Aug 12, 2009

.entry pantas

Selamat siang semua.

//
Aku rindu Jeni dan semua baby-babynya. :(


//
Pukul 4 nanti aku ada test, malam nanti ada, esok malam pun ada. Semua killer subjects. Aku rasa macam nak mati.

//
Si Joni sangat kurang makan. Even aku dah sumbat pemangkin makan dalam botol dia, dia tetap tak makan jugak. Maybe rindu isteri dan anak-anaknya.


//
Hari Ahad haritu aku dengan kawan-kawan pergi tonton Semi Final Pilih Kasih. Adik kawan aku nama Fiona Benard masuk. Aku rasa macam orang Sabah betul. Macam dari Karamunsing, atau Ranau. Aku malas nak upload gambar. Flash dari kamera buat muka semua orang macam binatang waktu malam dalam Animal Planet.

//
Duit jalan macam air. Macam ayor, macam ayaq, macam ayer. Serius.


//
Aku fuck kedai Kelantan. Aku sampai awal dah order tapi bebudak Kelantan yang sampai lambat dapat makan dulu, even makanan yang aku order sama. Tak puas hati mari cari aku.

//
Kebodohan orang Malaysia - Atas motor, kelam kabut pakai mask. Bila dalam lift sesak, bukak mask nak market jual muka. Kena H1N1, padan muka.

//
Sunnyline mungkin akan dijual untuk memberi laluan kepada kereta baru Puan Hamizah. Aku relakan sahaja, walaupun dalam hati berguris, berdarah. So long Sunny. Aku dah tak boleh pasang lagu Bunga Cinta Lestari - Sunny bila dalam perut kau lagi.


//
Aku rindu cinta hati aku. Sangat-sangat. Joni pun.

10 journeyed together:

♥.misz luna.™ said...

geram ngn Joni..
nnt nk bwk die dtg cni leh?

siggplus said...

<3 : ala kalau awk bwk org cmne?windu la ngn dia nnti

addyaholix said...

eleh!

ALiE said...

joni saper y punya sebenarnya?


~ayat cikgu sains y berterabur..

♥.misz luna.™ said...

alie :
joni kitorg dua2 nye..
azmie jg..
huda jg..

gilir2..

hf said...

SEDIH!!!!

siggplus said...

addy : ape eleh2?btm comel tau kau pakai baju pink..hehe

alie : tu kami punye..anak kami..hehe..nanti nk masukkan dia mengaji agama..hee

hf : kenapa sedih?

chipsmore said...

gila comel pet anda...
agak x bley bla bile bukak mask kat dalam lif nk market muke..haha ;)

ALiE said...

huda n azmie :

cepat2 la kawen,gilos apo nak hantar joni g kelas mengaji

penim joni ulang alik kel el - pahang...

hahahaa~

huda said...

alie : KL-PHG-IPOH-PENANG

huhu