Oct 22, 2008

.wth

Remember my friend, the sucky one? The opportunist one?

He's starting to get on my very last nerves. He's breaking my gait. Dia dah menempah kubur. Sekarang, semua yang aku kenal dah benci dia. Bukan aku yang cucuk diorang, tapi diorang sedar sendiri.

Kami mahu set up satu front menentang dia. Tunggu masa sahaja lagi. Aku betul-betul berharap bila aku baca surat khabar esok, keluar berita kerajaan Malaysia menghalalkan pembunuhan bersebab. Ataupun berita dia mati dilanggar, atau berita dia mati minum banyak sangat arak.

Terima kasih tabloid.

4 journeyed together:

K.Jah said...

ye. akak pun tgh tunggu penghalalan pembunuhan nih.

siggplus said...

seriously,kalau halal, dia orang pertama yg aku nak bunuh..
kedua, bill gates..
boleh amek duit dia semua..haha..
nk join ke akak?

Pecah Kepala said...

kalau malaysia halalkan, tuhan tetap haramkan penumpahan darah.

tapi kalau boleh bunuh membunuh, gua pun nak test tembak orang. huhu

siggplus said...

tembak tak best,mati serta merta..
aku nak dia menderita dlu..baru feel..haha