Oct 25, 2010

.checklist

Selamat siang semua.

26/10 - Durability and Deformation of Concrete

30/10 - Reinforced Concrete Design

3/11 - Further Calculus for Engineers

14/11 - Concrete Construction


Bersenggama pada waktu dan tarikh yang berdekatan pada waktu-waktu yang dinyatakan diatas amatlah ditegah sama sekali. Sebarang aktiviti berkaitan akan ditolak sama sekali.

Pada yang tengah final exam, aku ucapkan good luck. Gambatte kudasai! Itte Kudasai bak kata Sora Aoi.

Pada yang dah bekerja macam Ladynoe dan suka memperkotak-katikkan insan menimba ilmu macam aku ni, diam!


Post Scriptum : Aku kecewa sebenarnya filem Pecah Punggung 20Juta tak merangkul apa-apa title semalam. Kecewa sangat-sangat.

23 journeyed together:

Cik Agogo said...

baru nak exam?

aku 27 abes paper... yeahoooo~~!!!

little ain said...

14 still got paper?

thought uum dah paling terok sekali as the last paper would be on 3rd, which my paper. grrrr!

anyway, good luck you too :)

eiffel said...

lalalalalalaaa

Cik Awynn said...

lama gila exam kaw.. aku ujung 29nov sampai 6dis je. UM lembab. study week sebulan kot.

aku rasa filem pecah panggung kaw tu boleh menang "marketing/iklan terbaik" tengok aja setiap hari masuk paper. pengumuman tarikh tayangan pun boleh buat macam nak umum hari raya. apakedahal???

fndrocka said...

Filem pecah panggung tu bukannnya filem pecah festival..tu yg x menang

Encik Tikus said...

gua dah habis final wehhh

raina said...

break a leg!

ucapan gud luck sangat sial sebenarnya..

so ni ucapan aku

break a leg!!!

macha_sezs said...

esok lunch sama amacam?

Zue Zoey said...

Good luck utk exam!

hiro said...

sejarah n kajian tempatan lu lupa.

erk888.com said...

jangan lupa abe kita yang jaga sistem tu supaya tak power shout down

Huda Luna said...

ai 22 baru abes =.="

deus X machina said...

Gelabah apa traffic hunter mofasad pakai nama erk888....nama sendiri tak sedap ke?

sisleyxmex said...

drrozmey kena tunggu FFM setrusnya lah

reen_sofee said...

selamat yeah!

noor afzan said...

exam kat opis lagi mencabar.
tak terduga tak ada jadual.
sekali datang hadap la.
hoho~

AlexiaAqram said...

kalaulah Sora Aoi orang Serdang kan bagus. hik hik hik!

cik EPAL said...

filem pecah panggung tu best ke??? tak terasa plak cam nak tengok.haha. btw, goodluck exam :)

Mawar said...

pecah panggung jubo lah..hak hak

mier@merr said...

gudlak...

weh...aku ternampak cik epal di situ..ehe

Apit said...

good luck bro...sng ja2 paper2 hg tu..further calculus tu x bwk kalkulater pun bleh jwb...

oranglidi said...

peh.. civil.

miss nina said...

pergh..subject killer :)
tapi takpe..gambate!!