Mar 9, 2011

.dobi servis sendiri

Selamat siang semua.

Untungnya kita hidup zaman sekarang ni, ada macam-macam mesin untuk memudahkan kerja kita. Semua benda jadi senang, semua jadi cepat.

Yelah, sekarang ni masa tu memang betul-betul emas. Kalau duduk layan porno saja dari pagi sampai malam, memang membazir masa saja. Dan membazir air mani.

Jadi muncul lah otak-otak cendekiawan yang mereka macam-macam jenis mesin atau device yang memudahkan kerja kita.

Sebagai contoh mesin basuh. Ini mudah kalau kau memang jenis badan bau tungkik, dan baju jenis kotor nak mati. Memang tak larat lah nak cangkung dalam jamban lelama berus baju 1-1. Nak-nak lagi kalau jenis manusia pemalas macam aku ni.

Dan lumrah manusia, kita mesti improvise apa-apa benda pun. Dalam kes mesin basuh, dobi self service atau dobi layan diri. Senang, masuk baju dalam mesin basuh, basuh, then masukkan pulak dalam dryer, cukup masa baju dah kering boleh pakai dan-dan tu jugak.

Dekat rumah aku ni ada satu kedai dobi layan diri. Ini kira faveret aku, sebab kalau hantar dekat dobi biasa, peratusan boxer/panties/bra kau nak jatuh ke plastik pelanggan lain sangat tinggi.

Lagi malu kalau kau hantar boxer bertompok putih di kelengkang dan lebih malu lagi, dia koyak tepat-tepat di kawasan skrotum.

Kalau hantar dobi layan diri, tak ada sapa nak judge kau, tak ada sapa tengok boxer kau koyak berapa lebar dan berapa busuk tahap pakaian kau sebelum dibasuh.

Tapi masalahnya, gadis bertudung yang comel-tak berapa nak comel sangat yang basuh baju tadi kenapa macam sengaja nak jatuhkan panties koyak depan mata aku? Ada warna kekuningan di celah cawat panties dia pulak tu.


Jijik tahu?
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

15 journeyed together:

afrohead said...

cuba menggoda lah tu. keh keh keh

eiffel said...

ye.mgkin betul kata afrohead.teknik mggoda agk ekstrim!lol~

eiffel said...

owh, mungkin ko mgharapkn dia mnjatuhkan g-string yg jarang!

atau, coli berkaler merah, mungkin!lol~

eszol raar said...

mungkin die cuba bgtahu bahawa "aku ade keputihan,jgn rogol aku"

Ainee Cumi said...

Jijik gila. Kenapa ko tak derma je satu boxer ko kat dia? Euwww suwuh dia buang ahh kalau dah ada tompok tompk.. Euwww lagi sekali

wannurfazrini said...

hahha tak sengaja la banggg! tercicir :p

Shazwani said...

wtf ? mengalami masalah keputihan.hahaha.gile kau.tah2 mase die jatuh kan panties tu die dah hembus kat kau..habis ahhh

little ain said...

hahaha. shazwani terbaik :)

myra said...

CARA mengoda terbaiklah!

Si Aizuddin said...

Tu fashion baru punya panties la. Kau ni tak update langsung la dengan dunia fashion ni.

violetless said...

ala yang ko jegei2 mata scan abeh napa?

Linglung said...

cuba cium barulah tahu.

MR. MIND said...

jatuhkan blk boxer kekuningan ko tu, hahhaa

Frodo Baggins said...

Kami daripada.....
Universiti Malaya (UM), Kuala Lumpur
Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Selangor
Universiti Putra Malaysia (UPM), Selangor
Universiti Sains Malaysia (USM), Pulau Pinang
Universiti Teknologi Malaysia(UTM), Johor
Universiti Malaysia Pahang (UMP), Pahang (dulu KUKTEM)
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Kuala Lumpur
Universiti Utara Malaysia (UUM), Kedah
Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), Sarawak
Universiti Malaysia Sabah (UMS), Sabah
Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Perak
Universiti Sains Islam Malaysia (USIM), Negeri Sembilan (dulu KUIM)
Universiti Teknologi MARA (UiTM), Selangor
Universiti Malaysia Terengganu (UMT), Terengganu (dulu KUSTEM)
Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), Johor (dulu KUiTTHO)
Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM), Melaka (dulu KUTKM)
Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Perlis (dulu KUKUM)
Universiti Darul Iman Malaysia (UDM), Terengganu (Kini UniSZA)
Universiti Malaysia Kelantan (UMK), Kelantan
Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Kuala Lumpur (dulu ATMA)

Politeknik Ungku Omar, Ipoh, Perak
Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan, Pahang
Politeknik Sultan Abdul Halim Muadzam Shah, Jitra, Kedah
Politeknik Kota Bharu, Kok Lanas, Kelantan
Politeknik Kuching, Kuching, Sarawak
Politeknik Port Dickson, Si Rusa, Negeri Sembilan
Politeknik Kota Kinabalu, Kota Kinabalu, Sabah
Politeknik Shah Alam, Shah Alam, Selangor
Politeknik Johor Bahru, Pasir Gudang, Johor
Politeknik Seberang Perai, Permatang Pauh, Pulau Pinang
Politeknik Kota, Melaka, Balai Panjang, Melaka
Politeknik Kota, Kuala Terengganu, Kuala Terengganu, Terengganu

Kolej Kemahiran Tinggi MARA (KKTM)
Kolej Matrikulasi Perlis
Kolej Matrikulasi Kedah
Kolej Matrikulasi Perak
Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan
Kolej Matrikulasi Melaka
Kolej Matrikulasi Johor
Kolej Matrikulasi Pahang
Kolej Matrikulasi Labuan
Kolej Matrikulasi Pulau Pinang

Sekolah Menengah Sultan Abdul Halim
Sekolah Dato Abdul Razak
Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Sulaiman
Sekolah Menengah Kebangsaan Putra
Sekolah Menengah Kebangsaan Raja Puan Muda Tengku Fauziah
Sekolah Menengah Kebangsaan Sanglang
Sekolah Menengah Kebangsaan Syed Ahmad

TADIKA Perpaduan Kampung Alor Bakong
TADIKA Kemas Taman Pelangi
TADIKA Kemas, Kampung Attaduri
TADIKA Pelita, Taman Langkap Jaya
PUSAT ASUHAN TUNAS ISLAM(PASTI)

Majlis Pewakilan Pelajar (MPP)
Ketua Pengawas
Ketua Pengawas Pusat sumber
Ketua Kelas
Penolong Kelas
AJK Kelas
Ahli Surau Sekolah (ASS)
dan
semua Pelajar – pelajar …………………....
MENYUKAI status anda!!!!
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶
´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´´¶¶´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´´¶´´´¶¶´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´´´´´¶´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶
´´´´´´¶´´´¶´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶´´´´´´´´´´´´¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´¶¶
´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶´´´´´´´´¶¶´´´´´´´¶¶
´¶´´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´¶¶
´¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´¶¶´´´´´´´´´´´¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶´

Naddia said...

sbnarnye...aku la gadis itu..
lelaki boleh..apsal pompuan tak boleh?