May 20, 2009

.misi

Selamat siang semua.

Sudah dapat internet connection. Petang tadi Huda bagi pinjam broadband dia. Sekarang boleh online bila-bila masa. Dengan ketandusan duit yang teramat sangat, dapat guna broadband free sangatlah dihargai. Thanx ye syg.

Duduk rumah memang bosan. Bosan aku boleh tahan lagi. Paling aku tak boleh tahan panas bahang tetiap petang. Nak tido berpeluh, nak onani apatah lagi. Ye aku tau kau pasti akan cakap, dalam neraka lagi panas. Sembang yang depan mata dulu ok?

Ais kacang, cendol kacang merah + pulut, sirap selasih, ais kepal dan cincau. Kalau lah aku boleh dapat semua tiap-tiap petang, fuhhh...

Aku still belum kerja. Cari kerja pun belum lagi. Malas nak cari. Dengan keadaan sekarang yang panas gila, nak pergi interview nanti boleh buat aku jadi gila. Panas + peluh, sorry la.

Aku plan nak pergi mandi sungai lah. Ada sapa-sapa nak ikut? Jangan risau, kita tong-tong.

10 journeyed together:

♥.misz luna.™ said...

sib baek umah org sejuk..
huhu..
sbb dkt gn bukit kot..


ske la tu dpt broadband...
org lak mati kutu kt umah ni nnt..
streamyx leceh..

siggplus said...

ye la kot..dah la selsema,mmg perit la selsema time panas2...

yela2 nnt org pulang la blk broadband awk tu

♥.misz luna.™ said...

alolo...
majuk plak..

pnjm je la..
org gurau je la syg oi..

gurau pn xleh ke?

Tijah said...

pegi la cameron...

hf said...

jom pegi air tejon Bekelah! Kat pahang..
tak pon air tejon Lepuh...kat hulu langat..
em..guarantee tak menyesal! :)

♥.misz luna.™ said...

waa...
wishlist huda tu nk g berkelah..

huhu..
fana jom!

addyaholix said...

aku rendam kaki dalam kolam. haha!

siggplus said...

mn nak cari kolam. kolam tangki septik ada lah. agak2 bes x mandi dalam tu?

siggplus said...

kak jah : cameron?meh duit meh..

hf : bekelah?jauh la...ingt koi ni org kuantan ke? aok ye la..koi ni jarang2 g kuantan..huhu

<3 : jom g bekelah jom..hee

hf said...

hahahks! Bile hudaa ajak..teros on!
Azmie senget..
ok kalu bekelah jauh..pegi yg dekat nih je laa..Hutan Lipur LEpuh.
Dekat Hulu Langat. Ada air terjun BEsh giler..tapi b4 sampai ada la dalam 2 jam tracking..tapi track santai :)