Nov 25, 2008

.pertanyaan 3

Selamat siang semua.

Korang tau tak apa jenis genre yang muzik dia bunyi macam dalam game Nintendo dulu-dulu? Ala yang muzik dia macam Super Mario tapi tempo dia lagi laju tu.

UPDATED : Sudah jumpa. Lihat sini kalau ada sapa-sapa nak tau apa dia. Serious mood aku sekarang suka gila dengan lagu-lagu macam ni.


Colourama '08 Chiptune Celebration Promo from Fariz Hanapiah on Vimeo.

Lagu dia lebih kurang macam ni. Comel kan lagu dia?

5 journeyed together:

Pecah Kepala said...

bit the medusa!

:D

siggplus said...

oh kau pun tau?
kita bnyk persamaan la..
orang cakap, ada jodoh..hahaha
buwekkkkkk muntah aku

Pecah Kepala said...

aku dah tengok dorang main live, masa tour kat rantai merdeka pertengahan tahun. boleh tahan la bestnya. bukan semua group main best.

funky.

jodoh? haha

siggplus said...

aku rasa semua bes..
terpegun gak la cara diorang buat muzik dari gameboy sahaja..
bukan jalang-jalang boleh wat weyy

si.tangan.besi said...

peh . layan kepale . bes2 . ape name musik cegini bang ?