Aug 18, 2009

.lemak

Selamat siang semua.

Aku rasa aku dah mula naik lemak macam dulu. Bukan. Bukan komposisi lemak dalam badan aku yang berkadar ratio isi:tulang:lemak 2:8:1 ini. Jika boleh seronok juga. Tapi ini lemak kemalasan.

Baru haritu aku bermonolog sendirian dan berjanji tidak lagi mahu malas-malas ke kelas dan buat assignments. Well people do makes mistakes. The first day and the day after goes all well with me not even thinking of skipping classess. Seminggu, masih juga bertahan.

Mula cuti, dah mula lemak. Mungkin kerana kenikmatan yang dapat masa weekends hari tu my alter ego dah seeps through my brain and telling me that just doing nothing in the house is a heaven on earth. As always, I followed. There I go skipping class again. Bermula dari hari Isnin haritu, sampai hari ni, aku skip semua kelas pagi aku. Dah bangun, tapi sangat liat nak pergi.

Aku memang suka datang kelas lambat. Its my destiny. For all my life in campus I only had went to class early only when either the class is fun, or if I don't come early, I am 100% sure I'm gonna end up sitting outside of the class preaching for my lecturer to let me in. Well, preach all you want, you can even catch a glimpse of what's going on in the class.

Kira-kira sudah 8 kelas aku ponteng minggu ni. Isnin 2, Selasa 3, hari ni 3. Come on lah, grow up. But when I'm being matured, my alter ego kept on bugging me. I just can't stop being childish.

Babi punya alter ego.

Jangan bulan puasa nanti aku jadi lemak nk puasa dan call delivery abang ayie sudah.

3 journeyed together:

paraxixth said...

giler malas ko nie.pegi kelas jerk.bukan ape.boleh cuci mate

ainee si ketua pari2 said...

wei gi kelas larr...
tido je kuat

hf said...

gi class! namoh malas~