Nov 23, 2008

.friday night fever

Selamat siang semua.

Betul. Start jumaat badan aku mula dah panas-panas, batuk-batuk dan selsema. Aku rasa berjangkit dari Pn Hamizah sebab dia demam 2-3 hari lepas. Dan semalam jadi makin teruk. Hari ni lagi teruk. Nak jalan pun tak larat. Mata dah rasa macam mata setan dah rasa panas je.

Aku paling tak suka demam. Aku boleh terima kalau batuk kahak teruk-teruk ke selsema teruk-teruk ke, tapi demam memang aku tak suka. Bila demam, nak buat apa-apa pun tak senang. Nak jumpa huda pun takut-takut sebab tak nak dia berjangkit.

Kencing panas macam air menggelegak, berak tak lawas, kentut bau teramat busuk, tu semua side effect aku kalau demam. So jangan duduk dekat-dekat kalau nak merasa kentut lagi dasyat dari kentut cirit.

Aku tak rasa demam ni akan kebah dalam masa 2-3 hari lagi. Dan aku paling tak suka kalau demam baru sehari dua dah kecoh-kecoh nak pergi hospital. Kejadah weyy bukan demam keluar darah. Makan panadol, dah duduk diam-diam. Opportunist macam tu lah. Demam sikit dah pergi klinik bagai. Bodoh.

*poootttttt*

6 journeyed together:

hanafana said...

kesian..demam yek..
jage diri baek²..
suh huda kasi panadol jampi..
cipat la baek tuh..
=Pp

Pecah Kepala said...

demam ada banyak jenis.
hang demam apa?

♥.misz luna.™ said...

haha...

hanafana...bg panadol jampi mampuih la bdk ni asik nk bkepit je nnt..

haha...

oit dak kcik...
mam la ubat..
dh baek leh jumpe..

siggplus said...

hanafana : panadol jampi?mana nak dapat?kne jumpa bomoh ke?

pecah kepala : ntah. demam kura kot. asyik kerekot je macam kura-kura

<3 : bkepit?jom.. cpt la bg ubat tu..hee

dah makan ubat dah..kejap2 peluh then pns blk..xtau la smpai bila br ley kebah ni

Pecah Kepala said...

kebetulan aku baca profile hang. tertulis di situ

'tetapi jika sudah rapat kemaluan akan hilang'

rapat dengan apakah? pisau gunting kapak gergaji?

kome bior bebenor yob.

siggplus said...

aku dulu tok mudim..haha