Nov 27, 2010

.timkaiaaa, tailo?

Selamat siang semua.

Harini genap seminggu aku tak update blog. Bukan aku taknak update, tapi sekarang ni aku sibuk. Banyak benda ya

Kena kemas rumah, cuci pinggan, potong bawang, masak, cat bilik, cat dapur, basuh baju, cuci laman rumah, berdeko bersama erik dengan perabut rumah, mengaji, berzikir, berqiamullail, tukar lampin anak, mandikan anak, menetekkan anak, layan kerenah suami, layan nafsu serakah suami, minum kacip fatimah, minum jusmate5, gelakkan kecomelan rambut dR Rozmi, gelakkan filem 2Alam yang kutipan langsung tak boleh memecahkan punggung, dan cuba untuk faham kenapa dia pilih KLCC dari lelaki emo rempit tersebut.

Ok aku tipu. Aku sekarang obses dengan Twitter. Semua aku dah luah dekat twitter, jadi bila bukak new post dekat sini semua idea dah habis kena perah. Maafkan aku, wahai RefJour sayang. Abang ni memang lelaki tak bertanggungjawab. Tuntutlah fasakh, abang rela.

Abang janji, lepas ni abang akan bahagikan masa bergomol di sini. Ok RefJour?

Ok abang nak sambung main twitter balik. Babai.

21 journeyed together:

Ariffin Janal said...

ciss, tak setia. kasihan RefJour

fezaL Mohd said...

rindu entry lucah !

Pa'tam said...

takpe la.. kat twitter pun boleh gak nak melucah ngan abam..wink..wink

wannurfazrini said...

aku pun suka twitter , kat sana privacy sket tak mcm facebook . sket2 org anak printscreen !

Mat Jun said...

haha poligami

AyuE SurihanyOt said...

hebat betol ko ekk main twit2..aku haram tak pandai men menatang tu..tekanan betol..

MOFASAD said...

mentang2 follower dah kencang

mier@merr said...

aku takde nafsu ngan twitter..

redballerina said...

tu lahh. timeline penuh dgn korg je

Huda Luna said...

haha twitter jadi bini no bape skrg

Hellioz said...

#tahitwitter detected.

haha~

B E L L A said...

AKU SANGGUP PILIH LORONG HAJI TAIB DARI LAKI TUH EEEWWW

deus X machina said...

twitter jadi bini no. 1 la

*menjawab persoalan @hudaluna

nadia said...

kau mmg gile ngan twitter..hehe..asyik update je

anne said...

tak adil!!! Kami mahukan keadilan. Haha.

JR said...

bang, twitter tu ape? mcm pernah dengar.

Nurul Huda Rahim said...

perangai mcm gadis-gadis je main twitter.

eiffel said...

-.-" gwa xbernapsu nk men tweeter..

little ain said...

hahahaha sengal!!!!!!

harus ke Dr Rozmey jadi mangsa. hahaha

miss nina said...

kadang2, mahu beralih angin sebentar, bukan begitu?

neyra shazeyra said...

aku sanggup pilih twitter dari pavillion