Aug 8, 2009

.tiada lagi

Sudah 6 hari dia bersama aku. Tapi hari ini dia tiada lagi. Tiada lagi keturunan Jeni. Tapi dalam 6 hari ini dia banyak menggembirakan aku dengan keclumsinessan dia. Tapi takpe, aku masih berpuas hati sebab aku berjaya jaga dia sampai 6 hari, walaupun peratusan untuk hidup jika tiada ibu sangatlah tipis.

RIP JENI DAN SEMUA BABYNYA.

8 journeyed together:

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu dtg makan kenduri kat blog gua.Folo baca doa skali pun takpa..

Kenduri 100 hari.

♥.misz luna.™ said...

sedey nye..
rs bslh nye..

baby dh xde..

ainee si ketua pari2 said...

alah sedeynya!!!
ingatkan dia boleh survive..
T_T

chipsmore said...

alololo...rase cam baby sendiri plak...
xpe..jgn sedeh...
nnt dapat baby ngn huda pastinya comel2x dan ilang sedeh da..hehe ;)

siggplus said...

fadus : kenduri apa?

<3 : nape lak rasa bersalah?bukan ada wat pape pn kat dia..dah memang dia ditakdirkan macam tu..

ainee : tu lah..kalau seminggu dia hidup chances dia survive dah tinggi dah..tgk2 hari ke-6 dia mati..

chipsmore : haha thanx 4 d wellwishing

fitriah said...

tu ape tu?
hamster ke?

siggplus said...

fitriah : bukan la..dia hedgehog..dia mcm campuran hamster dengan landak..n no duri2 dia xley terbang2 mcm landak tu

B E L L A said...

oooo yg ni ke? RIP baby jeni. :(

takpe, bg joni gal baru k, swo bwat baby baru. :)