Oct 4, 2010

.program korek-korek uitm

Selamat siang semua.

Aku dah kata, bahasa inggeris kalau nak melayukan pun beragak la sikit.

"Weh, jom pegi aktiviti korek mengorek?"

"Korek-korek? Dekat mana? Ada po'en ke?"

"Ni ha, aktiviti ni la. Macam best je main korek-korek dekat situ."





26 journeyed together:

hiro said...

lu jgn pergi dating pada hari tersebut.

Frodo Baggins said...

mata wa terkoreksi bila tgk ustak tu

deus X machina said...

aku repot HEP
kau tunggu

Liliyuli said...

korek jgn tak korek...hahaha

eiffel said...

gyahahahahahaha...

koreksi dir.. :p

noor afzan said...

adoila..
dapat apa pegi korek?

plumpy.tootsie said...

err..korek?korek?koreksi?

MOFASAD said...

mahasiswa nie macam nak pergi je....

MOFASAD said...

nasib baik tarikh dah lepas


haha

MOFASAD said...

nasib baik tarikh dah lepas


haha

Encik Tikus said...

KOREKSI DIRI. APE MAKSUD NYA ?

fitriah said...

hahaha, seriously?

eyemeroll said...

Ni iklan kat fakulti elektrik ke? Siapa punya kerja failed sangat nih.

raina said...

sepatutnya koreksi diri then smell @ korek-korek cium! baru heaven!!!!

AMENG said...

ni kena report kat abang misai ni...

lea said...

koreksi??? apakah?

AyuE SurihanyOt said...

koreksi diri..haha nice

Cik Awynn said...

koreksi= correction yg dimelayu kan? memperbetulkan diri lah maksud nye. korek ape nye pulak... haha

lufkin said...

Imma post this @ facebook thx in advance..

lufkin said...

Saya suka pergi program koreksi diri yang penuh ilmiah ni, dapat berkat pergi majlis ilmu ni tau..

Truth: Saya pergi sebab ada makanan percuma dan ada kupon aktiviti.

shandye. said...

klu guna perkataan musahabah diri kan senang dan tak mengkonfiyuskan mata masyarakat.

demmit!

Fiq said...

koreksion

mahu meng-indon-kan bahasa malaysia ke?

haha

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..ngek!!!sape buat ayat dalam poster ni??fail betul..apa da..

kot iye pun nak translate bi ke bm..cari la yg bersesuaian..ni dah rupe bahasa indonesia pun ade gak..owh..mungkin mahasiswa yg buat poster ni student dr indonesia kot eh..wahahaha..

¶A.K.I¶ said...

hahahha.... mmg sengal!!

Pije. said...

hahaha.
macam ni pon boleh?

koreksi ayat tu dulu baru koreksi dir kot?

Fontonk said...

korek padia? haha.