Nov 7, 2010

.prototaip menara warisan

Selamat siang semua.

Aku rasa semua orang tau pasal PM baru kita nak buat menara baru tinggi 100 tingkat. Lagi tinggi dari KLCC tu. Ramai yang sokong, ramai jugak yang bangkang sebab duit tu boleh guna untuk bayar menteri pergi bercuti senang lenang luar negara dengan beli kereta mewah-mewah.

Kalau kau tak tau pasal proposal ni dan langsung tak pernah dengar, better kau pindah duduk Kenya sekarang jugak.

Mesti ramai yang tertanya-tanya macam mana la bentuk rupa menara tu kan? Cantik ke? Tinggi mana? Berapa kos? Berapa jamban ada?

Jangan gusar.

Sekarang dah keluar prototaip untuk Menara Warisan ni. Benda ni orang kata top secret, jadi kalau kau baca ni, tolong jgn sebarkan dekat orang ramai. Aku dapat pun lepas bagi jerih perih menadah bontot dekat arkitek yang plan tower ni. Aku share ni pun secara curi-curi, kalau kena tangkap mampos aku weh.


Ingat, ini rahsia. Biar pecah di bontot, jangan pecah di mulut.





Bukan rajah atas tu, tapi dekat bawah ni.












Agak-agak ada apa dalam tu? Cuba teka.

23 journeyed together:

plumpy.tootsie said...

sumpah entri ni buat aku gelak golek-golek atas katil tgk gmbr tu.

ken said...

lol pantat :P

zulhadiri said...

"biar pecah di bontot, jangan pecah di mulut"..

hahaha..gelak sampai pecah perut..

DuniakuAbstrak said...

babeng

bahahahahahahahahaha

Ariffin Janal said...

hahahahaha celah mane kau jumpe tower ni siggggg

YobSumo said...

erm ade ape eh. MENCABAR. haha.

aku harap kalau menjadilah jugak warisan2 tu, biarlah org malaysia yg jd engineer, architect dia semua, barulah warisan. kalau tak, tak payah naik lah, duit tu belanja rakyat malaysia makan chicken chop!

J. Abdullah said...

yeahhh ken hef fri sex

*cimOt* said...

perghhhhh..ceruk mner punyer tower nih???

♥CIK SHA♥ said...

erk???kat mane ni weh??nak pergi ushar..hahaha..

Cik Agogo said...

ok, aku nak pindah pegi kenya sekarang.

bye melesia.

fezaL Mohd said...

whoaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

Kuwe said...

kita tengok apa benda nak diwariskan nanti.


kahkah.

afiqsiddhartha said...

aku ambil masa lama untuk sedar aku dah kena bodoh

hiro said...

adakah dibenarkan mempantat dkt tower ni? yesss..i lyke.

AyuE SurihanyOt said...

pantat tower??really rare!!

Encik Tikus said...

macam gampangg, ada jugak nama tower tak senonoh macam tue *sigh

♡ Sutera Kasih ♡ said...

hahahahaha ada2 saja..ok2 sumpah xpecahkan rahsia ni kah3

Huda Luna said...

dalam tower tu mesti ade banyak collection tu =.="

H. said...

Yeah. Memang pantat pon. Mesti gay bersepah kat dalam tu.

mier@merr said...

aku nak g dok zimbabwe.

kiba said...

ade macam brickfield tak?

|arieza| said...

terbaek hahahah kurang hasam tul hahahha

fndrocka said...

Dlm tu ada bulu kut