Jul 8, 2009

.aku online ni pun untuk setelkan pendaftaran sambil curi-curi update blog

Selamat siang semua.

Koneksi internet masih belum ada. Aku di Shah Alam sekarang. Di seksyen 7. Sila lah datang melawat. Jangan lupa bawa sekali makanan banyak-banyak untuk sedekah dekat aku.

Ya aku tau kamu semua tak sabar untuk baca entry baru aku. Aku tau aku famous. Kamu tahu siapa kamu. Sila lah bersabar ya. Nanti aku ada koneksi internet hari-hari aku update. Macam-macam aku nak cerita untuk kamu semua.

Bagi kamu dapat tidur lena.

Till then.

p/s : Shah Alam agak sucks. Makan susah, lambat, tak sedap. Dan bila nak duplicate kunci sini semua fail. Banyak kedai dah pergi semua bila duplicate kunci tu tak boleh guna.

4 journeyed together:

ainee si ketua pari2 said...

ahahhaha!!
tu larr meh balik ipoh

♥.misz luna.™ said...

sm la kite..
kunci byk kali duplicate

siggplus said...

ainee : xbalik lg kot..maybe next 2 weeks baru balik

♥.misz luna.™ said...

heh