Jun 20, 2009

.apa yang paling seronok bila tengah down?

Selamat siang semua.

Aku tak dapat degree. Untuk mana-mana universiti pun. Rasa macam bodoh piang yang amat. Sia-sia aku belajar betul-betul untuk dapat sambung belajar degree. Orang kata jangan menaruh harapan tinggi sangat, nanti kecewa. Right back at you.

Kecewa yang teramat sangat. Haih.

Jadi masa-masa kecewa macam ni, dengan tak ada Joni dan Huda di sisi, apa benda yang paling seronok dibuat?

Ini.


Aku dah crossed quit smoking dari want list aku dan digantikan dengan Canon EOS 400D. Aku tengok ramai orang pakai camera ni dan memberikan hasil yang sangat-sangat memberansangkan. Lomo? Mungkin tidak buat masa ni. Banyak pakai duit Lomo ni.

Aku harap sangat rayuan aku dapat. Aku tak nak kerja Tesco sampai ke tua.

13 journeyed together:

paraxixth said...

same la beb.aku pun.sedih.yg len pe cerita?

addyaholix said...

aku cuma taknak mati muda. yang lain belakang kira.

siggplus said...

paraxixth : ang xdpt mn2 gak ke? yg lain sape?

siggplus said...

addyholix : haha ya2 sm la kite..
aku xkawin lg xmrasa mlm ptama lg so xnk lg mati muda..heh

chipsmore said...

pasni pat la 2...insyaAllah ;)

siggplus said...

chipsmore : saya dapat! baru dpt tau mlm smlm..heee

j@n@..... said...

eh,dpt mane azmi?

paraxixth said...

Tak,...jom kite berphotography...aku nak beli 450D.x nak jename lain...huhuh..nak canon.nak canon...

aku tak dapat mane2 la..

siggplus said...

jana : dpt uitm shah alam..nnt aku update psl tu..

siggplus said...

paraxixth : mmg susah pun nk dpt u skang..batch kite rmai gila kot..rmai mmbr2 aku yg xdpt gak..try la rayuan..
canon jugak terbaik kan?nanti jom menembak sama2..heh

♥.misz luna.™ said...

org pn nk menembak gak gn dslr..
tp nk nikon..

siggplus said...

<3 : nikon kurg bagus la..canon yang terbaik dlm list dslr skang..

j@n@..... said...

ala..asal xdpt ump ker..