Jun 13, 2009

.taik

Selamat siang semua.

Baru beberapa bulan aku guna laptop aku ni, dia dah mula membenci aku. Button dah susah nak tekan. Macam bawah setiap button keypad ni ada plastisin. Tekan macam tekan, tapi huruf tak keluar-keluar jugak.

Rasa macam nak hempas, tapi kesian pulak. Lagipun aku ada share dalam pembelian laptop ni. Kalau free mau je aku try hempas. Apa ada hal, ada guarantee.

Dell memang macam shit. Menyesal aku tak angkat Acer haritu.

5 journeyed together:

Tijah said...

wa mau beli acer...10". kaler merah...luar metal. panas dr kuali...

*tengah pujuk laki aku beli nih. haih!

♥.misz luna.™ said...

dell mmg mcm tu..
laptop dell lm org siap tkeluar lg keypad die

chipsmore said...

sy punye acer comel je...muehehehe ;)

siggplus said...

kak jah : 10 inci?keciknye..yg pkai processor atom eh?
gudluck memujuk carlos..tunjuk betis sikit dapat la tu..heh

<3 : cacat la dell..dalam semua ok, juz yg bhgn luaran je problem..nk repair xtau cmne..

chipsmore : heh tahiniah!

syahidahariff said...

tapi acer aku ni pon mamcam bangang je weh..
ke sebab die dapat owner mcm aku..