Jun 22, 2009

.memey suhaiza

Selamat siang semua.

Asyik sebut tag je. Sekali sekala nak jugak sebut meme. Dah lama kot tak ada orang sebut "Anda dapat meme" di chatbox atau di komen. Mungkin selepas peromenan Memey dan Norman term meme itu tidak lagi valid. Difatwakan haram barangkali.

1. apa perasan sekarang.

Mengantuk dan tak sabar. Aku tak sabar nak tengok Mesir main malam ni. Permainan yang bermutu tinggi. Kata pundits (baca:bukan pundek), the beautiful game.

2. saya nak makan
Kuih muih di bulan Ramadhan. Cuti period tahun lepas masih belum berganti. Bayar fidyah boleh?

3. saya x suka
Makcik-makcik dan kakak-kakak dan abang-abang di kaunter pembayaran
pasaraya-pasaraya terkemuka yang layan macam haram, muka nak ketat.
Juga makcik-makcik dan kakak-kakak dan abang-abang yang bermuka ketat layan macam haram di kaunter-kaunter kerajaan.

4. impian saya
-Lomo Kompakt Automat (Russian Lens)
-Canon DSLR Kiss Digital X (400D)
-Mini Cooper (yang versi lama, tapi perform macam Ferrari)
-Kahwin
-Berhenti merokok (Ini wajib. Tapi sampai sekarang masih belum berjaya)

5. haiwan yg saya tidak suka
Ular. Takut dan geli. Pernah pegang sekali. Badan dia sangat slimy. Yek.

6. saya harapkan
Joni akan menghasilkan anak yang banyak. Supaya bila saya tak ada duit, saya boleh jual seekor-seekor. Mengikut saiz testis Joni, saya yakin dia boleh.

7. jika boleh diputarkan masa
Saya tidak mahu main tanam-tanam mainan pada satu masa dulu walaupun dipancing jiran dengan baik.

8. saya pada 10 thn akan datang
Zakar saya kental melayan kerenah nafsu batin si isteri.

9. hp saya adalah
Nyawa saya. Banyak kali menyelamatkan saya dari masalah.

10. saya pernah bercinta sebanyak
2 kali sahaja.

Huda
duration : 17022005-∞.

Bella
duration: semasa perang besar aku dan Huda satu ketika dulu.

Aku sekolah all boys dulu. Jadi tidak pernah pasang hati pada gadis. Juga tidak pernah pasang hati pada lelaki.

11. saya suka pada

Benda-benda lucah.

12. kawan2 saya (sekadar nama timangan)

Hasbi (paraxixth)
Akmal (kemai)
Fahmi (lowerd)

Tiga ekor ni memang teman seumur hidup aku. Kencing berak kentut sama-sama.

Kawan-kawan blog.

Kawan-kawan Uitm.


13. pernah dikhianati
Siapa yang tidak pernah? Rubbish question.

14. apa yang hendak dilakukan terhadap org yg mengkhianati anda
Bogelkan, dan ikat dekat pokok yang banyak kerengga. Bubuh seekor dua di atas kemaluan sebagai mukadimah.

7 journeyed together:

♥.misz luna.™ said...

yg lastu..
mst kucing yg slalu msuk umah awk curi ikan kn...
huhu...


s la kite xske ular..
testis joni tu bsr sgt..
so bli la jeni cpt2...


haih...
ade ke plak nafsu isteri..
suami la lg berserakah..
hahah..

hp slmt kn ape?


benci btul perempuan name bella..
tp tak termasuk nabilah hani la

siggplus said...

haha yup2..annoying gila si kucing tu..asik nak curi ikan je..

share la duit nk bli jeni..awk kn br jd org kaya baru td..

isteri lagi berserakah la..hehe

ada la..

haha kesian nabilah hani jadi mangsa keadaan

♥.misz luna.™ said...

ckp cpt hp slmt kn ape...!
isk!!!



suami lg berserakah la..
jom g bli jeni sok jugak...
eh 30hb ni nk ikot x org blk png?
leh bli jeni

paraxixth said...

owh.damn.name saye juga tertera di situ...hahah....

takde langsung proses penyulingan untuk main paint ball..

zakar anda besar juga!

fezaL Mohd said...

14. apa yang hendak dilakukan terhadap org yg mengkhianati anda
Bogelkan, dan ikat dekat pokok yang banyak kerengga. Bubuh seekor dua di atas kemaluan sebagai mukadimah

ak ska ayat ni hahaha

siggplus said...

paraxixth : zakar aku besar?please lah, tak perlu bagi tau aku apa yang aku memang dah tau..haha

aku tak dapat main la, tapi kalau ang nk blanja boleh je..hee

siggplus said...

fezal mohd : hehe thanx..
tapi aku pelik lah, kenapa aku tak boleh view profile kau?