May 23, 2009

.siapa yang jengah?

Selamat siang semua.

Aku benci betul bila key dekat keyboard ni jadi sangat stiff sampai susah nak tekan. Bila nak taip kena tekan kuat-kuat baru boleh. Dan yang paling kecewa button yang susah nak tekan adalah button yang selalu aku guna. Backspace, escape, enter dan space.

Hari ni tak ada apa-apa benda menarik berlaku. Hanya demam batuk dan selsema. Lagi satu simptom aku dah boleh pergi hospital suruh check possibility swine flu. Dan satu lagi perkara menarik ialah ini :

Nak haram comel gila. Muka mintak penampaq. Panjat sendiri tu.

Ni pulak head banging sikit.

9 journeyed together:

♥.misz luna.™ said...

gila comel..
rs mcm nk ggt je,,,


eiiiiiiiiiiiii...
geram nye!!!!



awk tu..
asik2 kte swine flu..
kne btul2 br tau..


dh mkn ubat tu ok..?

siggplus said...

hehe nnt jumpe dia org nk tgk awk ggt dia btoi2..

dh mkn dh ubat..tp pns lg ni

Tijah said...

misti ikut perangai tuan dia ni

hf said...

chomel!!!!
hari tuh fana tgk sugar glider.
3 month..RM380. Nak!
tapi tgh broken!
Tapi akan belii..tungguuuuuuuuu~~~~

siggplus said...

kak jah : ikut perangai head banging betul lah kot..tp kalau prangai wat muka mintak penampaq tu dia blaja sendiri..

hf : rm380?mahalnye..aritu dekat tmpt aku bli joni tu sekor umur 3bln br 250...

hf said...

seyes??
kat mane?
ipoh?
ke kat penang?

siggplus said...

kt penang la..tu bli kt breeders, tu sbb murah..kalau kt kedai biasa sangat mahal..biasa la, dia markup sikit harga..

addyaholix said...

bila nak bagi dia awek sekor?

siggplus said...

bila aku ada duit nnt. ke kau ada hajat nak belanja aku sekor betina?