Mar 29, 2011

.kali ni tak ada tapis-tapis dah

Selamat siang semua.

Aku rasa blog ni sekarang dah boleh jadi blog bergambar. Biasalah kalau dah nama pelacur blogger kan, apa benda pun jadi update. Kalau boleh nak pergi berak pun nak update, sekali dengan semua keyword-keyword panas semasa.

Macam mofasad.

So di sini aku nak letak gambar seketul, sebagai update untuk harini. Nak menaip malas, tapi nafsu nak update tu membuak-buak jugak. So enjois.


Hai Nur Aina Ahmad :)

41 journeyed together:

muhammad Jr said...

nahhhhhhhhhhh -..-

haha

afrohead said...

tudiaaa..

syahid said...

kenapa awak tak print screen? tapi snap macam gini lagi real. heu heu heu. sajes kat aku meh. Aina Ahmad

hiro said...

sekurangnya dia dah solat...kah2..

Fiffy said...

pergh. straight lg ni. yg g ym aku ari tu yg malu2, sopan2 nak pakai baju kurung tp suka pakwe dia pancut kt kain dia. babi!

Aslina said...

mak aih. takde keraguan di situ.

phergh.

hai jugak kepade nur aina ahmad.

glemer awak dalam blog happening ni. keh keh keh.

catherine- said...

astaga -.-"

ok!

al-jambz said...

hik hik. tunggua apa lagi.

intanurulfateha said...

isap btg? keh keh keh

Pa'tam said...

nak isap batang? ω====Dε˘ )

syafiqah ezam shah said...

gilossss.
mmg takde tapis betul

bukankosong said...

hish hish...

ieka darlink said...

lepas solat nak isap batang,. guahahaha

A.F.A said...

dia lapar kot.
kahkahkah

MOFASAD said...

gua jugak kena
-__-

yatee 'yosh' yakuza said...

wawwwwwww.. so............. direct!

piikachu said...

Hui, kalau dia kata 'nak isap batang' je aku boleh la nak fikir batang ais krim pop ke ape. ni nak isap batang AWAK. Aku rs fake la acct tu, takkan la boleh taip camtu plus menyebarkan wajah sebenar. Mesti orang lain niiih.

Dari aku,
CSI

HAHAHA

neyra shazeyra said...

batang? batang aiskrim? HAHA

AAINA said...

dah la nama dia pun aina. bodooo. memalukan aku yg bernama aina jugak je. =.=''
sialan~

eiffel said...

sepantas kilat aku usha fb minah tu!lol~

nizamsani said...

hebat.

♥CIK SHA♥ said...

gilos...eeuuuwwwwwwwwwwwwwww

~fais~ said...

ko terus blur n jawap "ok"
hahahaha. kesian an??
die saje nk test ko kot..
wahahaha

Ainee Cumi said...

erkk

pau ayam said...

haha dah jumpa dia kat fb

Razman said...

yang mohd rohaide kat sebelah tu nk isap batang jugak kan? taknak org tau lettew dia gay.

AyuE SurihanyOt said...

erkkk..terkedu..kah kah kah

Ninii Nanaa said...

perrggggghhhh ... terkelu.

seorang mamalia said...

apa yang dia ingat masa solat? kompem gegel lutot menahan perasaan. ainaaa ainaaa. =.='

nuyuEna said...

grrr..mcm memalukan warga bernama aina je...rse nk bg kaki ah!..haha..

nuyuEna said...
This comment has been removed by the author.
SagitZGirl said...

glew arh . huh , skaty dye arh nk wt gitu pon . jnji aq xcemtu. lgpon , bkn hal aq . . . :P

efyna.pinkladies said...

baik lagi aku kot. eh, tak rase ke yang gambar dan nama dye di hack? ntah2 org lain kee..

xshahidx said...

ini ini ini......... kena add!

Piah Becok said...

oh. okeh terkedu. haihhhh.. malu la jujur tak bertempat camtu. kot jujur bende baik takpe la kut.. adeyhhh

Berd said...

Lakunya batang awak. Jeles sungguh.

nrzmfz said...

gila desperado sial minah ni.

Mutiara Bernilai said...

T__T

nanges bace~

perempuan

islam

bertudung


ke ade org nak naye dia?xkan la seorang prempuan leh ckp mcm tu..

ah. jiwa kacau!

Mcjust.lol said...

boleh je perempuan islam bertudung nak cakap macam tu.

tudung dgn islam tak ada apa2 selagi dlm hati takde iman kpd Allah.

haktuih!

Abu Ubaidah said...

jeles :(

shandye. said...

entah2 tu abang dia yg dok godek2 fb dia ka... laju ja uols hantam sama ittew girl.

hiks...

lelaki [tanpa] emosi
monyet merah jambu menulis
ngomelsikit.