Oct 19, 2010

.stesen radio nombor satu negara

Selamat siang semua.

Masa nak pegi makan dekat Lanun Uptown tadi baru aku tau rupa-rupanya Suria FM ada menyediakan sejenis segmen celaka iaitu membaca nota-nota jiwang yang dihantar mamat jiwang karat.

Sepanjang perjalanan tadi aku teliti baik-baik nama penghantar nota-nota jiwang tersebut. Mana tau kalau-kalau ada yang dihantar dari seorang bernama Mofasad.com kepada Bidadara Besinya yang jauh di Mesir.

"Kepada ayang yang berada di Johor, abang nak ucapkan yang abang hanya cintakan sayang seorang saja. Ayang la penawar segala suka duka abang"

"Mama, papa cintakan mama, sampai akhir hayat. Nanti papa ada duit papa masuk meminang ok. Mama jahat, papa lagi jahat."

Sekadar menyebut beberapa ayat yang aku dengar. Selebihnya aku banyak habiskan masa untuk muntah, muntah dan muntah.

Penyampai tu bukan main feeling lagi baca, suara syahdu dan romantika di Tampoi habis. Aku bajet dia gosok-gosok labia majora dan labia minora sebab suara macam nak sampai orgasma.

Sedih, tapi itulah stesen radio nombor satu negara.




32 journeyed together:

wannurfazrini said...

Bwahahah, yess i penah dgr jugak . plg kelakar nada DJ tu, alahai sayu dan romantik *nak muntah* mcm haram je org2 yg hntr msg kat laki/bini dia. baik call sms aje . haha tukar channel terus . tak sggup dgr suara DJ dr msg2 yg dia bacakan . hahaha

ajim said...

wakakaka...pejadah la sbenarnya motif segmen cmtu..lame bebenor aku x lyn dgr radio weh.emm kalu dh kuar labia2 nih msti dj nye pompuan kn?b'guna gak blaja bioLogi nih..haha..

Mr. Schomey™ said...

woit. kutuk dj lin plak. aku ada like dia kat facebook yaw. wahaha.

nn said...

chop. suria stesen nombor 1? bukan sinar?? haha. salu dengan jamal jamaludin je kat sinar yang dok baca message2 jiwang ni. huhu

platipus said...

sial gila..kalau aku, aku trus tuka channel

J. Abdullah said...

my only Q is, why the fuck is suria fm is malaysian number one radio station?

FMC = FM country

saya_arief said...

nombo 1 da ea ....

afiqsiddhartha said...

aku nak pergi mesir jap. Sorry mofasad.

Fiq said...

macam shilaksssssss

arghh..

tu sebab aku tk dgr radio.

lalalala

Hellioz said...

no 1 negara?
gwa syak tu semua bullshit

semua radio kat malaysia ni self proclaimed stesen no 1 kat malaysia

ptuih!
gyahahahahaha~

raina said...

sapa suh dengaq???????

aku layan hitz.fm saja

aku kan urban..

Fatul Akrul Ramli said...

haha.. betul.. macam gampang jiwangnya.. melampau2..

siggplus.com said...

padahal malam - malam layan

siggplus.com said...

padahal pernah sekali hantar dekat sms dekat sinar fm

tak nak ngaku

Anonymous said...

sinar fm le...

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..ngok..tapi aku seyes geli geleman nak dengar segmen macam tu..euuuw..takde pekdah langsung..

lagi satu segmen brother love kat xfreshFM kot..tak ingat la aku..tapi syes macam bangang je aku rase segmen tu..ape jadah p kol orang konon2 nak setel masalah cinta..semua budak2 remaja tak cukup akal je aku rase..eeeuuuuwwww..

eiffel said...

camtaek jerk!!!


eee...tolongla...zaman bila ni ada lg sgmen tuh -.-"

hannamaruku said...

weh tp aku suke doe segmen2 camtu. hiburan nak gelak. terbaik!

ezral Sya said...

bukan Sinar fm ke?

Radin87 said...

hehehe..
tapi jgn kutuk lebih2 lak. Pasal ada orang yang dah temu jodoh kat segmen tu. huhu

tempat ni la diorang luahkan perasaan. huhu

maCy said...

muntah ijau

maCy said...

mesej sudah. isk

green said...

mmuuuuaaahhh.. ganda 23 kali. (masuk efek bunyi guruh)



sinar la woi!

tia said...

paling geli orang guna mama papa neh!
argghhhh!!

erk888.com said...

sinar la woi!!!

sastraboy said...

gua ingat lu nak buat sekali. haha.

Yatre Hayati said...

hahha. seyes ke?? euww aku ingat stesyen best 104 kat johor je buat mcm tu

mier@merr said...

mesej sniri2 suda...
sebelum kirim tu pun ...da konpem kol awek tu siap2...gtau suh dgr..ada ucapan..

fndrocka said...

Mengecam keras program tidak bermoral sebegini

frwls said...

okay ape. sangap sial dengar.

aku suka. aku harap SMS ini semua diteruskan

Liliyuli said...

boleh tido kalau dengar

afiqah said...

haha. aku cam kenal je radio ni.
hahaha. *muntah*