Feb 27, 2011

.mencarut tapi masih comel?


Selamat siang semua.

Usah gusar lagi. Sekarang ni, semua mulut kena bertapis. Nak taip pun banyak serbanistas yang memerhati dari jauh. Kita panggil dia keyboard warriors, membanteras segala gejala kemaksiatkan, mengelakkan kemungkaran.

Nak cakap apa pun kena bertapis, takut nanti ada lah abang long ayahanda ||| rahim maarof nehi mangkar datang kutip kau. Jaga-jaga, mereka di mana-mana. *salam cucuk*

Untuk kamu yang agak-agak nak mencarut, tapi tak berani, dan tak berapa suka mencarut secara terang-terangan, sekarang sudah ada medium yang baik untuk kamu meluahkan segala rasa dan amarah kamu.

Sebagai contoh, katalah, kamu ada marah dekat sorang budak dalam facebook ni kerana dia kutuk kamu ada 1 album 200 gambar, dalam tu kamu posing pesen sama untuk semua 200 gambar, yakni posing pesen my___ (eja myspace is so yesterday okay) 90 darjah ke bawah dan mulut muncung itik, demi menjaga kecomelan ala-ala heroin filem korea/japan kamu, kamu boleh mengpost video ini di wall post dia.

Tak perlu gusar, tak perlu runsing. Happy happy chaiyi shi.

Dia nak marah pun tak jadi sebab comel sangat, dan kamu masih dapat mengekalkan jati diri perasan gadis korea/japan kamu.

Video seperti begini.


Comel bukan?


22 journeyed together:

gina al-burusque said...

WIN!!! bahaha.

aemy said...

hahahahaha~ sengal....
sgt seswai..

Oreo said...

tetap comel !

haha

|arieza| said...

hahah hidung dia terbaik!

nulat said...

hahahahah macam **laka

Eksotika Blogger said...

macam *************************************** hahaha

Drunbella Khoo said...

mampoih laa hg neh.
ajaq org mencarut laa pulak.
kahkahkah.
:D

dochi said...

apede ajar mecarut pulak dah haih .

Fifi Hanie said...

puki puki kawaiii.

-.-'

anak abdullah said...

si Fifi Hanie ni. aku baru nak komen cenggitu

greenhall said...

sempoi

Aslina said...

haha... budak kelas aku ada post natang ni kat wall aku tahun lepas.

terus aku disable wall posting untuk kawan2.

bwahahaha...

cikpepel said...

mencarut secara besar besaran!!!! hahaha

Cik Miza said...

mak aih.. mencarut secara seronok && happy2!!

melon. said...

damn hilarious.

[sutera kasih] said...

astaga haha

Anonymous said...

puki puki pukiii happy happy chaisyii puki puki puki kawaaaiiii! hahaha.

eiffel said...

-.-" xdpt tgk bidio

Anisa Hang Tuah said...

muahahah!

Anati Zahraa said...

hahahahahahaha

norshila ibrahim said...

good idea..hahahaha

佳佑両声類 said...

kau tengok berapa kali dia ulang. gila chumell arr.