Jul 25, 2009

.cuti sudah

Semalam Ibrahim Abu Shah buat pengumuman yang UiTM Shah Alam akan tutup untuk seminggu. Seronok? Hell no. Sebab apa? Bukan cuti extra, tapi cuti semester. So kiranya nanti cuti raya hanya beberapa hari sahaja.

Aku tengok ramai orang bersorak lepas dengar pengumuman tu. Bodoh betul. Sekarang memang la seronok, nanti raya menganga la kau kena balik cepat lepas raya. Bungkus la kuih tat kau tu bawak balik cepat-cepat.

Melainkan kau bukan bumiputera melayu Islam dan makan babi.

Aku masih malas mahu balik. Rumours mengatakan Pinjaman Tipu Tipu An masuk hari ni. Memang tipu. Aku setiap sejam check duit dah masuk belum. Kalau dah ada, 1 shot aku pack barang gerak pergi Kuantan. Rindu sangat sama si boncet tu. Nak cucuk-cucuk perut dia yang macam jelly tu. Heh

ILYSM sayang.
ILYSM H1N1.

3 journeyed together:

♥.misz luna.™ said...

ehe!

dh kurus la perot neh..
x boncet dh

ainee si ketua pari2 said...

hehhehhehe....ngade!!

paraxixth said...

hey pantek..balik la ipoh.aku rindu same lo jua