Feb 19, 2009

.tensi fasa 1

Selamat siang semua.

Semalam, aku baru habis fasa satu ketensian diri aku. Start dari hari Jumaat minggu lepas aku buat assignment, sampai hari Ahad malam baru 50% setel, itu baru satu subjek final project punya kerja. Isnin ada dua paper.

Susah-susah soalan macam babi. Aku dah macam comfirm fail 2-2 paper tu. Malam tu kena setelkan baki 50% kerja yang tak siap haritu. Dalam 2-3 jam je tido.

Selasa submit project, malam tu 1 lagi paper. Nasib baik boleh tiru. Kalau tak tambah lagi 1 fail.

Malam tu sambung buat project lagi satu plak. Jangan fikir projek romen. Aku ada dua final project sem ni yang macam kimak buat 20-pages-kertas-a4-untuk-10-markah.

Semalam petang baru la dapat relax sikit lepas submit semua kerja. Itu pun baru dapat assignment macam kimak buat 20-pages-kertas-a4-untuk-10-markah yang baru.

Jangan kata aku sombong pulak. Nanti bila aku dah tak bizi, kau nak main telur aku gentel-gentel tumbuk-tumbuk pun aku tak kesah.

Hari Jumaat nanti mula fasa kedua ketensian aku. Sampai Rabu depan pulak.

Macam haram jadah.

5 journeyed together:

♥.misz luna.™ said...

perghh...
dlm pnt2 letih sume..
leh lg blucahan..
ini budak la...






bpe kerat je kite msg dlm smggu dua ni..
naseb bdn dua2 bz..

siggplus said...

bukan lucah la yang..
tu hiperbola..hehe

tu la psl..
bz sgt2 smpai nak msg suma pn ssh

Tijah said...

tu baru belajar tu. esok dah keje lagi tensi kuasa dua. hahaha...

addyaholix said...

aku dulu belajar macam nak mati. pointer memang aku boleh bangga cerita kat orang. tapi haram aku keja gaji tak cecah pon 2k. lagi pukimak!

hanafana said...

hurm..
cian2..
takpe2..
study elok2..
study smart not hard wokeh!
i pray for ur success!
:D