Aug 27, 2009

.tag lagi

Selamat siang semua.

Memandangkan bulan puasa tak boleh mengumpat dan tengok gadis seksi, aku buat tag untuk habiskan masa. Banyak tag aku buat, tapi tak post lagi. Semua masih dalam draft. Tag kali ni dari Lyafarhana.

bekas kekasih saya adalah..
a jerk

saya sedang mendengar..
Debate - Why am I a Christian/ Muslim. Sila tengok di sini.

mgkin saya patut jadi..
seseorang yang tidak pervert.

saya suka..
makan, tapi tak pernah badan naik walau sekilo. Gadis-gadis, sila jeles.

sahabat-sahabat baik sye ..
tak ada dekat dengan saya sekarang.

saya xphm ..
kenapa isu kartika diperbesarkan satu Malaysia? Its a common things among muslims now.

saya khilangan ..
kejantanan. salah. saya kehilangan jeni tersayang dan anak-anaknya :(

rmai yg bkata ..
duit adalah segala-galanya.

mkne nme sye ..
saya tak pernah cari maksud nama saya. yang penting nama saya unik.

cinta tue adlh ..
like a blanket, with it you feel the warmth it gave, without it you shivers cold.

di suatu tempat, seseorang sedang ..
melayan dangdut di bulan puasa.

saya akn cuba ..
mencari kebenaran.

ayat SELAMANYA bermaksud ..
perkara yang akan kita cakap bila sedang in love.

telefon bimbit saya ..
sony ericsson
SELAMANYA

bila saya tjaga dri tido ..
saya cari sebatang rokok, bakar, fuhh nikmat.

saya pling mluat ble ..
sambungan internet macam haram.

pesta / parti adalh ..
sesuatu yang sangat overrated. dan salah.

haiwan yang pling comel prnah sye jmpe..
joni and jeni, with no doubt.

peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi sye ialah
peringkat meningkat dewasa.

hari ini..
saya puasa penuh.

Malam ini saya akan..
layan youtube sampai bosan.

Esok pula saya akan
stadi sebab sabtu ada test.

Saya betul-betul inginkan..
duit yang banyak.

Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
tebalnya janggut, lalu cari shaver,shave janggut

Pusat membeli-belah atau arked permainan..
neither. I'm a nature guy.

Makanan Barat atau Jepun..
Barat. Jepun banyak tak halal. Japanese eats almost everything, yucks.

Bilik yang terang atau gelap..
gelap

Makanan segera adalah..
makanan ruji waktu hujung bulan.

Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang..
Ala Blogger Boy dah habis ke?Cepatnya.

Siapa yang anda mahu Tag
nobody. I want nobody nobody but you. Heh

2 journeyed together:

ainee si ketua pari2 said...

beshh tag ni..ahahhaha!!tapi skang ni i malas gila kot nak buat tag2 ni

chipsmore said...

ala...laki susah nk naik badannn...x jeles ponnn...
*angkat kening

hehe ;)