Mar 3, 2011

.pelacur blogger


Selamat siang semua.

Pelacur blogger bermaksud memakai baju blogger yang see through menampakkan puting buah dada dan memanggil-manggil pelanggan dan menawarkan harga 'best price' kepada pelanggan, biasanya orang asing atau lelaki yang memang tak boleh tahan nafsu serakah. Khidmat yang diberikan biasanya teman di mamak untuk update entri, mengambil gambar camwhore di pusat karaoke sambil tonggang air tin cap rimau, urutan body to body, dan membuat video mekap setebal 1000inci di taman-taman sekitar ibu negara.

Oh ya, yang penting memakai baju blogger, ataupun macam mofasad selalu pakai walaupun selalu dicaci blogger lain macam deusxmachina, pipiyapong, lucadeketiak dan luciusmaximus, i am blogger whore.

Fahami teks di atas, dan silalah coretkan makian anda di ruangan komen.

Melacur ada banyak maksud. Aku hanya cuba mengsarkastik kepada kamu, dan kalau kamu rasa nak maki, silakan, with all means.

Aku juga pelacur, semua orang pelacur. Chillax.


16 journeyed together:

Raihana Izzati said...

ececeh.siggplus pown amek tw bnda ni.

xde nk maki.

like je.

afrohead said...

aku lagi suka deskripsi pelacur blogger dari AlexiaAqram tuan punya blog Lensa Rosak.

cik 18 said...

dahh men lacur2 plak skrg...

hiro said...

saya nak kabor kat awak awal-awal. awak punya mulut pun lacur juga.

fitriah said...

ape ape ni. tak paham.

MATAHARI said...

*tersembur air kopi*

Fateen Insyirah said...

Mulut semakin lancang semuanya haha

MOFASAD said...

pebarang

sekarang ultramofasad

dochi said...

pelacur melacur .

cikpia said...

aku buat2 tak paham sambil pandang ke atas sambil kaki menguis tanah.....

AlexiaAqram said...

sigg, aku malas nak cakap, karang aku cakap, kau kata apa plak.

hahaha. pelacur blogger kau ni berapa ringgit satu shot?

huehuehuehue.

anOOan said...

kehkehkeh. aku nak langgan kau buat vlog.berapa kau amik?

skandaLdariLangit said...

*senyum*

PointBlankShot said...

hahaha

nais!

- koroe - said...

ada bau hanjeng disitu.

tapi kan, ada yang cakap, blog dia, " suka hati dia lah nak letak gamba tak pakai stokin pon. sape suruh kau pegi tengok. "




tapi kalau dia yang jemput datang blog dia, tu memang kes marijuana.

NSMA :| said...

haha. sumpah suka. first time ni baca blog kau.