Aug 6, 2009

.apakah nama dia?

Selamat siang semua.

video

Aku rasa dia baby girl. Ada suggestion nama untuk dia tak?

Makan,minum,tidur,kencing berak seperti biasa. Sudah nampak keaktifan dia. Nak panjat je keje. Dah pandai ikut tabiat mama dia gigit-gigit tangan aku. Bajet ada gigi la tu nak gigit-gigit. Chait!

7 journeyed together:

♥.misz luna.™ said...

klu betina jesi..

name english Jesmine
name melayu Jeslina

hoho..

klu jantan..
xtau la yg

Love Amni said...

kalau jantan
johny??
jelly???
jelek??
jeti??
jambatan??
julap??
jalan??
jam???
jem roti??
jembalang??
jamban??
jolok??
john
jala??


berapa byak J ni??
huh,...tak maw taep lagi

ainee si ketua pari2 said...

bongek punya amni...

i ske nama jeli mimiana..
cam agar2..
dia pon macam lembik je

siggplus said...

<3 : jesi ok gak..

amni : aku suka nama jelly..cute

ainee : haha agar2 yg ada duri, sedap ke?
mmg la dia nmpk lembik dia kn br je lahir..nk jalan pun tkedek2 lg

Precious said...

Hape mende tuh? Comelnyer.

B E L L A said...

haha oke dh godek entry lame dh jumpe. still survive ye this small baby? wuuu ada naluri kebapaan la uu. haha.

name? jerry kalau boy. jolly kalau girl. hihi.

siggplus said...

bella : kau tak habis baca entry latest2 lagi tu..anak dia dah tak ada dah..tak sempat survive 1st week..huhu