil 3rd language bahasa apa? Aku undecided sekarang ni.

Aku nak ambil Mandarin. Nian Xiang Hao. Aku tak suka bahasa Mandarin. Aku benci runut-runut bunyi ketika berbahasa Mandarin. Ya, bahasa ni boleh digunakan untuk mengorat leng looi leng looi yang comel, tapi leng looi lagi banyak berbahasa Kantonis. UiTM tak ada bahasa Kantonis! Jadi macam mana nak mengorat?

Walaupun aku tak suka bahasa Mandarin, aku masih horny ketika dengar lagu Jay Chou dimainkan. Lagu dia tak ada tolok banding.

Aku nak ambil French. Bonjour. French memang second language di dunia lepas English, tapi aku nak cakap dengan sapa dalam bahasa French? Macam tak ada guna saja.

Aku nak ambil Japanese. Ohayo Gozaimasu. Aku paling malas nak belajar bahasa baru. I mean tulisan baru. Nak belajar Japanese kena belajar Hiragana, Katakana. Leceh. Dulu aku pernah belajar bahasa kanji ni. Dan ternyata fail. Aku hanya dapat belajar cara tulis nama aku saja. Yang lain semua sudah lupa. Jadi aku sudah boleh melupakan duduk di tepi pantai sambil hirup air kelapa sambil Maria Ozawa/Aoi Sora mengurut2 belakang badan dan tolong sapukan krim SPF 15 yang baru dibeli di pasar Kasukabe semalam.

Aku nak ambil Deutsch. Guten tag. Ini pilihan utama aku sekarang. Lagipun untuk engineering, sangat lah berbaloi kalau belajar bahasa Deutshch. Aku sekarang tengah menggila belajar bahasa Deutsch. Semua belajar dari internet saja. Sapa kata internet untuk lihat porno dan melayan redtube saja? Macam-macam ada kot. Btw si Heidi Klum ada pesan dekat aku, kalau aku belajar bahasa Deutsch, dia janji nak cerai dengan Seal dan kahwin dengan aku. Seal ganti Sigg. Lobos pun lobos lah. Haha.

Jadi tolong lah bagi pro and cons untuk setiap bahasa yang aku sebut di atas. Aku betul-betul tak tau nak amek apa nanti. Lagi bagus kalau kau dah pernah ambil bahasa-bahasa dalam ni.

Apsal la tak ada bahasa Melayu as 3rd language. Kan senang.

Heidi Klum jugak tanya dekat aku. Dia tanya "Dah Potong?", dalam bahasa Melayu pekat Deutsch.

.5 down, 1 to go

Selamat siang semua.

Aku letih. Dari semalam study tak henti-henti. Ni je harapan aku untuk score final kali ni. Paper lain semua macam haram. Letih sampai tak sabar nak tidur.

Penat perah otak, perah tenaga. Paper dah habis, otak masih terngiang-ngiang Manning's Equation, masih mengira Hydrograph table, masih menolak tambah Water Budget Equation, dan masih melukis graph Muskingham Method.

Macam mana dengan quiz haritu? Semua dapat jawab? Sila bagi feedback pasal quiz tu dekat sini.

Sori aku tak balas klik nuff orang yang klik nuff aku. Aku ucap terima kasih dulu. Malam nanti aku bayar balik hutang k. Sori dan muah2.

Untuk peminat Chelshit semua, aku doakan korang menang dengan Manure. Kita kena kalahkan setan merah tu, walau apa cara sekalipun. Tahun depan aku harap mufti haramkan sokong setan merah.

Untuk orang Nogori semua, eden nak ucapkan tahiniah sebab menang besar semalam. Jangan seronok sangat sampai bakar seat ok? Kepada orang Kelantan, ekau cubo laie tahun dopan. Heh.

Malam karang aku online balik. Mahu tidur sekarang. Selamat malam semua.

Aku harap aku tak termimpikan topik-topik Hydrology masa tidur nanti. Dan tak mengigau. Aku mahu mimpikan Aoi Sora mendampingi aku tidur di sebelah. Sambil dia memeluk aku dan membelai-belai manja rambut aku waktu aku tengah nyenyak tidur.

Oh Aoi Sora =P~

Nov 7, 2009

.sesi menjawab quiz bersama adik siggplus

Selamat siang semua.

Demi mengeratkan silaturrahim sesama bloggers, aku setuju untuk turut serta dalam quiz yang dianjurkan Melz. Tapi kalau menang tak ada aku akan buat lapdance atau pole dance untuk kau, kau nak kena mintak dekat melz.

The rules are ;

1. Semua rakyat Malaysia boleh join. Tak perlu kau ada blog pun. My silent readers pun boleh. Janji kau ada identiti.
2. Jawab soalan bukan di sini, tapi di sini. Jangan risau, Melz moderate comment, jadi takkan ada tiru meniru.
3. Markah boleh dikumpul untuk beberapa Quiz ada, dan boleh diredeem dengan Melz.
4. Tak ada bodek-bodek, kau bogel depan aku pun, kalau jawapan tak menarik, tetap tak menang gak.
5. Hanya 1 jawapan je kau boleh jawab, kalau lebih, jawapan first yang kau hantar saja akan dilayan.
6. Keputusan muktamad. No argument ok.

Mengikut kata Melz, ini lah prizes yang akan dia berikan.
Lagi banyak quiz kau jawab, lagi best hadiah kau dapat.

Topup
rm50 - 50MP
rm30 - 30MP
rm10 - 13MP
USB
1 GIG - 40MP
2 GIG - 50MP
Iklan
30 hari - 15MP
60 hari - 25MP
Makan
Area Kl : Tepi Jalan : Motif Gossip
25MP ajer
Area Kl : MekDi : Motif Gossip
28MP ajer
Area Kl : KepCi : Motif Gossip
30MP Ajer


Ok the questions, here goes.

Soalan tak lah susah mana pun, cuma kau kena ada calculator, dan buku Structure di sebelah. Ni ha.


Sila jawab soalan 3a, 3b dan 3c.

Haha ok aku tipu. Gila kau nak jawab soalan macam ni. Aku pun terkapai-kapai nak jawab. Heh.

Soalan dia senang saja. Ni ha soalan sebenar.



Kau hanya perlu tuliskan apa si 3 ekor malaun majalah Mangga ni cakap, dengan sekreatif dan selawak mungkin. Kau perlu jawab dalam bentuk tulisan. Yang kiri sekali namakan A, yang tengah B dan yang kanan C.

Contoh,
A : Apsal aku nampak ia membonjol?
B : Aku lupa pakai panties la..
C : Apapun, tetek aku paling mantap, 36C

Jawapan lebih kurang macam ni. Ingat, jawab di blog Melz, bukan di blog aku ni. Aku hanya invigilator Quiz ini saja. Jawab di sini tidak akan dikira walau kau merayu macam mana sekalipun.

Quote yang paling kreatif dan lawak akan dikira pemenang. Tiada sekatan bahasa di sini, tapi kalau boleh jangan politik dan bahasa Tamil. Susah aku dengan Melz nak faham nanti. Sekian, sila jawab dengan tekun dan sabar menunaikannya.

Nov 6, 2009

.heh

Entri aku makin lama makin kurang berkualiti.

What say you?

.ajakan parti buih

Selamat siang.

Kepada semua lelaki, pondan, dan perempuan yang tak duduk rumah masak nasi untuk laki kau balik makan, marilah.

Azan kejap je lagi.

Bawak sekali duit sedekah masjid. Orang mintak sedekah dekat kedai makan kau tolak, bila lagi nak sedekah? Heh.

Jangan lupa mandi wajib dulu tau.

Nov 5, 2009

.mandi atas air?

Selamat siang semua.

Di sini aku nak tunjuk cara-cara untuk mandi di atas tanah. Perkara yang kau tak boleh buat jika kau bukan di dalam kolam renang. Ini adalah tips persediaan untuk parti buih yang bakal dilangsungkan lepas aku habis final nanti. Dengar cerita tempat maksiat itu nanti akan berlaku di antara rumah Paraxixth, QQQ, atau HBZ. Ini semua masih dalam perancangan.

Namun dari segi pakaian telah ditetapkan. Lelaki pakai sut renang penuh macam skuba diver, manakalah perempuan digalakkan memakai baju putih jarang, disertakan dengan micro bikini dan dari paha ke bawah dibalut dengan pareo kegemaran yang kau beli ketika melancong ke pulau-pulau tercantik di Malaysia. Bonus jika membawa sekali alat pelincir berjenama Durex sebagai pelincir dan bagi membunuh kuman (baca : sperma) ketika orgy sedang berlangsung. Heh.

Kepada yang masih belum daftar, sila taip ON ORGY dan hantarkan ke 32134. Cepat sementara stok masih ada.

Sudah, layankan saja.

video

Paper petang tadi agak mengecewakan. Format baru, tapi tak ada sapa yang tau pun. Ingatkan pecahan soalan dari 4 soalan utama, tapi yang keluar 10 soalan besar. Mampos aku nak mengingat semua topic. Dah la masuk concrete, timber, steel lagi. Haih.

Aku dengar cerita diorang saja nak buat soalan susah-susah supaya nak shortkan list students. Batch kami saja ada 400 lebih orang. Lecturer incapacitated. Ramai fail, kemungkinan nak dismiss pun tinggi. Ini cara nak menghalau budak dari Civil secara halus!

Aku mahu melayan Final Gadis Melayu sekarang sambil makan popcorn. Melayu yang bukan melayu sangat. Heh. Final 5 orang 4 freehair? Maaf aku tak diskriminasi sini. Hanya saja nak cakap. Agak-agak ada tak tarian tradisional stripdance atau lapdance untuk malam ni?

.gambar melayu bogel ada di sini

Selamat siang semua.

Sepuluh kali cakap pun, tak kan faham-faham. Dungu. Bodoh. Letih.

Kote saja panjang, akal pendek.

Makan kismis lebih lah. Biar otak berjalan sikit. Makan Sensaoil.

Nov 4, 2009

.cuba kau jawab soalan ni

Selamat siang semua.

Define romantik. Bukan romentik. Sila, sebab aku tuli benda-benda cinta. Aku tak romantik, aku tak caring, aku tak understanding, aku tak funny dan aku tak boleh menghappykan seseorang itu.

Jadi, sila define romantik pada pendapat kau. Aku mahu dengar.

Nov 3, 2009

.gambar lelaki handsome [rugi tak tengok]

Selamat siang semua.

Aku sudah tak larat mahu study. Dari pagi tadi sampai sekarang kerja mengadap buku saja. Input tak ada apa-apa pun. Output saja yang kerap kali jadi. Musim-musim exam makin mudah nak cirit birit kan? Kurang-kurang 2 kali sehari. Paling minimun setengah kati keluar dari lubang bontot ni per serving. Nak konsentrasi pun susah. Paraxixth, pil chi kit teck aun yang Bibie bagi haritu masih ada lagi? Simpan aku sikit. Jangan nak telan sorang saja. Sharing is caring kan?ptuih.

Besok paper Indeterminate Structure. Paper yang bagi aku paling mengconfusekan. Setiap sem, baca benda biasa, nanti bila final soalan pelik-pelik yang keluar. 3 jam masa dia bagi pun tak cukup. Rasa kalau 5 jam pun aku sanggup buat kalau tu boleh menjamin aku dapat jawab dengan cemerlang. Haih.

Nasib baik paper petang. Dah lama tak merasa jawab paper petang-petang. Ni asyik kelubung dengan sweater saja setiap pagi. Then jawab paper badan menggeletar macam baru lepas mandi lombong dekat Russia. Aku rasa aku nampak salji turun dalam dewan tu. Jika ada gadis berbikini dalam dewan, mahu saja aku bukakkan sweater aku bagi dekat dia. Kesiankan dia kesejukan. Heh.

Final exam boleh buat aku jadi delusional. Final exam is my drugs.

Di sini aku mahu share gambar buat para gadis-gadis yang baca blog aku. Gambar baik punya. Aku gerenti gadis-gadis yang melihat akan mula bernafas lebih kencang, mula rasa badan jadi panas semacam, dan menjadi wet. Mungkin juga akan mencapai pancutan coca cola.






















AMARAN : MEREKA SANGAT HENSEM, AKU TAK MAHU KAU TERGILA-GILAKAN MEREKA LEPAS LIHAT GAMBAR INI.





Sila amati dengan tenang. Klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas.















Hensem bukan? Kay dengan kepala zakar agak kelihatan di situ. Mungkin ada fetish dengan air kolam renang. Syahir dengan buah dada bersaiz 36C serta spare tyre yang berlipat-lipat, dan oh Azri yang badan berketul-ketul mengalahkan Malek Noor/Sazali Samat.

Ni la yang aku maksudkan tu cikepal. Sekarang kau faham kan?

Harap semua dapat mencapai pancutan coca cola. Kepada yang berjaya, syabas, kau boleh ganti Cytherea lepas ni.

Dari mana aku dapat? Semestinya dari majalah Playboy Malaysia iaitu majalah Mangga. Jangan fikir aku scan. Aku curi .pdf punya yang ada orang semangat scan 1-1 page dan compile jadi Ebook.

Aku sudah mengarut lebih malam ni. Sudah mahu tidur sekarang. Selamat malam semua. Sila cuci panties sebelum tidur. Nanti basah melebih.

Nov 2, 2009

.quick update + promosi

Selamat siang semua.

Aku tulis singkat sekarang ni. Aku nak ucap tahniah pada Paraxixth yang bakal memulakan kerja di 'skala bebas'. Kau kerja apa pun, abang tetap menyayangi kau seadanya. Cuma jangan kerja bagi bontot dekat orang. Abang jeles! Terima kasih juga kepada abang Blogjog tersayang yang tanpa segan silu review blog aku, dan jangan lupa, main quiz Melblogger di blog dia. Soalan senang, dan turn aku bagi soalan 4hb ni. Sila standby untuk menjawab soalan quiz dari aku. Jangan risau, takkan ada soalan lucah. Mama melz cakap tak boleh lucah-lucah sebab ada makcik-makcik yang akan jawab soalan ni nanti.

Sudah, Indeterminate Structure esok. Mahu sambung study sambil minum float A&W. Syiok!

Lepas habis, kita parti buih beramai-ramai ya. Sila bawa getah protection. Jangan risau dengan QQQ, dia sudah buat vasektomi.

.3====D, 3=========D

Selamat siang semua.

Aku paling tak suka orang sembang pum pang pum pang kata nak makan KFC la, ayam berapa ketul la, tak ada hal nak bayar la duit PT banyak lagi la, jom gerak sekarang ayam panas lagi la, kalau beli ayam makan dengan nasik dekat situ tak apa ke? la, aku nak pergi bank cucuk duit dulu la,

Start kereta, jalan sikit berenti kedai mamak.

Macam cibai.

Gua panas hari ni internet seharian tak boleh konek. Apa jadah maintenance hari Ahad? Lu ingat hari ahad gua nak spend quality time with family keluar jalan-jalan makan angin tengok orang main kereta control dekat Titiwangsa ke?

Kalau lu tak pro-rate kan bil bulan ni, gua pro-rate kan kerandut zakar lu P1. Cipet.