Oct 22, 2010

.gory gory mamchesther yunaited

Selamat siang semua.

Aku ingat lagi satu masa dulu ada kawan aku cakap, "Team Man United ni kalau tak ada Rooney memang tak hidup langsung. Passing barai, taktik lemah. Nak harapkan Berbatov macam haram. Berbatov tendang bola macam babi main bola. Ke laut."

Sekarang ni kawan yang sama cakap, "Team Man United ni kalau tak ada Rooney pun tak apa. Ada dia team tak hidup langsung. Passing barai, taktik lemah si Rooney ni. Harapkan Berbatov jela. Rooney sekarang tendang bola macam babi main bola. Ke laut."

Brader, hipokrit habis kau ni. Dulu kau sanjung macam dia macam tuhan, bila dia tak main kau rasa down, bila dia main teruk untuk England masa World Cup dulu bukan main kau backup dia, masa dia kantoi main dengan pelacur hodoh tu pun kau cakap, "Every man have their desires. Makan luar biasa la tu".


Pftt, Glory Hunters.


Dan ya, kepada gadis-gadis yang konon sokong Manchester United, Christiano Ronaldo dan David Beckham punca kau suka MU tu masih main sana lagi.


18 journeyed together:

ken said...

bye bye rooney..

mofasad malas nak guna google akaun said...

mesti erk888.com cakap camtu kan?

frwls said...

jangan la cari pasal dengan fans MU fanataik ni...

mengamuk kang supporter MU seluruh nusantara

mier@merr said...

nguahaha..
dia tu yg ptot cmpak dalam laut..

erk888 yang ori said...

ah buto parit..bila lak aku cakap

itu pesen m.u tak true

penyokong liverpool ada gak camtu

bukan orang lain pun..heh

Yatre Hayati said...

tak minat bola dan tak tahu perkembangan. yang tahu rooney tak hensem. sekian. :P

fndrocka said...

Poser

gulagulahacks said...

rooney signs five year deal.
keh keh keh.

little ain said...

huhu sabor ye.

little ain said...

rooney tak hensem. muka macam separuh siap. muahahaha :)

ignore this comment,takde kena mngena langsung.

B E L L A said...

huh? tak faham bahasa bola.

ashraf sahdan said...

dah dua bulan gua asyik follow up berita Nicol David je. apa cerita sebenarnya kecoh-kecoh Rooney ni? kah kah kah.

ashraf sahdan said...

dah dua bulan gua asyik follow up berita Nicol David je. apa cerita sebenarnya kecoh-kecoh Rooney ni? kah kah kah.

AlexiaAqram said...

manchester united bagi aku adalah seperti lelaki yang cepat tewas di ranjang. maaf. mmg biadap tapi benar.

hik hik hik!

YobSumo said...

kihkihkih. bila kau pulak nak kena beli?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

peminat tegar mu..ada rasa gay kat rooney..kot dia tu

green said...

sigg kaki bangku.

Encik Tikus said...

arsenal