Sep 16, 2011

.katanya

Selamat siang semua.

Orang selalu cakap, orang orang baik akan dipasang dengan orang yang baik juga. Dan orang jahat, dipasang dengan orang yang jahat juga.

Sebagai menghormati bulan UPSR ni, aku nak tanya, betul ke kata-kata tu?

Aku ni jahat, ye, aku mengaku aku ni jahat. Bukan macam orang lain, katanya baik, tapi saitan di belakang-belakang. Imam di depan khalayak, menggentel puting bini orang di dalam selimut. Dan seingat aku, aku dipasangkan dengan orang baik.



Apa, Aifaa tu tak baik sebab rampas hak orang lain? Mari, say it to my face, supaya aku boleh meludah kahak yang pekat likat dan penuh dengan air liur yang selalu penuh dengan kata-kata nista ini ke muka kau, biar terpalit dan mengeruping sampai ke tua.


Pada aku dia dah cukup. Tak mintak pun kekasih yang berupa paras Misa Campo. Tak mintak pun kekasih berbuah dada 36C, tak mintak pun kekasih bervagina licin halus mulus tembam mengapam.

Cukup-cukup, asalkan hati gembira, yang mampu mengukir senyuman setiap kali melihat.



Faking, ayat serupa Terfaktab.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

11 journeyed together:

MOFASAD said...

1ST!

hanaahmad said...

asalkan lu bahagia, peduli apa orang nak kata ye dok? :D

Cara Tahu Blog DoFollow said...

terbaiklah...tol kata hanaahmad tu.

Wadi AR said...

gua pon sokong kata kakak gua kan kak hana?

al-jambz said...

5th

Aslina said...

lorr... tak abes lagi ke?

bukan da lepas tu lepas ke...

ape la itu worang... asal ko hepi sudah bai... bukan dorang tanggung idop ko ponnn... ye dak...

not human said...

wahhh. bahagianya jd aifaa.

amer_hoosynie said...

ble sigg dlm ati ada taman, gini la gaya nyer~ =P

asy faro said...

best gila ayat2 blog nie. seronok baca. bila la aku nak capai tahap mcm nie.

Youhazreenda said...

aifaa memang baik.. korang can balance out each other very well :)

Ainee Cumi said...

Aku tabik spring ahh ko buat ayat macam ni. Nampak gagah nyah! Aku nampak Aifaa baik je, kau dengan dia macam ada chemistry. Aku jujur ni sigg, maka apa lagi bak ahh sini hadiah kawin besar mahal punya.