Jan 13, 2011

.surat tak rasmi untuk pasangan semalam

Selamat siang semua.

Ke hadapan pasangan merpati dua sejoli yang berada di dataran Shah Alam semalam.

Apa khabar anda berdua di sana? Saya harap anda berdua sihat sejahtera hendaknya dan sihat wal afiat. Saya harap semalam anda tidak terkantoi dengan pencegah maksiat dan tidak sedang bersiap-siap untuk kahwin paksa malam ni. Dan saya berharap anda pihak lelaki tidak pancut dalam semalam, nanti susah pulak 8-9 bulan nanti terpaksa susah payah cari port nak flush baby.

Seperti yang awak tak sedia maklum, segala aksi yang anda, merpati dua sejoli, buat di dataran semalam saya telah lihat dengan mata kasar saya. Apa yang awak lakukan saya nampak, cuma saya tak sempat nak jerit. Terpaku kagum sebenarnya.

Tapi saya memang kagum dengan apa yang anda lakukan, anda berdua memang berani. Berdiri di belakang billboard di atas dataran sambil berpelukan macam seratus tahun tak dapat batang memang sesuatu yang mengagumkan. Ingat senang nak ada keberanian macam tu? Saya dengan rasa rendah diri dan hormat yang tiada galang gantinya, tunduk hormat kepada anda berdua.

Andai kata billboard itu tiba-tiba ditiup angin dan jatuh, akan terserlahlah anda berdua yang sedang berpelukan di situ. Ibarat pemenang perlumbaan F1, anda berdua akan berdiri di atas podium dan dirai oleh semua orang yang berada di dataran semalam.

Saya harap, anda akan buat lagi perangai cantik macam tu di tempat yang sama. Dan saya juga harap secara tiba-tiba halilintar yang kuat menyambar anda berdua yang sedang asyik dibuai nafsu serakah. Ameen. Macam tu, baru la anda berdua akan disemadikan di dalam lahad yang sama, berpelukan. Dan ibu bapa anda berdua merpati sejoli menangis dan bergaduh menyalahkan sesama sendiri.

Segala reply terhadap surat ini dari pihak anda berdua merpati sejoli amatlah saya hargai dan akhir kata dari saya, terima kasih kerana bagi saya free show semalam. Nak tengok Rock The World pun kena bayar tahu?



Yang kaki skodeng,

Siggplus Al-#Serbanistas

Oh ya, sebelum saya lupa, kalau ya pun mahu beromen di khalayak ramai, mungkin patut bukak tudung dulu kot?

27 journeyed together:

noreed said...

kenapa tak gi sergah kan jer?

MISH LOLIPOP said...

almk..tkntoi suda

noorafzan said...

huh..
makin tak malu kan.
ritu mr.K pun reveal benda sama gak tapi di kolam renang.

syafiqah ezam shah said...

dem betei..
buat malu je.

afrohead said...

lain kali lastik je.

Muhamad Khidir said...

pergh
nk jgk dpx encounter camtu
mengKantoikan org tgh syok
(^^)

Razman said...

pesen layan sorg2 xnak ambil gmbr tnjuk kat mmber mcm ni aku mmg xbkenan.

Daffodil D said...

wah, bikin malu org shah alam saja. ni mesti bukan org shah alam ni. konfem, slalu dak area lain dtg pastu wat malu name shah alam, adehh

yatee 'yosh' yakuza said...

perghhhhhh aku jeles aku jeles kenapa kau je selalu menyaksikan adegan adegan sebegini.

*cimOt* said...

haishhhhhhhhh..apadaa..

cik ciput said...

buat projek belakang billboard?haiyaaa

Encik Tikus said...

RTW ari tue kau pergi ke ?

-iEkA DaRLink- said...

semalam kakak aku pegi shah alam jugak. tp nasib baik la dye memang org free hair.

cikpepel said...

aku mensokong razman.

che'ila said...

kalau Allah nak turunkan bala kat mereka,orang yang semayang 5 kali sehari tak pernah skip pun akan terkena sama.,Nauzubillah..

Ariffin Janal said...

kau untung ke tak sigg? haha

MOFASAD said...

ko update entri ni guna blackberry kew?

ishiko said...

siap pakai tudg?? haaaisshh.. -_-"

shera said...

da lamer x pi dataran shah alam wlaupun jaraknye cume sekangkang anak beruk..

da makin dasat tmpt tu,ek?
malm ni nk p skodeng r...mane tau...rezeki baek...;)

Husna Lana said...

pakai tudung? =.="

Wan Gerrard said...

adoi2, mane2 pun boleh ea..terjah sikit bro, biar lari tanpa seluar =P

Azza Syzna said...

errrr. part tudung tu menambah cuka. haih

faruqqi said...

mcm2 budak sekarang ni...

hackshitam said...

komfem lu stimmm sama ni..
keh keh keh.

ain rahman said...

astaghfirullah hal azimmm

Pije. said...

nak setem tak?
bagi aku postkan.
haaaa

shasshaDanial said...

tu la~ sesetengah minah tudung nie tak ada otak agaknya nak fikir... =____=