Jan 8, 2011

.kepala jimbit kau

Selamat siang semua.

Aku tak faham kenapa orang dengki kata aku suruh orang follow blog aku. Seriously aku tak faham.

Aku tak pernah suruh orang follow blog aku. Aku berani kerat kote kalau ada, sebab aku yakin sangat aku tak pernah lagi sepanjang berblogging ni aku suruh orang follow. Aku letak button follow dekat sidebar kanan tu pun sebab Hudaluna yang suruh, senang orang nak tau updates terbaru blog aku katanya.

Come on lah, aku langsung tak mengamalkan prinsip 'u follow i, i follow u balik'. Aku rasa prinsip tu sangat bodoh, sebodoh orang kata yang awek Khairul Fahmi tu tak lawa. Biarlah dia tak lawa ke apa, bukan kau mak bapak Khairul Fahmi pun nak tentukan dia boleh kahwin dengan sapa.

Aku pernah kena marah dengan sorang follower ni, kata sebab aku tak follow blog dia balik. Peduli apa aku? Kalau aku rasa blog kau tak best, aku takkan follow. Dah warna warni segala macam widget ada, dengan penuh lagu-lagu #indogs cintan cintun, cukup kacau aku nak layan youjizz sambil berblogging tahu? Lagipun kalau aku follow kau pun kau akan jadi bahan entri aku secara tak langsung.

Jadi pada sapa-sapa yang rasa aku pernah suruh kau follow blog aku, sila datang tuntut kote aku sekarang jugak. Sediakan pisau yang cukup tajam dan tirus, sebab kalau nak potong objek yang sebesar pemeluk balak ni memang memerlukan badan yang kuat dan teknik memotong yang tinggi.

Buat sup torpedo, memang sedap makan waktu sejuk-sejuk macam ni. Bubuh sikit cili potong, perghhhhh.

35 journeyed together:

hiro said...

pastu mula bilang blogger pemes sombong..ye dak?

afiqsiddhartha said...

Followed you! Please follow me back! Nice blog! Kumen picca shekali taw!

violetless said...

betoi ka besaq pemeluk balak?betoi ka??ahahah

Nur Nabilla binti Sazali said...

sebesar pemeluk balak .
wohooooo~

cik 18 said...

setuju ngan ko n hiro..suka sgt tgk follower byk tp entry hampeh..kamon laa

gile ko sebesar pemeluk balak...mati hudaluna..

afrohead said...

hehe jenis follow lepas tu komen kat mana2 entry "i dah follow u"

haha

si pendek dan moody said...

muakahkahkah kau confirmkan boleh potong kau punya, aku nak potong ape.heh
belog aku dh banyak di'unfollow', buat buduh sajaa

Miya Omar said...

nasib baik belum ada follower maki kita sebab kita tak follow blog dia. adehh~

AyuE SurihanyOt said...

mencik ahhh..nak unfollow la gini dah u tak follow ai balik..


gila apa nak buat sup torpedo..ya Allah geli tekak aku dowh!!

MATAHARI said...

LOL. meh ai keratkan

Penulis.Sahaja. said...

eh, gojes tau blog ni.
cantik warnanya. sejuk.
i followed!

Ainee Cumi said...

Betui!! Kalau nak follow, follow je ahh takde istilah i FOLLOW, U FOLLOW ME BACK. Aku rasa ko dah tekankan banyak kali benda ni.. Btw aku suka ko letak butang LIKE, at least kalau aku mlas nak komen, leh ahh aku klik je butang tu tanda aku like..

black_mel said...

hahaha...benda ni takkan abis..dah banyak kali dah kita cakap pasal folow2 ni..abaikan jer..diorg dalam proses pembelajaran..

Fiq said...

bkn stakat mls folo, aku malas balas komen jugak.

wat keje biar ikhlas ye dak.

♥CIK SHA♥ said...

gile..ko tak sayang ke kote ko..eh?tercarut pulak aku kat sini..ahaha..

Hellioz said...

sape yg buat camni sigg?
mintak maki lettew

kah3~

hagakure said...

i follow....u follow i balik tawwwww....


muahahaha~ macam bangang je....

little ain said...

i follow u,u follow i.

itu sangat annoying okehh

Catherine- said...

wooooooooooo mantop kote ko!! besarr punyaa... mahu coba :p~

mimizuzuhaha said...

lek lek. kalau ko jumpa org tu, kasi piat telinga dia.

Koyuki said...

bawak gergaji berantai terus...karang tak lut plak...

MR. MIND said...

polo memolo amalan mulia..

pinjam nak buat tiang bendera...

MOFASAD said...

bila follower dah 1k lebih, mula la tu buat entri macam ni.


tui

adrinaqamarina said...

tu la, jangan risau, kalau best, orang tetap follow. tak payah suro3.

DuniakuAbstrak said...

besar gila kote..jom lawan pedang..haha

eykameow said...

HAHHAAHA blogger tu frust sebab "muka blogger yg spesen ngan farid kamil ni" <-- kau lah! xnak follow dia...frust la member....HAHAHHAHAH

Encik Tikus said...

haha komen parid macam sangkai

Pa'tam said...

follow aku blik plis?

ika honey bunny said...

kahkahkahkahkahkahkah. aku pun mnyampah kalau org suh kite follow balik. waddehel

Nurul Huda Rahim said...

sigg, tolong la stop following blog aku. plz plz plz. aku rasa sgt tak setaraf utk di follow oleh kau. kau blogger pemes. aku picisan ja. agagaga.

abdul azim b mohamad isa said...

jangan main potong-potong.
main-main potong takpe.

jangan marah sangat bro.
cian kat awek.
kau minum banyak air pon, blom tentu kau takde sakit jantung.

bawak2 bersabar.

nizamsani said...

berani kerat kote?
mmm..mesti panjang.
bertuahlah cinta hati kau.

Aretikz said...

Kah kah kah ~ ni mesti effect pakai follow me kan? har3x~

bibie_suke_sukun said...

follow blog gua..kalau x follow..gua kerat nanti!!!

shasshaDanial said...

HAHAHAHAHAH.. okay~ yang nie sumpah lawak! :))