Feb 12, 2009

.hari ini

Selamat siang semua.

Hari ini aku discover yang aku memang perlukan supplements. Aku baru sibuk sikit, dah penat macam baru balik futsal. Baru buat kerja sikit dah mengantuk.

Kelas ada 2 jam je. Balik rumah rasa penat macam kelas 1 hari suntuk.

Ada sapa-sapa boleh cadangkan supplement apa yang terbaik?

6 journeyed together:

Tijah Lawa said...

power root...

siggplus said...

haha xley la kak..
nnt kne lak ckp tima kasih pawarut

addyaholix said...

kacip fatimah.
jangan kata taknak.
sebab kau perlu cuba haha!

siggplus said...

kenapa kau tak suruh aku makan jamu rapat je..
ketatkan yang dah longgar, yang dah lolos..haha

Anonymous said...

kau try minum glucose.
yg ada perisa mcm2 tu..

siggplus said...

aku tak boleh minum glucose..sebab pn hamizah cakap aku tak boleh sebab masa aku kecik-kecik aku asma teruk..

aku pun tak tau apa significant minum glucose tu effect asma