Jan 27, 2009

.bila kau tanya diri kau, bosan kah?

Selamat siang semua.

Bukan aku tanya aku bosan ke tak, tu dah memang confirm aku adalah seorang yang membosankan.

Aku tanya pasal blog aku. Dulu aku cukup excited pasal blog. Hari-hari bukak nak tengok blog sendiri dengan updates dari blog orang lain.

Sekarang aku rasa bosan sangat ada blog.

4 journeyed together:

addyaholix said...

"seorang yang pemalu, tetapi jika sudah rapat kemaluan akan hilang. sukakan nature. seorang perokok tegar. madly in love with huda. bosan dengan blog ini? sila gali kubur sendiri dan pergi mampos!"

haha aku copy paste apa yang kau sendiri tulis =)

siggplus said...

haha jadi kau suruh aku pergi mampos?
baik!

addyaholix said...

bukan suruh pergi mampus lah.
cuma suruh jangan bosan dengan blog sendiri haha!

Nissie said...

hahahaha
dulu aku pun hr2 mau post, tapi skang aku pun ada terfikir mahu tutup aja blog. huhuhuhu