Jul 22, 2009

.kerenah makcik-pakcik bawah rumah

Selamat siang semua.

Rumah ni, aku tak payah nak ada dodoi tidur dah. Tetiap malam ada je makcik umah bawah ni memekak. Marah anak la, gaduh dengan laki lah. Prung prang hari-hari. Kadang-kadang aku tergelak sorang-sorang dengar makcik ni membebel kat anak dia yang umur 2 tahun macam budak tu dah besar panjang. Makcik ni macam ada anak terpaksa. Macam kena rogol dapat anak tu. Ada je isu dia nak marah.

Untuk pergi kelas pulak ada aci(etnik India) bawah rumah jugak bakar colok kemenyan dia hari-hari awal pagi. Bau dia macam haram.

Untuk menandakan waktu makan pulak si aci ni setiap hari akan masak kari. Bau kari, naik ke bilik macam bau kemenyan. Tak tau lah kalau halal ke tak kalau aku nak pergi mintak dekat dia.

Aku rasa macam tak perlu guna alarm clock dah.

Makcik jual goreng pisang bawah rumah ni pulak suka sangat bersembang. Dia orang Kedah. Lagi sedap kalau dia dapat orang yang datang gerai dia tu orang cakap pelat utara. Sanggup berhenti masak sebab nak sembang. Bagi kamcing sikit, dah dapat makan goreng pisang dengan cekodok free.

Pakcik sama aras penjaga bangunan ni. Maintenance mungkin. So dia ada banyak simpan barang-barang dengan baju-baju dari previous student yang duduk sini. Jadi dia bukak bisnes bundle. Hari-hari suruh kami datang tengok umah dia. Kalau ada sapa-sapa nak bra atau panties untuk memenuhi nafsu fetish kau, sila hubungi dia.

Kalau kau rasa nak kena bunuh, sila pegang duit beribu-ribu dan buat-buat kira sepanjang naik tangga, kau mesti kena tikam.
Mesti.

10 journeyed together:

♥.misz luna.™ said...

ade ke nafsu fetish..
sengal la..


eh ade ke kne bunuh kt sn tu

siggplus said...

betul la..pakcik tu kata ada gak bra n panties..

xda, tp mungkin bakal ada ngn indon n bangla bnyk

Tijah said...

fuyooo! best gile tempat tinggal ko. baru astro mcm tu. macam2 ado!

*aku syak ko pun buat2 baik dgn makcik goreng pisang tu kan?

addyaholix said...

rumah aku selesa gila. macam syorga. tapi tuan rumah dah halau keluar awal bulan depan. anak nak kahwin. cilaka. nak kahwin tak bagitahu awal-awal. aku syak dah mengandung la tu. cilakak!

siggplus said...

kak jah : bes ke?mmg gettho gila kot..orang naik kereta pasang lagu kuat2 then tembak orang tepi jalan..heh

siggplus said...

addyholix : haha ye lah kot..then nnt dia jd macam makcik nombor satu tu..gerenti

ainee si ketua pari2 said...

mana u tggl??manyak masalah menggerunkan

siggplus said...

ainee : i duk shah alam la skrg..kt seksyen 7..gerun sgt kn?tu br baca, blum experience sendiri

énot. said...

apsal tempat ang ni horror ja. kat belah mana ni? flat pkns tu eh

siggplus said...

enot : sangat horror..u should come here sometime