Jan 4, 2011

.perkara yang buat Joni jadi tak keruan

Selamat siang semua.

Ya, sekarang Joni sudah ada kekasih baru. Tak elok biarkan binatang tak ada pasangan lama-lama, manusia pun ada nafsu serakah, inikan pulak binatang. Kalau Jeni yang dulu jenis Salt and Pepper, kali ni warna baru pulak, Cinnamon.

Joni tak bagi upload gambar banyak, jeles katanya.

Setelah dibincang secara serius, kami namakan bini baru Joni sebagai Juli. Taknak lari dari nama yang mulakan dengan J. Buat masa ni segala aktiviti hubungan terlarang mengawan mereka terpaksa aku sekat sebab Juli kalau dikira dengan laymen's term, dia masih bawah umur.

Juli boleh jaga dara lama sikit, Joni pun tak kena sebat. Win-win situation.

Oleh kerana sekarang Joni tidak lagi menduda, so pada sesapa yang dah lama pasang angan-angan nak mintak nombor fon atau nak add BBM contact dia sila batalkan niat kau tu sekarang.


20 journeyed together:

Nurul Huda Rahim said...

tp tetiap malam joni duk bbm aku weh. cmne ni? aku pn tataw mana dia dpt pin bbm aku.

little ain said...

huhu bagus juli.

tuan die sangat thoughtful

MR. MIND said...

weee....bgusnya da ada juli....jula bila lak???

ajim said...

xkan joni pasang 1 je kot?kalu 2 ke 3 ke kn lg meriah.

cikpepel said...

aku kecewa.... tp takpelah..aku pun tade BB...

Yatre Hayati said...

sedapkan nama Juli. (O^O)
kembang idong

MOFASAD said...

kote ang tak gatal?

wannurfazrini said...

joni ada bbm jugak ke? heheh

mizznuryattyunxera said...

advance lah joni nih !! haiyooo

Cik Odie said...

yeay!!!!joni dah ade bini baru!!!!!!kirim salam joni&juli ehhhhh..

Ariffin Janal said...

hahahaha nafsu joni still tersekat la gitu

Ariffin Janal said...
This comment has been removed by the author.
fezaL Mohd said...

cian joni .

||| PöJìé PööH ||| said...

Alohhhh sooo cute!

PojiePooh; Hanya Satu...

Cik Agogo said...

hohh... ade pun entry nih... pherghhh... joni ada blekberi rupanya... aku pun masih tak mampu nak pakai blekberi... gila advance...

neyra shazeyra said...

aku sedih joni curang -.-

faruqqi said...

thumbs up to JONI & JULI..

♥CIK SHA♥ said...

amboi..joni dah dapat bini baru nampak..dah lupe bini lama la tu..hahaha..

Husna Lana said...

juli? habesla joni. makin menggatal la lepas ni.hahaha

buDAK keCIK said...

aiseh. bru je nk pasang angan2 tp terpaksa dibatalkan. nghe3