Dec 6, 2010

.10 azam awal muharram yang takkan menjerumuskan anda ke neraka jahannam [sarcasm]



Selamat siang semua.

Salam Maal Hijrah. Sempena tahun baru Islam ni, aku nak listkan senarai 10 azam tahun baru maal hijrah yang bakal menjamin masa depan kau di dunia dan akhirat. Kita islamik-islamik sikit la untuk maal hijrah ni ye? Asik melucah je tak elok jugak.



10. "Tahun ni aku berazam nak makan di khalayak ramai di bulan Ramadhan." - @erk888, 2010.

9. "Tahun ni aku berazam nak buat anak luar nikah dan buang dalam tong sampah. Diorang boleh apsal aku tak boleh? Keyakinan diri tu kena ada baru menjadi."

8. "Azam aku tahun ni nak upload gamba yang lagi seksi dari tahun lepas dekat Facebook. Setakat tunjuk tetek sikit, dah bosan. Aku nak bogel terus"

7. "Tahun ni aku berikrar nak lebih banyak ke jom heboh dari ke forum perdana. Forum perdana mana ada artissss"

6. "Tahun ni aku berazam nak kurangkan ke masjid dan lebihkan masa bersama awek. Dia pun perlukan belaian kasih sayang aku jugak."

5. "Azam aku kali ni nak rakam 3gp dengan awek aku. Lepas tu aku nak share dengan semua orang. Kau nak tolong rakam tak?"

4. "Azam aku tahun ni taknak dah berbelah bagi dalam pilih sesuatu. Aku takkan pilih KLCC dari Han dah dohhh."

3. "Tahun ni aku ingat nak try gangbang lah. Aku tengok macam best."

2. "Tahun ni aku rasa nak try threesome lah. Ada kenal tak sapa-sapa yang jenis open relationship?"

1. "Sempena Maal Hijrah esok, bagi menghormati esok, aku akan bercuti dari segala jenis onani, kopulasi, jimak, dan menonton porno selama sehari. Lepas esok aku sambung balik. Sumpah!"



Amacam? Membawa ke syurga bukan?



Disclaimer : Semua ayat-ayat di atas adalah rekaan semata-mata dan tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun mati kecuali yang nombor 10. Aku berdoa dia mendapat cahaya keinsafan sebab aku tak sanggup tengok kawan aku jalan-jalan dalam van mayat keliling Shah Alam. Ameen.





19 journeyed together:

erk888 said...

1st

Frodo Baggins said...

2rd!

ahmad fathi said...

hahaha...cm gampit

J. Abdullah said...

yeah membawa ke syurga dunia je la tapi

B U N G A said...

cool

i likee laaa :D

hiro said...

marilah kita bersama2 ikut yg no 10..semoga berkat hendaknya.

~cik tiram~ said...

mmg membawa ke surga,,,:D

-iEkA DaRLink- said...

eh forum perdana ade fahrin ahmad la.
nampak sangat aku rajin tengok forum perdana tau.

mier@merr said...

terbaek... sinism...haha

wannurfazrini said...

perghh azam tahun baru ni gempak! hahaha

Koyuki said...

best

tashatishu :) said...

aku suka no 4 ! haha

fezaL Mohd said...

terbaik !

Catherine- said...

errkk??!` terbaik? grr!

Hellioz said...

nk gwa tolong rakam ka?
gwa nk buat azam list gak lah~
lulz~

Hidemichi said...

ramai yg insaf kalau ramai yg sarcasm mcm ni!

LadyRye said...

azam aku yang no 8..

Pa'tam said...

yes!! inilah raja porn.. entri yg mmbawa orgasm..

anOOan said...

woahohoho. terbaek! buat aku bernafsu nk join semua azam ko