Oct 6, 2010

.not worth it

Selamat siang semua.

Panaskan enjin kereta, masuk gear satu, tekan minyak menuju ke destinasi.

Sampai destinasi, 213213412431431421321321312 bijik kereta sedang tunggu turn nak parkir.

Dekat kaunter, 21321321321321321321321321321321 manusia sedang beratur panjang. Macam main game ular dekat Nokia 3310. Makin lama makin panjang, kadang-kadang ada bonus untuk dimakan. Angin kentut misalnya.

Semuanya kerana nak makan burger RM1. Bukan RM1 sebenarnya, tapi RM4.20. Ini taktik pemasaran kapitalis. Itu belum kira duit minyak dengan peluh tunggu turn dekat kaunter lagi.

Berbaloi ke tak?

Berbaloi jugak la kalau masa beratur tu depan dengan belakang kau, gadis seksi semua nak tersembul.

Double decker pussy sandwich, itu baru whopper sebenar!


24 journeyed together:

kiba said...

hahahahah. terbaik!

Jahh said...

HAHA , worth it for certain time / situations (:
nice !

Mimi Saidi said...

hahaha..sengal baii

epin jenal said...

kahkahkah ! tapau utk aku burger yg last tuh~

little ain said...

ade pulak nak melepas gas beracun tak tentu hala. grrrrr!

|arieza| said...

ala nape xtunjuk.. nk tgk gak tahap sepesel mane burger tu yg org dok beratur juta2 tu beb..

hiro said...

samdol tol..cne lu leh tertipu?

AyuE SurihanyOt said...

aku mkn 2 bijik burger...


2 bijik oke 2 bijik....


bangga sgt dapat mkn 2 bijik...

fitriah said...

kat mane kat mane?

J. Abdullah said...

double decker pussy sandwich? woot woot!

btw, lu sampai BK pakai gear 1 je tak tukar-tukar gear? patut ah time sampai dah 213213213213123121213121212 orang dah. lu lambat.

afiqsiddhartha said...

kau pun beli jugak kan abang sigg?

crazy_labelle said...

beli time
- bukan masa lunch
- bukan weekend

eiffel said...

gwa rasa lu kenyang tgk gadis seksi...

mier@merr said...

cait

green said...

pussy je? titty xda? apa barang. xcukup pakej.

Ainee Cumi said...

aku baru tahu weyh semalam. Cait! Lepas tu bila aku nak beli malam tu semua orang dah habis sapu. Yang tingal bege ape tah extra long semua. Caitt! Kesian mak aku tak kesampaian nak makan whopper

raina said...

awat x ramas ja semua burgers yang ada tuh??? lampiaskan saja amarah dan napsu serakahmu!

cik helena said...

hoi.hahahaha

noor afzan said...

wa tak tunggu RM1 nak nela whoppers.
kalau nak, bila2 pun sanggup.
tak sanggup nak beratur beb.
serius!

Catherine- said...

ko memang gatal..!

napsu kambing!pussy2 jgn sebut okehh.....aku..akuu.....ahhhhhhhhhh..

sekian!

fndrocka said...

Aku tak sanggup beratur

DuniakuAbstrak said...

berbaloi la tu..haha

Kuwe said...

ek eleh.
aku pergi time tak promosi pong. harga 4 lebih 5 lebih juga. takda beza pong.


dasar kapitalis.

Fontonk said...

BK? aku dulu keje bk. tiap2 hari makan whopper jr. tak muak muak sial.