Aug 21, 2009

.haihai pre-dawn breakfast, byebye lunch

Selamat siang semua.

Hari ni semua housemate balik rumah. Tinggal aku sorang-sorang kat rumah, macam biasa. Aku dah lali duduk rumah sorang-sorang. Jangan tanya kenapa kalau nanti aku dah pandai cakap dengan my imaginary friend aku. Aku nak bagi dia nama Kassim. Bukan malf ok. Heh.

Bulan puasa dah mula tadi. So ketiadaan orang di rumah bermakna aku akan sahur dan berbuka sorang-sorang untuk 2 hari ni. Puan Hamizah call tanya nak balik ke tak weekend ni. Aku jawab tak. Bukan aku tak nak balik, tapi aku sibuk. Dengan assignment berlambak, ya aku tak pergi kelas pun masih ada assignment sebab semester ni banyak group assignments, dengan test lagi next week. Aku kena cover banyak benda dalam weekend ni.

Hopefully in a few weekends I won't have to endure this kind of torture anymore. Letih ya amat.

Start of Ramadhan means I will have more new post as this is the only way for me to waste my time before berbuka. I read my previous Ramadhan posts, and I notice that I need to stop talking bad about other people during Ramadhan. Kurang pahala puasa.

So as first post for Ramadhan, aku nak ucapkan Selamat Menyambut Ramadhan (ya aku cakap menyambut, bulan Ramadhan bulan elok) kepada semua readers Refurbished Journey. Jangan ponteng puasa, jangan berjimak, jangan beronani. Jangan gatal tangan call Abang Ayie order delivery ok!



Jom terawikh!

6 journeyed together:

paraxixth said...

ke pegi ke tarawikh bai? tau ke niat?

hahaha..selamat berpuasa.harap2 tahun nie cukup sebulan k. jangan jadi mcam tahun2 lepas. melancap disiang hari.

p/s: gua bukan keciwa dengan lu..dengan betina lah

♥.misz luna.™ said...

jgn ponteng pose ye tahun ni..


klu x kne babab

chipsmore said...

ok..bulan pose...jgn mengumpat..lepas raya leyh..ehehe ;)

siggplus said...

paraxixth : mesti la tau niat..ke ang xtau n nk aku aja ang?cmni, "usolli..."

aku melancap di siang hari?tidak sama sekali..

siggplus said...

<3 : ye2 x ponteng..ape brg dh tua2 ponteng puasa..haha

siggplus said...

chipsmore : haha jgn paku dulang sudah ye..raya nanti kite ngumpat bnyk2..hehe