Oct 9, 2011

.mandi, wangi, dan perkara-perkara sekitarnya

Selamat siang semua.


Kalau kau rasa kau busuk, kau sembur la pewangi.


Kalau kau rasa kau wangi, kekalkan kewangian kau.


Kalau kau rasa kau mandi tapi masih busuk, kau pergi la sabun badan banyak sikit.


Kalau kau rasa ketiak kau berbau, kau pakai la deodorant.


Kalau kau rasa kau kotor, kau pergi la bersihkan badan.


Kalau kau rasa haid kau dah bocor dan meninggalkan kesan tompokan di seluar, kau pergi la tukar pad baru.


Kalau kau rasa rambut kau bau kepam, kau pakai lah shampoo.


Kalau kau rasa penis kau di kulupnya ada cheese warna kuning-kuning, kau pergi la bersunat.


Kalau kau rasa pubis kau panjang dan keluar bau-bauan, kau pergi la kenduri mencukur jimbit.


Kalau kau rasa air mani kau terpalit di paha dan mulai berkerak, kau pergi la mandi junub.


Kalau kau rasa vagina kau gatal-gatal dan selalu keluarkan cairan warna putih, kau pergi la sental dengan pencuci wanita.



Benda simple dan common sense, tanpa perlu kau duduk terperuk di depan komputer menggugel.




Tapi kalau kau langsung tak rasa semua perkara yang aku nyatakan di atas, tapi hakikatnya orang sekeliling kau rasa kau sumpah busuk, tengik, hamis dan sebagainya, jangan tanya kenapa kalau satu hari nanti kaki ni hinggap di perut kau.

Jangan tanya, tapi nikmatinya.


7 journeyed together:

MOFASAD said...

baju kotor kat rumah bujang hantar basuh dekat rumah family dekat ipoh?

atau di simpan selama 2 3 bulan? semoga kita bersama mendapat rahmat dariNya.

alepridz said...

wakakakaka... ada cheese ngan air mani dah berkerak tu serius shit takleh blah....

Anwar said...

LOL

cimOt said...

huh?

abu_dolah said...

hebat.. hebat..

Hellioz said...

makan dalaman.
lol

asy faro said...
This comment has been removed by the author.