Feb 8, 2009

.update tentang diri yang in gloom

Selamat siang semua.

Aku bukan malas nak update blog, tapi aku tak rajin. Bukan sebab aku tak suka blog dah, tapi aku bila internet dah tak ada depan mata macam dulu, aku jadi macam tak ada idea nak update apa-apa.

Dulu bila-bila aku nak guna internet celcom broadband sentiasa ada depan mata. Sekarang macam kucing hilang anak bila nak guna internet. Kena pack-pack barang bawak turun laptop online kat mamak bawah rumah ni. Dan bila di mamak aku tak ada privacy. Bila nak blog kena ada privacy baru boleh keluar idea.

Celcom broadband aku kakak aku curik. Dia nak guna kat u. Sejak masuk-masuk u wat masters ni, dia nak kena banyak wat assignment yang guna internet. Kalau guna wifi free kolej tu korang faham-faham jela laju dia macam mana. Macam haram jadah.

Jadi kesiankan dia aku bagi dia guna dulu.

Ni pun aku update lepas banyak kali aku drafkan. Bila tengah menaip ada je makhluk babi nak sebok-sebok tengok aku buat apa dengan laptop ni. Pukimak betul.

Ada budak-budak ni plan nak ke Feringghi sepatutnya malam ni. Nak wat barbeku bagai. Macam biasa lah Melayu+Keling, tak jadi. What do you expect kan. Kalau betul-betul jadi pun mesti lambat.

Tensi assignment belambak. Dah macam kerja pejabat bertimbun-timbun. Kalau boleh bakar jadi siap kerja, aku dah lama buat. Kalau boleh berhenti kerja, aku dah lama buat. Ni assignment. Kalau tak buat evaluation barai. Aku tak nak repeat paper tambah-tambah dah final semester dah.

Besok-besok bila aku rajin aku update tentang cuti aku masa mid term break haritu.

1 journeyed together:

♥.misz luna.™ said...

mintak blk kt acik..
hee...



nk cite pe ms cuti?