Oct 27, 2010

.teknologi kan ada

Selamat siang semua.

Lepas habis exam semalam.

"Ok semua boleh bangun dan beredar dari dewan peperiksaan ni"

"Adik, meh sini kejap"

"Lain kali nak meniru pandai-pandai la cover sikit ye? Akak nampak apa kamu buat tu. Lain kali jangan buat lagi"


#masukkan efek cengkerik


Exam subjek teori semua weyyy, mana aku nak ingat semua!




26 journeyed together:

:: cekodod :: said...

terbaik

:: cekodod :: said...
This comment has been removed by the author.
star itu bintang said...

akak , lu memang terbaikk !

AyuE SurihanyOt said...

nasib akak tu ada hati kat engkau..

macha_sezs said...

Amatur. Heh.

Ainee Cumi said...

Opsss!! Kantoi di situ. Kalau aku jadi kakak tu aku report je. AKU KAN PENDENGKI!

ahmad fathi said...

hahaha...akak sempoi...aku pn nk gi exam kt tmpt ko la...

Encik Tikus said...

same gua pun lemah teori cis~

hiro said...

fuhhh..sbjek etnik malaysia cm ci gak.

cik 18 said...

toyol mane ko gune?? meh pinjam toyol cik 18 ar...lg power..

Ariffin Janal said...

lepas ni keliling meja kau ade cctv

Cik Norfa said...

adik, ni kakak bagi tips...
bawa toyol masuk dewan periksa. hihi

Razman said...

mujur akak tu jenis hodoh takde laki nak. tu psal try buat baik dgn kau.

♥CIK SHA♥ said...

ko bawak toyol??gile berani..hahaha..

nasib baek akak tu tak tangkap ko eh..budiman sungguh hati akak tu..

mier@merr said...

ek eleh..meh cni nak ajar..buat malu ar ko....

cik EPAL said...

kalo x lulus gak tak taw la

MOFASAD said...

gua like komen razman

little ain said...

bro mofasad

hahahaha tak baik!!!! razman dua kali tak baik. muahahaha

Huda Luna said...

haha
tu laa
sib baik bernasib baik


grr utk komen parid n razman

afiqsiddhartha said...

flush muka kat toilet lah awak.

Kuwe said...

nak kata lu power mengira lah ni? elehhh.



ok. tak perlu nak taruk cengkerik dekat komen gua.

deus X machina said...

tu lah, suruh study pergi main tweeter. #justsaying

fndrocka said...

Twitter dan fesbuk habis distudy, paper exam mati kelaparann. #pepatahtwitter

Hazzy Aezan said...

aku ponn nak bwt camtuu gakkk laaa. hahahahahahaha ;DDD

Mawar said...

ces dasar otak sempit.. haha

*cimOt* said...

sempoi giler akak tu..nak suh dye jaga exam kat tmpt aku laaa...