Nov 26, 2008

.kalau aku gay

Tagged by niss : If you weren't straight, whos the celebritiy(s) of the same sex would you ask for date?

Aku tak akan cari orang yang handsome semata-mata. Looks will never last.

1. Johnny Depp


Paling aku suka. My X chromosome will always attracted to him. Dia memang boleh buat aku horny. Aku suka cara dia berlakon. He always wow-ed me with his appearance. Dari dia mula berlakon sampai sekarang semua aku suka.

2. Stephen Hawking


Abaikan rupa paras. Macam aku cakap looks will never last. Wisdom will. Dengan date dengan dia aku boleh dapat macam-macam ilmu. Dan maybe kalau betul dia attracted dengan aku, dia akan bagi aku satu formula baru. Formula yang boleh buat aku diiktiraf seluruh dunia dan diingat sampai bila-bila. Kenapa bukan Einstein? Dia yahudi. Dan dia tak sebijak Hawking. Einstein buat satu formula saja. Formula yang mendatangkan keburukan pada dunia.

3. Steve Irwin


Aku sangat sukakan binatang. Apa-apa binatang pun aku suka. Dulu masa En. Ariffin ada aku selalu tengok Animal Planet dengan dia. Paling kitorang minat, Steve Irwin lah. Tak perlu aku cakap banyak lagi pasal kenapa aku pilih Steve Irwin. Born with animals, lived with animals, and died by the hands of animals. Aku respect dia sangat-sangat.

4. Anuar Zain.


Dia gay. Dia metrosexual. So, perfect! Lagipun nanti malam-malam dia boleh nyanyikan aku lagu-lagu mendayu-dayu dia tuh. So smoothing.

5. Jared Leto.


Bukan sebab dia suka pakai celak macam budak-budak emo poyo tuh. Tapi sebab aku suka lagu dia, suka band dia. Aku memang suka 30 Seconds to Mars dari dulu lagi.

6. Anuar Ibrahim


Boleh aku tau dia betul-betul gay ke tak. Aku nak cuba sewa hotel dan tayang bontot aku dekat dia tengok dia nak balun ke tak. Kalau betul boleh aku buat satu lagi blog dengan caption "Demi Allah, Agama, Bangsa dan Negara" dekat header blog. Lagipun Anwar orang bijak. Kalau tak masakan masa dia keluar penjara dulu dia jadi Lecturer dekat Harvard.


7. Steven Gerrard


Bagi aku dia the best footballer in this century. Kata lah apa korang nak cakap. Cara dia amek free kick, cara dia score, cara dia jadi captain, semua perfect bagi aku. Dan malam ni Liverpool akan tundukkan Olympique Marseille dengan mudah.

8. Robbie William


Bad boy. Noti. I loike (gaya macam pondan-pondan selalu cakap)


5 person to tag :

.pecah kepala
.kak jah lawa
.misz luna honey
.hanafana
.anntaj

p/s : weh niss penat tau buat tag ni. aku rasa ni la tag paling lama aku buat. kau kena belanja aku makan.

p/s/s : banyak lagi aku kena layan tag orang nih. yang lain-lain tu lain kali aku buat k. jangan risau aku gerenti buat.

10 journeyed together:

Tijah Lawa said...

ko nak akak buat tajuk
"kalu aku gay" ke..
"kalu aku lesbo"???

cer habaq mai teghangggg2 sket dik! wakakaka!!!

hanafana said...

betol arr..tag nie la paling lame buat.
adehh..

anntaj said...

haaa????
Hehehhehe....kena tag ngan u eh??
:)

siggplus said...

kak jah : kalau aku lesbo la..tajuk tu sukati la kak..soalan dia yg kt bwh tajuk tuh..jwb kak jgn xjwb..hehe

hanafana : letih kan?nk pikir sapa, then nak cari gamba upload lg..penat woh..

anntaj : yup i tag u..
so u xley lari..kne jwb gak..hee

ADEX KAWANBOXX said...

lama tak singgah...tapi sekali singah berdekah2 aku gelak.... hampa nie memang la..suka buat akak ketawa

Pecah Kepala said...

sungguh, ni tag paling awwww. susah nak buat pilihan. haha

siggplus said...

pkp : boleh panggil pkp lg x?ha tu la lain kali singgah la selalu2..jgn sibuk tomoi2 je keting bukan kuat pon..haha

pecah kepala : haha kau kena ada saki baki hati macam katoey (http://en.wikipedia.org/wiki/Kathoey)

Nissie said...

ko buat juga tag aku nih!
tahniah!
hahhahha

kitsch snitsch said...

aku pergi minat anwar ibrahim masa sebelum dia kena tuduh sodomy (kira aku nak cakap masa aku kecik darjah 4 aku minat dia lah) sebab dia sexy.

siggplus said...

nissie : of course! dah tag, lgpon xda entry baru..
so buat lah..hee

wowundfluttered : memang dia sexy..bijak lagi..