Nov 29, 2010

.oops, ada orang marah saya lah

Selamat siang semua.

Masih ingat lagi entri kajian Illuminati aku yang dulu? Yang tentang nasi lemak daun pisang aku kaitkan dengan illuminati, dan mangkuk jamban yang berbentuk illuminati.

Senang cerita kau boleh baca dekat link ini.

Kenapa aku buat entri ni? Adakah aku jumpa sumber berunsurkan illuminati yang baru? Adakah semalam aku bermimpi berdialog dengan Baphomet yang memberi clue baru untuk aku macam dalam Joe Jambul untuk membongkar rahsia sebenar Priory of Sion ini?

Sebenarnya ada orang yang marah dengan kajian aku. Aku syak dia rasa dia adalah jelmaan Star Of David. Atau dia abang long illuminati tangga ke 33? Atau dia rasa dia sebenarnya Lucifer?




Sila klik gambar untuk tumbesaran yang sihat.

Di kesempatan ini aku ingin memohon maaf dekat abang Lucifer/Star Of David/Baphomet (pilih mana yang berkenaan) kerana menyinggung perasaan abang yang mudah terguris dengan kata-kata dan kajian yang berunsurkan fitna semata-mata, yang menyatakan semua kajian saya hanyalah propaganda dan tidak fikir dulu sebelum buat kajian macam ni. Maafkan saya yang bongok lagi hina ini.

Abang No-War, kejap saya nak fikir dulu.

Hurmmm (sambil membuat aksi The Thinker ukiran Rodin)

In Priory of Sion we trust!

28 journeyed together:

Weeda said...

aku bersimpati kat dia...haha

Anonymous said...

hahahahhaha way to go sigg!

azureenHalim said...

abg maafkan , HEHHE

intanurulfateha said...

abg jangan la garang2
saya pilih abang, saya tak jd pilih klcc oke! :P

MOFASAD said...

abam follower ramai.. sabar yerr

Hellioz said...

hail twilluminati!
gyahahahahahah~

Pa'tam said...

biasa la tu abam..
dalam ribu2 follower
mst ade punye yg pesen gini..
no war tau..

Lady not Gagap said...

wahahaha. touching lebih lah pulak mamat tu.

AyuE SurihanyOt said...

dia salah anggap kot..keh keh keh..

miss faten said...

aku baca entry ko dulu,
kan menyampaikan pendapat,
sebab betul jugak laa ni semua dok taksub dgn illuminati sampai aku rasa,
WTH?? -.-

Koyuki said...

haha

bang marah ke bang...

adottbusuk said...

adess. ade juge manusia macem ni. (-__-)

Rara Nasiha said...

abang ni emo lah! tak suka! heeee

Radin Fadli said...

baca pun tahu ko buat lawak hahaha...in priory of sion we trust hehe

Ariffin Janal said...

nampak macam marah? nape die marah? die tau cite sebenar ke? die tau ciri2 yg betol selain dr kau cite ke sigg? hurmmmmm. aku lebih prefer tegur org baik2 dr sembur macam sembur nyamuk~

CGG said...

sape marah...
cian..

Catherine- said...

huih?~


kikikii..




luv,
catherine-

LadyRye said...

tapi atas alasan apa dia marah?

sebab hang tak buat research?

sebab dia sokong iluminati?

sebab dia jumud?

sebab apakah??

Fatin Liyana said...

hahahaha kesian bro tu kene troll

tak pepasal nak butthurt -__-. kalu die tau kte pkai illuminating cushion blusher ni, mmg la


p/s: suprise x honeykoyuki dtg sni. jgn lupe tweet this ! LOL :P

Berd said...

hahahaha kesian bro tu kene troll

tak pepasal nak butthurt -__-. kalu die tau kte pkai illuminating cushion blusher ni, mmg la


p/s: suprise x berd dtg sni. jgn lupe tweet this ! LOL :P

Huda Luna said...

haha ulat bulu dah naik daunn!
keh keh

mier@merr said...

komen intan takleh blah..haha

syahidvicious said...

hai Fatin Liyana!

takde kena mengena dengan entri

anak abdullah said...

aku rasa aku kena habiskan buku tu cepat-cepat. bukan takat troll. choco roll aku bagi. budaya troll ni harus dibendung melalui syllabus di sekolah mahupun tadika. buat aku berang sungguh tau.

aku yang pakai boxer glow in the dark pun ada spekulasi tuduh aku Illuminati.

p/s: surprise tak anak abdullah datang sini? jangan lupa tweet tau! #ROTILIMAU

bukan penggoda said...

kahkahkah. gila betei. bkn pasal iluminati. tp, pasal #honeykoyuki. hahahaha.

oked cantik manis said...

aku malas nak baca saje nak nyemak

Aus MeLankoLik said...

bia la dia ,
mgkn efek entri kau smpi skrg die dah tak mampu berhadas di jamban , trauma mungkin .

Qhamel said...

mamat tu sangat kodi.

well, dye xckup knal ko lg sigg.. aq pn xknal. tp aq pham ler mksud post ko tu.