Jan 3, 2011

.नया साल मुबारक हो

Selamat siang semua.

2011. Aku mulakan tahun baru untuk dekat ni dengan demam panas.

Orang kata, tahun baru, azam kena baru. Ok aku tak ada azam tahun baru pun. Setiap tahun aku takkan berazam apa-apa, sebab aku rasa azam tahun baru adalah sesuatu yang overrated. Sejujurnya, berapa kali kau buat azam, dan azam kau tu tercapai?

Kalau kau kata kau pernah buat azam, dan azam kau tu tercapai, baiklah aku mengaku salah.

Sekarang aku nak berazam demi menghormati kejayaan kau.

Azam aku lepas tulis entri ni nak bakar rokok, masuk jamban dan berak. Aku harap azam aku ni tercapai.

Selamat tahun baru!





12 journeyed together:

♥CIK SHA♥ said...

ape maksud tajuk entri tu weh??aku tak faham tulisan tamil..haha..tu tulisan tamil ke?

░♥si lampu neon♥░ said...

GET WELL SOON WEHH

CHECK ENTRI MANTAP # NUFFNANG BUAT BLOG LEMBAP#
AWEK KHAIRUL FAHMI KENA SERANG#
MANUSIA BERMATA TIGA !#
CARA BUAT BUTTON FLASH#

Ariffin Janal said...

semoga berjaya sigg!

fezaL Mohd said...

penuh bergaya !

topo said...

मैं गूगल अपनी पोस्ट शीर्षक की भावना अनुवाद

Cik Agogo said...

ko atau huda takde nak update ke pasal bini joni??

kemain meriah lagi kat twitter pasal tu... aku nak jugak tengok gamba dorang... hahahahaha... :)

Epul Azimi said...

tu cm tulisan tamil je?dan nape nk berak?dna perlukah setiap kali berak ko merokok?dan selamatkah ko tahun baru nih?ok tu je?

deus X machina said...

epul ni saya syak minta awak berak atas muka dia la azmie

CGG said...

happy new year eh bro:)

Husna Lana said...

keh keh keh. bila nak buat event berak kat facebook lagi? mari berak scr berjemaah ! haha

Akulah Aqilah Itu said...

tahniah azam lu dah tercapai..

Nur Nabilla binti Sazali said...

canggih gilla azam !