Oct 10, 2008

.6 hari lagi

Selamat siang semua.

Birthday aku dah dekat. Dah around the corner dah.

Korang dah prepare surprise party untuk aku ke belum?

Dah prepare stripper yang keluar dari kek besar?

Dah belikan aku Nissan Skyline sebijik?

Dah belikan aku chocolate indulgence kat secret recipe?

Dah belikan lilin besar 2 untuk 20 tahun?

Aku tak kesah mana satu. Janji korang belikan. Aku dahulukan dengan ucapan terima kasih.

Heh.

8 journeyed together:

hanafana said...

em..hadiahkan doa boleh? ^-^

siggplus said...

boleh..hadiah pendahuluan..
hari sebenar pilih la salah satu dari yang aku tulis tadi..ok?hehe

.misz luna. said...

ngade......
adiah kn kiss je dh la k...
heh...
bluerk...
;b
nk adiah mahai2....
adiah kt org ms bday pn x bg...
huh...
lupe kt awek sndri..

siggplus said...

mn ley adiah kiss..
dosa..hehe

nnti ms bday awk org bg la adiah awak..hee
mn ada org lupe la...

K.Jah said...

hint2 tak hengat eh? hadiah suar lalam orait tak? yg ada katun pooh bear blakangnyer...wakakakak

siggplus said...

ala kak saya dah ada yang lagi comel dari tu la..
saya punya spongebob..
dan saya tak pakai sluar dalam la..
boxer saja..ngee

Pecah Kepala said...

aku hadiahkan sekuntum bunga yang dipetik percuma. terima?

heh. sama sama. haha :)

siggplus said...

bunga?
maaf im not a big fan of bunga..

kalau bunga cinta lestari nak la..
boleh dapatkan?
terima kasih..