Oct 21, 2010

.bukan perbicaraan bontot saiful bukhari

Selamat siang semua.

"Dengan ini, kamu _______ bernombor matriks ________ didapati bersalah atas tuduhan tidak hadir ke kelas selama 4 kali. Kamu boleh didenda tidak melebihi RM500 atau di-bar dari menduduki peperiksaaan atau kedua-duanya sekali. Adakah kamu mengaku bersalah?"

"Ya tuan, saya _______ bernombor matriks ________ mengaku bersalah atas tuduhan tidak hadir ke kelas selama 4 kali."

"Kenapa kamu tak hadir?"

"Malas tuan."


"Ok, kami keluarkan saman RM100 atas denda. Bayar dalam masa 14 hari"



Dekat mana ada part time gigolo? Aku sanggup bekerja lebih masa.

33 journeyed together:

hBz said...

aku juga status menunggu

plumpy.tootsie said...

jd gigolo,lebih dr rm100 kau dpt.

sastraboy said...

boleh ke?

afiqah said...

layak ku kau jd gigolo?
kalau layak, dtg tmpt aku.
hahaha.

Huda Luna said...

4 kali pun dh kena?
=.="

wannurfazrini said...

hahha, jln haji taib takmo ke ? awww ! hahahaha

irahehe said...

memang kne bayar ke? ke kau maen2 weyh?

dasyat.aku macam aku peluang nak terima nasib cam kau jer.

-_-'

irahehe said...

*dasyat.aku macam ade peluang nak terima nasib cam kau jer.

-_-'

cikZATI said...

sila daftar di pusat gigola mesia ya untuk menjalankan kkerja tersebot walau sekadar part time..
trima kasih;-)

erk888.com said...

duit nuff siggplus.com tak cukup ke?

deus X machina said...

ah farid sadri menyamar lakkkk

deus X machina said...

farid sadri pemecah belah perpaduan

frwls said...

kat fitness 1st. ko g je masuk. sana demand banyak

Rara Nasiha said...

4x? aku dah banyak kali ponteng. alasan, bangun lambat. haha

mier@merr said...

pergh...tak cool lgsg..org ponteng byk kali dah..... tak penah kena saman pun..haha..


~~muka bangga ponteng kelas...miahaha

Kyuubi said...

wa rileks ja. x dtg g klas diorg x kesah. haha

AlexiaAqram said...

emm.. pergi kat pejabat jabatan perdana menteri. tanya kat orang situ yang kau kenal bik mama. gerenti depa bagi masuk.

Cik Agogo said...

kat tempat aku 6x baru kene bar dari masuk exam.

ahh... tapi kalo ko ade slip exam, lantak la tak penah datang kelas pun selambe je bleh amik exam...

Si Aizuddin said...

Cuba tengok iklan di tandas awam.

afiqsiddhartha said...

bik mama tengah rekrut budak budak gasar macam kita nak jadi gigolo dia. Ranum.

Fiq said...

aku ni sensitip betol kalau bab denda kena pakai duit.


ada senior aku, dtg daftar je awal tahun n then balik malaysia main bola, jual beger..rilek je.. sampai masa utk final exam baru dia dtg smula, sit exam macam biasa n travel whole europe lak.

tak payah jual bontot pon..

kahkahkah

little ain said...

hahahahaha rilek ar bro. orang pon kena 90hingget. berchenta nak mintak duit dengan abah jap agi. huhu

otak ketat said...

alahai. jgn kan lebih masa, kurang masa pn org tanak weh kalau takat badan mcm kau neh. wakakaka.

B E L L A said...

Apa tuh attendance? haha. dekat sini nak ponteng setahun pun takpe and still bley masuk exam. Tak amek kedtgn punnn. hee

aren said...

lu kena nek court jugak ke?

o kambeng hitam o said...

sorry. kau tak cukup kriteria.

J. Abdullah said...

gua dulu kena denda rm50 dalam "court" sebab dapat surat saman tak pakai kad matriks.

at least lu tak datang kelas, boleh tidur. gua sebab TAK PAKAI KAD MATRIKS!

bodoh gila kena saman sebab tak pakai kad matriks.

fndrocka said...

Kalau uitm tahu kau jdi gigola..entah berapa dorg nak saman kau

fndrocka said...

Kalau uitm tahu kau jdi gigola..entah berapa dorg nak saman kau

green said...

panjangkan dulu kote tu.

wong ah ian said...

ketat lagi ke?

Liliyuli said...

badan ko taf ke?

Catherine- said...

baek ko buat keje part time di petrol station...lagi halal ;p~

aku cadangkn jer...takot ko menyesal lak jadik gigolo...