Oct 20, 2008

.entry carutan

Selamat siang semua.

Serius, kalau aku tau paper exam kali ni macam haram susah gila babi, takkan aku sengkang mata tak tidur semalam. Sedih gila weh paper susah sangat. Topik yang cakap tak masuk semua masuk. Masa buat test mata macam panda, merah je. Baju tak ada masa nak basuh, nak berak pun tak ada masa. Pukimak betul!

8.30 malam - 10.00 malam Basic Hydraulic
8.00 pagi - 10.00 pagi Quantities
12.00 tgh hari - Structural Analysis

Jadual yang perfect.

Lecturer macam babi tak nak langsung consider budak-budak nak study. Pastu nanti kalau fail, salahkan kami tak belajar. Pukimak dah gap sikit-sikit pastu expect budak-budak dapat high score jawab soalan susah-susah.

Sumpah aku benci lecturer-lecturer subjek tu semua. Paling aku benci lecturer quantities. Bagi info salah.

Sampai mati aku takkan amek kelas kau dah!

8 journeyed together:

ADEX kawanBoxx said...

adik akak sayang..nie la namanya belajaq peringkat IPT..kita berdikari sendiri..cari jawapan sendiri...jangan MAKI pendidik..jangan kutuk CIKGU kita..ilmu yang hadir nanti TAK BERKAT..dapat pointer tinggi pun tak guna...

tak pa..nanti2 biasa la..semoga sabar selalu..kalu bosan2 cari akak..maaf SMS adik tak sempat balas..akak bz dgn UM

siggplus said...

kita kena respect dia, tapi dia kena jugak respect kami,
kami student, bukan binatang bagi timeline mcm tuh..
course lain xda pon kne cmtu, instead kami yang kena..
pasal ilmu tak berkat, nak tau x? dia slalu cancel klas...dia xaja pon..
dia suruh kami belajar sendiri..
info tu dia bagi salah, dia cakap xmasuk dalam test, tp masuk..
padahal dia yang buat paper tuh

j@n@..... said...

KDG2 AQ PON BENgang macam ang jugak..
tp kdg2 aq realize jugat kalau diorg x ajar kite,kite xtau pape..

tp xsalah luahkan pasaan..hii
sabar jela...
kte blajar bukan untuk kejar pointer je..pegang la yg satu tu..
kalau kite ingat tyme exam je pon x gune kan??

blaja bukan untuk dunie je
blajar tu pon 1 ibadah...

dun regret kalau anda stay up sampai lewat malam pon(',')

.misz luna. said...

klu owg...org bc sume...
sbb lect ni kdg2 bkn btoi skit...isk..

hanafana said...

sabar yeer..
biase la tuh..unexpected thing can happen.. ^-^
Quantities masuk element ape jee??

siggplus said...

jana : mmg xregret pon, tp masalahnye, dia bukan ajar sgt pon..

<3 : baca semua?xlarat la..bnyk kot kne baca..3 paper dlm 1-1 ms mn ada sempat cari masa baca semua...

hanafana : ntah element ape tah..actly xfaham pon maksud elemen2 tuh..tp yg aku tau kitorg still dlm basic quantities lg..

Niss said...

welkam to the club my pren!!!
hahhahaha

i knowwwwwwwwwww how u feel.
all this sucky2 nonsense tak consider naseb student things.

agak cibai ye, macam biasa, mereka hanya tahu perah duit kita.

dah fail, repeat---> pakai duit, siapa dapat duit? dorg.

bese ar tuh.

but, good luck. daku doakan kamu lulus!
:D

siggplus said...

haha no lah...
now i knowww how u feel..haha..
tu la pasal..
kalau fail ley repeat free xpe,ni kne byr,mahal lak tuh..
aku doakan ang lulus jugak yeh..hee