Nov 1, 2008

.pertanyaan

Selamat siang semua.

Final Examination Regulations.


"Students are not allowed to leave the examination hall from the first 30 minutes and 30 minutes before the examination ends"


Boleh tak sesiapa elaborate more tentang kenapa regulations di atas ada di dalam peraturan finals?

8 journeyed together:

Nissie said...

yang first 30 minutes tu aku tau nape.

kalau tak silap sbb nyer adalah,

kalau ko dtg lambat, u are allowed to still enter examination hall 30 minit pertama jek. lewat dari tuh ko mmg dah tak leh masuk amik paper dah.

so first 30 min tu, supaya kalau ada student yg lambat masuk, tak dpt la dia communicate ngn student yg dh masuk awal n dah tgk soklan apa kt kertas tuh.

after 30 minutes baru org dlm exam hall boleh kua kan? gi toilet ke or submit awal ke. tapi dh tadek masalah dah, sbb sorg yg dtg lambat tu lepas 30 minit mmg tak leh amik paper dah. tak leh masuk dewan dah pun.

yg last 30 minutes tuh aku tak sure.
wild guess- maybe dia tanak kelam kabut kot. ye ar, kalau dia biar jek, sorg2 kua tak kira waktu, mcm serabut kot, dah la bising.
nak kire paper lagi, tak teratur la kot.
huhuhu

siggplus said...

oyeah right..
sounds logic..thanx yeah 4 d explaination

ADEX KAWANBOXX said...

wahhhhh panjangnya explaination dari cik nissie...kagum sebentar

nashrex said...

aku pasti.. kat UTHM ni, dianye sebelum 15 minit terakhir, xleh kuar peksa..

bab 15minit awal, aku tatau. kawan aku relax je dtg lewat setengah jam. leh je jawab. hak3

Pecah Kepala said...

senang cerita takpayah keluar. habis paper, bakar rokok, berasap dalam dewan.

kasi penjaga masa benggang.

automatik kene halau.

Otit said...

haha..funny you post this entri.
My 1st paper was last Monday.

The first 25 minutes I feels like peeing so hard that I can feel my lower abdomen going to explode anytime..

and still i cannot get the permission to get out until the first 30 minutes ends.

naseb baek x tekucil dlm hall tu.
hahaha..kalo x..malu sendiri.

u got damn nice blog too.

:)

K.Jah said...

nanti dah abes exam update cepat2 taw...

siggplus said...

nashrex : korg nye u rilex je kot..
kitorg xley cmtu..kalau lmbt mmg xley msk..

pecah kepala : haha kalau boleh aku dh buat dh..

otit : u should bring along that thing in hospital people use for peeing..that plastic bag..haha
thanx for complimenting my blog..hehe

kak jah : dh apdet..meh la upah..hee