Nov 9, 2008

.seronok

Selamat siang semua.

Kebelakangan ni aku tak dapat berak dengan tenang. Semasa tensi, secara automatik anus aku akan susah untuk berfungsi dengan baik tak seperti yang sedia ada.

Tapi petang tadi aku dapat berak dengan tenang. Buat pertama kali dalam beberapa hari ni aku rasa tenang sangat. Tahu kenapa? Sebab dua paper core aku sudah habis. Dan konklusi dari dua paper tuh? Aku rasa 1 kemungkinan lulus dan 1 aku pasti akan fail. Jangan tanya kenapa. Aku dah study betul-betul dah. Soalan macam haram.

Dan malam tadi, aku buat kali pertama dalam berapa tahun ni jejak kaki ke kolam renang. Seronok mandi dengan kawan-kawan. Tarik-tarik tight. Pakai goggle dan selam cari gadis. Ya kami pervert malam ini. Peduli apa!

Er, kalau aku lulus paper Structural Analysis nanti , aku nak ciom kaki lecturer tu terima kasih.

8 journeyed together:

hanafana said...

uhuks...best la die da lega...moga dpt result yg cemerlang! mesti lulo0snye..
nota: jgn lupe take piccha bile tiom kaki lect tuhh

huda said...

oit pkai tight sexy la...
mn leh...
owg len nmpk...
tu owg munye la....
hahaha....

K.Jah said...

nak berak dgn tenang? dapatkan majalah mangga terkini sebagai peneman

moon said...

congrats on the smooth journey out. huhu.

siggplus said...

hanafana : haha aku nak amek gamba, aku nak frame besar2..sok2 leh tunjuk kt anak cucu

Huda : haha sukati la..orang lain pon nak tgk gak pe..hee

kak jah : tak main la mangga kak..baca URTV la..besar sng nk pegang..

moon : its goes out silky smooth..there's nothing more satisfying than silky smooth journey out..haha

.misz luna. said...

mn boleh....!huh!

Nissie said...

aku doakan ko lulus.
hahahha.
uniten ada dua kali Structural analysis.

part I, part II

naseb aku lulus dedua.
T_T

siggplus said...

sama la dua kali..
sem dpn pun aku maybe ada gak..
tp xsure la..
tapi yang pasti sem dpn ada design..
sem ni RC design..
sem dpn steel and timber..
damn susah weh